Προς το περιεχόμενο

mame roms full se dvd?

kardim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω κάπου στα 1000 άδιεα DVD (Datawrite DVD-R 8X) και αν θέλετε τα πουλάω όσο τα πήρα, δηλαδή 0,75? ...

Οπότε υπολόγισε για 31DVD x 0,75? = 23,25?

Ναι θα το κάνω!

• Απαντ. 495
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχω και 370ΜΒ Model 2 roms' date=' αλλά δεν έχω emulator και δεν έχω ιδέα τι στο καλό είναι αυτό. Έχει κανείς καμια ιδέα;[/quote']

http://nebula.emulatronia.com/

Sega Model 2 Emulator 0.1 Alpha (μολις χθες ανανεωθηκε η νεα εκδοση)

κανεις unzip ton emulator ,δημιουργεις ενα folder/katalogo με την ονομασσια roms ,και εκει μεσα βαζεις τις roms σε .zip format

αν θελεις na τρεξεις tiς roms apeyueiaw to cd/dvd -xvriw antgrafh sto fakelo roms

enoigeis to emulator.ini me to notepad

kai esto oti esy exeis ta m2 roms sto DVD ( E: ) kai sto fakelo nebulam2roms

stin thesi toy

;Dir1=c:\Model2\roms

θα το αντικαταστησεις με

Dir1=Ε:\nebulam2roms ( χωρις το ; )

Δημοσ.

Γεια σας!!!!! Με τον netcrawler θα τα κανονίσω εγώ... (για μένα). Κοιτα, dimon, εγώ σου δίνω τα πρώτα 10 Ε για τα 31. Δεν είναι ανάγκη να μου τα αντιγράψεις. Θα τα δανειστώ μόνο και θα στα επιστρέψω τελείως αγρατσούνιστα!!! Να κανονίσουμε το Σάββατο στο κέντρο π.χ.;; PM στείλε για μέρος. ΟΚ?

Δημοσ.

Netcrawler ευχαριστω για την ευγενικη χειρονομια αλλα τελικα αφου ειμαστε λιγοι, ειμαι και εγω μεσα για τα 31 DVD.

_DIMON_ ειμαι standby! :)

Δημοσ.

Χαίρεται!Ενδιαφέρομαι και εγώ για τα DVD, κυρίως για τα ROMS του MAME. Έχω DVDR. Είμαι Αθήνα. Επειδή δεν έχω κατάλάβει ακριβώς τι παίζεται, μπορεί κάποιος με ένα PM ή και εδώ να μου εξηγήσει διαδικασίες, λεφτά κλπ; Θα μπορεί να γίνει από την πλευρά μου η δουλειά μέσω ταχυδρομίου, οπότε εγώ να στείλω άδεια δισκάκια ή γεμάτα, με ταινίες π.χ. ή και λεφτά. Thanks!

Δημοσ.

Για να καταλάβεις άρχισε να διαβάζεις 2-3 σελίδες πριν!!!!

Αν δεν κάνω λάθος τα DVD για mame Που θα μου στείλουν είναι 8 διότι έχουν και πολλά extra!

Δημοσ.

Απ' ότι κατάλαβα, για τα 7 ή 8 DVD με ΜΑΜΕ μου τα δίνει ο _DiMoN_ και του δίνω άδεια δισκάκια και τα γράφω και τα πασσάρω στον επόμενο; Και για τα 31 DVD δίνω στον Tetix 10 ευρώ και 31 δισκάκια και μου τα δίνει και τα κρατάω; Sorry ρε παιδιά αλλά εγώ που μόλις τώρα τα διάβασα χαώθηκα λίγο γιατί είναι πολλά τα μηνύματα....

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά, ας οργανωθούμε!!!!!!! Είμαστε 4-5 τελικά για τα 31 έτσι;;; Ποιοι το επιβεβαιώνουν; Εγω τελικά μέσα. Όμως μια απορία: τα 31 περιέχουν τα 7 που έχει ο netcrawer ή όχι??? Και, τέλος εγω θα ήθελα να δανειστώ τα dvd, OK??

Δημοσ.

Ναι τα περιέχουν και δεν είμαστε 4-5 είμαστε παραπάνω...Μάλιστα αντι 7 έχουν 8DVD για mame διότι έχουν πολλά extra!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...