Προς το περιεχόμενο

mame roms full se dvd?

kardim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ κυρίως ενδιαφέρομαι για τα ΜΑΜΕ... Οπότε, αν μπορεί να γίνει κάποια ανταλλαγή, δανεισμός ή αποστολή μέσω ταχυδρομίου, θα ήταν πολύ καλό... Όσον αφορά τα 31 δισκάκια, αυτές τις μέρες ίσως δεν μπορώ να διαθέσω τα χρήματα... Ίσως λίγο αργότερα... Αν ήταν δυνατόν όμως να τα δανειστώ και εγώ, θα με βόλευε πάρα πολύ, γιατί έχω ήδη άδεια δισκάκια. Αλλά και πάλι, αν ο Dimon μπορεί να τα γράψει, θα με γλύτωνε από τον κόπο... Αλήθεια, ισχύει αυτό που λέει ο Tetix? Δηλαδή συμπεριλαμβάνονται τα 7-8 DVD του ΜΑΜΕ στα 31? Είναι από τον ίδιο "προμηθευτή"?

• Απαντ. 495
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αντε να αρχίζουμε!!!!! _Dimon_ τα έχεις πάρει έτσι;;; Αν ναι να κανονίσουμε σειρά για να τα πάρουμε και οι υπόλοιποι. Εγώ φεύγω στις 7, οπότε μέχρι τις 6 του μηνός προλαβαίνετε να τα πάρετε όλοι οι άλλοι ή όχι; Γρήγορα όμως, έτσι;;; Πόσοι τα έχουν αντιγράψει μέχρι τώρα και πόσοι έχουν δώσει λεφτά στον _Dimon_????

Δημοσ.

file dimon exoume milisi kai me pm ithela na se rotiso an sta 31 perilamvanontai kai ta dvd gia atari st kai genika me ola ta atari?

gia commodore kai ola ta sinafi i den einai katholou mesa ola ayta?

Δημοσ.

Εγώ μόνο 10 Ε θα δώσω εν τέλει γιατί έχω αρκετά κενά. Με την περίπτωση του Watt (ο οποίος που μένει;;;) τι θα γίνει?

Δημοσ.

Εγώ μόνο 10 Ε θα δώσω εν τέλει γιατί έχω αρκετά κενά. Με την περίπτωση του Watt (ο οποίος που μένει;;;) τι θα γίνει? Πώς θα τα πάρει και αυτός?

Δημοσ.

Παιδιά και εγώ θέλω τα 31!Είμαι μέσα.Ο Dimon νομίζω δεν έχει πάρει τα δισκάκια ακόμα.Το κόβω δύσκολο να γράψει 31 χ 5-6 άτομα μόνο ο dimon.θα πρέπει να βοηθήσουμε και εμείς.εγώ έχω dvd-rw

Δημοσ.

Ναι συμπεριλαμβάνονται, μπορούμε ν' αρχίσουμε από τώρα τις ανταλλαγές, όποιος θέλει να μου στείλει τα χρήματα, στείλτε μου PM για να σας δώσω διεύθυνση ή λογαριασμό τράπεζας (με ταχυδρομείο η αποστολή είναι 0,47? και βγάλε) ....

Απ' ότι μου είπε ο Αμερικανός σήμερα θα τα στείλει και αυτό σημαίνει ότι σε 7 ή 10 ημέρες θα τα έχω στα χέρια μου, το DVD-R που έχω είναι 8Χ ταχύτητα καθώς και τα δισκάκια είναι 8Χ άρα θα θέλω κάπου 9,3 ώρες για κάθε συλλογή εκτός αν μου δανείσει κάποιος ένα recorder και τα γράφω ταυτόχρονα!

Δημοσ.

Ωραία! Εγώ κανόνισα και με τον netcrawler για να σου (_Dimon_ )δώσουμε από 10 Ε και επίσης δεν χρειάζεται αντιγραφή για μας!!!!! Τα κανονίζουμε εμείς...... Άρα έχεις δουλειά για 4-5 άτομα και με τον bourdoula θα τα τελειώσουμε νωρίς... Ευτυχώς!!!

Δημοσ.

Καλλιθέα μένω. Θα είμαι Αθήνα και μάλιστα μέχρι αύριο και από 16/8 θα είμαι πολύ βόρεια τα απογεύματα... Αλλά θα μπορώ να συναντιέμαι κάποια στιγμή με όσους μένουν βόρεια κάπου κέντρο, μετρό π.χ.Μπορεί ο Dimon να μας πει τελικά πόσα άτομα έχουν πει ναι για τα 31, τι θα γίνει με όσους θέλουν τα 8 μόνο, πώς θα γίνει η πληρωμή ή ανταλλαγή κλπ?

Δημοσ.

Φιλε _Dimon_ θα σου καταθεσω χρηματα στο λογαριασμο σου στην Apha αυριο ή τη Δευτερα για να μου γραψεις τα 31 DVD σε δικα σου δισκακια.

Θα σου στειλω και PM!

Δημοσ.

Οπότε Dimon η δουλειά με τα 31 DVD θα γίνει από τα τέλη της άλλης βδομάδας. Άρα από τότε αν είναι ξανακανονίζουμε για το πόσοι είμαστε μέσα και ποιοι και τα λεφτά και τα λοιπά. Μπορεί ως τότε να το έχουν μάθει και άλλοι οπότε να βγούμε και διψήφιοι... Με τα ΜΑΜΕ τι γίνεται, εφόσον συμπεριλαμβάνονται στα 31; Συμφέρει να περιμένει κανείς καμιά βδομάδα και ή να τα πάρει από την αρχή τα 7 που τα έχουν κάποιοι (και ποιοι από αυτούς διατίθενται να γίνει η ανταλλαγή;) και μετά το 1 extra(εάν είναι 1 ξεχωριστό και δεν είναι ανακατεμένο σε άλλα) μαζί με τα 31; Μην πάρουμε 2 φορές τα ίδια πράγματα! Εσείς τι προτείνετε;

Δημοσ.

Watt δεν "λέει" να τα πάρουμε τώρα. Σε μια εβδομαδα θα έχουμε όλα τα roms σίγουρα φτιαγμένα για την 0.84. Δεν αξίζει... :wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...