Προς το περιεχόμενο

mame roms full se dvd?

kardim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 495
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

_Dimon_ poia einai i diadikasia paralavis?Erxetai eidopoihsh sto spiti kai pame apo to taxydromeio na ta paralavoume?Lew gia osous ta esteiles me thn Genikh Taxydromikh.Den tha xreiastei na plirwsoume tipota stin paralabh etsi?

Δημοσ.
_Dimon_ poia einai i diadikasia paralavis?Erxetai eidopoihsh sto spiti kai pame apo to taxydromeio na ta paralavoume?Lew gia osous ta esteiles me thn Genikh Taxydromikh.Den tha xreiastei na plirwsoume tipota stin paralabh etsi?

Συγκεκριμένα τα δικά σου θα τα φέρει courier της Γενικής ΤΑχυδρομικής

Δημοσ.

Φίλε μου μόλις τα παρέλαβα. Ήρθαν όμως μόνο τα 34 DVDs...

Λείπουν τα

# N64 DISC 5

# DALPHE DISC 7

Δεν ξέρω το γιατι... :roll: Τι θα κάνουμε τώρα;

Δημοσ.
Φίλε μου μόλις τα παρέλαβα. Ήρθαν όμως μόνο τα 34 DVDs...

Λείπουν τα

# N64 DISC 5

# DALPHE DISC 7

Δεν ξέρω το γιατι... :roll: Τι θα κάνουμε τώρα;

To ιατί μπορείς να το δεις κάποια post παραπάνω... Όταν τα λάβω κι εγώ θα στα στείλω !

Δημοσ.
Το καλύτερο είναι να κατεβάσεις τους καινούργιους.... Βέβαια σε μερικές συλλογές στο πρώτο DVD έχει και emulators!
Δημοσ.
Το καλύτερο είναι να κατεβάσεις τους καινούργιους.... Βέβαια σε μερικές συλλογές στο πρώτο DVD έχει και emulators!
Δημοσ.

TA PARELABA KAI EGV SHMERA KAI SE EYXARISTO ALLA MOLIS ANOIKSA TO DEMA EITAN 33DVD, EKTOS APO TA N64 DISC 5+ DALPHE DISC 7 MOY ELEIPE KAI TO DVD APO TO GAMEBOY DISC 5

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...