Προς το περιεχόμενο

mame roms full se dvd?

kardim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 495
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε παιδεια χωρις να ειμαι idiaitera ειδικος

με το isobuster και perform a surface scan σου δειχνει ποια ειναι τα επηρεαζομενα files στους προβλιματικους sectors toy CD

Επισις αν θελει ο Dimon να αντιγραψει το Cd εστω και με τα problhmatika sector υπαρχει σχετικη εντολη παρακαμψη σφαλματων (και ταχεια παρκαμψη σφαλματων)

στο Αλκοχολ 120 % (και στο clone dvd λογικα ) να αντιγραψεις το cd σε ενα image στο σκληρο και μετα στο DVD .....

Δημοσ.

Επ, που ξεφυτρώσανε όλοι αυτοί???? Για να μαζευτούμε λίγο... Εδώ υπάρχει πρόβλημα με την αντιγραφή και εσείς που ούτε καν λεφτά δεν δώσατε θα τα πάρετε πρώτοι??????

Δημοσ.

Μόλις σήμερα έκανα και εγώ μία παραγγελία αλλά μόνο για Mame, 7 DVD για έκδοση 0.86. Μόλις έρθουνε μπορώ να τα αντιγράψω και εγώ σε όποιον τα θέλει αλλά δυστυχώς μόνο σε CD.

Δημοσ.

ta lefta htan oso kostixane ta dvd pou antistoixousan sta filez file tetix kai kaneis den thelei na sou faei th seira apla na epitaxunoume th diadikasia (exei ginei pollakis sto parelthon) Opvs eipes polu svsta katse na antigrphoun prota kai meta bale me on hold :-)

Δημοσ.

Πάντως κάποιος τώρα ίσως να τρώει την ώρα του για να πάρουμε εμείς σωστές κόπιες. Δεν είναι σωστό θεωρώ να ψάχνουμε να βρούμε τα dvd για να παίξουμε τα παιχνίδια... Πάντως νομίζω ότι ότι το καλύτερο είναι αν π.χ. το χαλασμένο dvd έχει 2000 roms να τα αντιγράφεις 100-100 και να αφήσεις απ'έξω όσα είναι χαλασμένα. Έτσι, μπορείς μετά να συγκρίνεις αυτά που πέρασες στον σκληρό με το original και να κατεβάσουμε τα υπόλοιπα από το net. Δεν έγινε και τίποτα.

Τέλος, urezin, πόσοι προσφέρθηκαν να δώσουν το dvd-r τους στον dimon για να επιταχύνει η διαδικασία; Ούτε αυτός δεν ξέρει πόσα έχει να αντιγράψει... :shock:

Δημοσ.

Τελικά τα χαλασμένα DVD ήταν δύο (N64 DISC 5 & DALPHE DISC 7) και όντως ήταν χαλασμένα κάποια files και όχι όλα τα DVD's. Προτίμησα αυτά να μην τα γράψω καθόλου και μίλησα με τον Αμερικάνο και μου έχει στείλει για αντικατάσταση. (μέσα στην εβδομάδα θα τα έχω).... Για να μιλήσουμε για χρόνους!!!

Για να γράψω στον σκληρό μου τα 34 DVD χρειάστηκα κάπου

34 X 25min = 850min =14ώρες ν' αλλάζω συνέχεια για DVD

Εδώ και δύο μέρες γράφω τις πρώτες 34ράδες

4 x 34 x 10min = 1360min = 22ώρες να αλλάζεις κάθε δέκα λεπτά DVD

Έχω φτιάξει labels και τα κολλάω πάνω σε κάθε DVD για να μην μπερδεύονται. Η τιμή που έχω πει για 36 DVD 41? καλύπτει τα πάντα, έξοδα DVD (0,75? το ένα), θήκες για τα DVD, έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα, το κόστος για να αγοράσω όλες τις συλλογές...

Όσο για την αποστολή δεν το είπα τυχαία, ξέρετε ότι έχω διοργανώσει τόσες ομαδικές με τις SkyStar 2 (και δεν έχω κερδίσει τίποτε, άντε να έχω χάσει 5-15?) και την ομαδική με το DVD κι έχω και το site της υπογραφής. Το θέμα είναι αν έδινα συνάντηση με τον καθένα που θέλει τα DVD , είτε τις SkyStar, είτε για το Site μου θα έπρεπε να ήμουν συνέχει έξω και να λέω, α ο Κώστα μπορεί την τάδε ώρα στο τάδε σημείο, ο Δημήτρης μπορεί την τάδε ώρα στο τάδε σημείο και προσωπική ζωή μηδεν και υποχρεώσει ή οτιδήποτε άλλο..... Επίσης δεν μπορείτε να δείτε τι χαμός γίνεται από PM και e-mail και κάπου 1 στους 6 είναι ενημερωμένος τι συμβαίνει, πέρνω PM του στυλ " Τελικά φίλε τι παίζει με τα δορυφορικά" όταν υπάρχει ένα thread 36 Σελίδων που άμα το διαβάσεις γίνεσαι expert.... Οπότε δεν είναι τυχαίο που λέω αποστολή και καμία φορά ενό κάποιος μου έχει στείλει 3 φορές τα στοιχεία του τα ξαναζητάω επειδή δεν θυμάμαι καθόλου..

Μέχρι τώρα μου έχουν καταθέσει 3 άτομα (ένω είχα υπολογίσει 12)

Κια πλήρωσα

330? στα DVD άγραφα

85? στα DVD

Κι έχω πάρει μόνο 114?...

Την Κυριακή φεύγω 5 μέρες διακοπές μέχρι τότε θα έχω προλάβει να κάνω 4 κόπιες και να στείλω στους 3 που μου έχουν καταθέσει (γνωρίζω την κοπέλα από το ταχυδρομείο και θα τις τα δώσω να τα στείλει την Δευτέρα)..

Και μόλις έρθουν και τ' αλλα δύο θα τους τα στείλω με ταχυδρομείο ( 0,50? για 2 DVD)

Φιλικά Άρης

Δημοσ.

Να' σαι καλά!!! Και μην ξεχνάς ότι είχαμε πει να σου δώσουμε 5-10 άτομα από 10 Ε, έτσι... Αυτό ισχύει τουλάχιστον από μένα! Ελπίζω να μην το παραβλέψουν και οι άλλοι... Προσωπικά δεν βιάζομαι, αλλά δεν είναι δυνατόν η δουλεια να γίνεται μόνο από σένα! Ευχαριστούμε για τον χρόνο...

Δημοσ.

Paidia an 8elete mporo na sas kano kai ego kapoies kopies...arkei kapoios na mou dosei ena prototipo ok??

Ego etsi kai allios ta 8elo opote an mporo na e3ipiretiso etsi kapoion allon h allous...8a to i8ela poli!!!!

Peite mou ok?

exo 4x antigrafiko

Ego meno Peiraia...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...