Προς το περιεχόμενο

mame roms full se dvd?

kardim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 495
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παιδια τα mame dvd 0.84 θα τα ηθελα και εγω και θα τα γραψω στον επομενο.

Περιοχες Ζωγραφου-Αμπελοκηποι-Μαρουσι.

Μαζί σου μεγάλε!!!!!!!! Τρελάθηκα μόλις το είδα. Εγώ Γαλάτσι - πατήσια. Όποιος θελει να του τα γράψω σε dvd όταν τα πάρω, το λέει. Ακούστε τι προτείνω: Μαζευόμαστε 5 άτομα στην Αθήνα κάτω το Σάββατο π.χ. και φέρνουμε από 5 Ευρώ για να αγοράσουμε τα dvd. μετά τα παίρνει κάποιος και αρχίζει κόπιες 1->2->4->8->16 για να τα πάρουμε όλοι. Μπορεί κανείς;;;

Δημοσ.

Τι θα λέγατε για το εξής:

16 DVDS με full extra από

Mame, Daphne, Fruit Machine

Visual Pinball and Non-Mame

11 DVDS

Nes, Snes, Gameboys, Famicom & N-64

4 DVDS

Atari, Neo-Geo, N-Gage

Sega, PCE/TG16

Μιλάμε δηλαδή για συνολικά 31DVD εγώ μένω Νέο Ηράκλειο Αθήνας και είμαι διατεθιμένος να γράψω την πρώτη (πολύ ζόρι την δεύτερη 31άδα )

Η παραγγελία των DVD από εδώ στοιχίζει 85? και εμένα τα 31DVD μου στοιχίζουν 25?... Αν μαζευτούμε κάπου 8 άτομα βγαίνει στον καθένα 35? αν δε τα DVD τα κάνουμε γύρες και ο καθένας τα γράφει στον σκληρό του θα μας κοστίζει στον καθένα 10? ....

Ακούω ιδέες προτάσεις!!!

Δημοσ.

και ε΄γω μέσα είμαι παιδία έχω to complete mame rom set 0,84 7 DVD

Κάτω Πατήσια μένω Στάση Ηλεκτρικού Αγ.Νικόλαος

Φίλε μου μέσα είμαι και μπορώ να τα κάνω και εγώ αλλη μιά 31άδα για κάποιον άλλον

Δημοσ.

_Dimon_ ενδιαφέρομαι για τα dvd με τα roms του gameboy και n64, και αν έχεις κάποια συγκεκριμένα roms απο mame ( θα την μάθεις σύντομα). Netcrawler, όταν λές ότι έχεις το complete set, είναι ολα τα roms του mame ή μονο για την 0,84? Οποια και να είναι πάντως με ενδιαφέρει.

Δημοσ.

theoritikos, netcrawler

Είστε διατεθιμένοι να μου δώσετε 22? έκαστος για την παραγγελία των DVD?

Εγώ κι ένας φίλος μου θα βάλουμε τα υπόλοιπα!

Δημοσ.

Έχετε και δέκα ευρώ για τα 31 dvd (για την αγορά) από μένα! Μπορώ να συνεργαστώ και με τον netcrawler! OK μεγάλε? εγώ μένω γαλάτσι αλλά μπορώ να κατέβω ή να συναντηθούμε.

Νέα πρόταση :)

Να μαζευτούμε 8 πρώτα.

Δεύτερον, να αγοράσουμε και να έχουμε σίγουρα τα 31 dvd στα χέρια μας.

Στο τέλος, παίρνει ο καθένας τα 31 dvd για 2-3 μέρες για να τα αντιγράψει όπως αυτός θέλει!!!

Δημοσ.

πάντως και για τα 7 dvd είμαι πιο θετικός αφού πότε θα προλάβουμε να δούμε 4000 παιχνίδια??? Ξαναμαζευόμαστε αν είναι για άλλα roms... Τι λέτε;;;

Δημοσ.

Φίλε, αν είσαι Πάτρα σου τα γράφω εγώ σε DVD.

Έχω την έκδοση 0.84.

Όλα τα αρχεία είναι 27,5GB, από τα οποία 17,2GB είναι τα CHD (Compressed Hard Disk) αρχεία μερικών (38) παιχνιδιών.

Δημοσ.

Δεν είμαι Πάτρα, αλλά μήπως κάποιος άλλος μπορεί να τα μεταφέρει στην ΑΘήνα;;; Θα βοηθούσε όλη την κοινότητα!

Δημοσ.

Έχω παρεπιπτόντως και 6GB GBA (Gameboy adnvanced) roms, και κάτι ψιλά:

- Commodore.Amiga.-.Games..(TOSEC-v0.19)-MCSteam.ShareReactor.ace 3.71GB (συμπιεσμένα σε 7 RAR , ασυμπίεστα πάνω από 17-20GB)

- Atari 2600

- Atari 5200

- Atari 7800

- Atari Jaguar (71MB,40 roms)

- Atari Lynx

- Gameboy (40MB)

- Gamegear

- Master System

- Mega Drive (187MB)

- NeoGeoCD (ουσιαστικά είναι και στα mame)

- NeoGeoPocket (63MB)

- NES (78MB)

- PC Engine (106MB)

- Saturn

- Sega32x (61MB)

- Snes (836MB)

- Nitendo 64 (1.9GB)

Έχω και 370ΜΒ Model 2 roms, αλλά δεν έχω emulator και δεν έχω ιδέα τι στο καλό είναι αυτό. Έχει κανείς καμια ιδέα;

Δημοσ.

Για το NeoGeo CD να ρωτήσω. είναι ένα; Αν ναι πρέπει να είναι κορυφή έτσι; Αυτό σίγουρα να το πάρουμε.

Και στην χειρότερη περίπτωση ζητάμε από τον φίλο μας StavrosD να τα στείλει, έτσι; :wink:

Περιμένουμε τις απόψεις σας αύριο και αν υπάρχει κάποιος να τα φέρει από Πάτρα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...