Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Αουτς.... Επικίνδυνο για όσους ζούμε σε πολυκατοικίες με δεκάδες διαμερίσματα, πολύ άγνωστο κόσμο κλπ.... Και άντε το φλασάκι μπορεί να χωρέσει στο γραμματοκιβώτιο με το φάκελό του, αλλά για παραγγελίες πιο ογκώδεις είναι χαζό να μη δίνουν εναλλακτική επιλογή.... με βλέπω να σας ενημερώνω κατά πόσο ανταποκρίνεται σωστά σε missing orders το memoryspace οσονούπω (και μάλιστα βλακωδώς.... δεν πήρα μέσω paypal)
web_assasin Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 το mymemory δεν ειχε κανει εκεινη την πουστι@ με τον ssd ? για το θεμα με το γραμματοκιβωτιο ειστε τυχεροι,εδω η acs τα αφηνει οπου βρει,σε ενα φιλο αφησαν ενα δεμα στο πεζοδρομιο εξω απο την πορτα και μια δικη μου οθονη για iphone 6s πριν κανα χρονο που ηταν πανακριβη τη βρηκα σφηνωμενη μιση μεσα μιση εξω στο γραμματοκιβωτιο. εχω και αλλες ιστοριες αλλα ας μην βγω πολυ offtopic
geodimis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Πήγα χθες το βράδυ να πάρω το stickακι με νεα έγγραφη μέλους και το κουπονι Αλλά δεν έπεφτε κάτω απο τα 45€ τελική.
panos7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Πήγα χθες το βράδυ να πάρω το stickακι με νεα έγγραφη μέλους και το κουπονι Αλλά δεν έπεφτε κάτω απο τα 45€ τελική. οταν λες βραδυ μηπως εννοεις μετα τις 2 πμ; υποτιθεται παντως οτι ηταν για 5 μαρτιου και μονο.
greekmm Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Αουτς.... Επικίνδυνο για όσους ζούμε σε πολυκατοικίες με δεκάδες διαμερίσματα, πολύ άγνωστο κόσμο κλπ.... Και άντε το φλασάκι μπορεί να χωρέσει στο γραμματοκιβώτιο με το φάκελό του, αλλά για παραγγελίες πιο ογκώδεις είναι χαζό να μη δίνουν εναλλακτική επιλογή.... με βλέπω να σας ενημερώνω κατά πόσο ανταποκρίνεται σωστά σε missing orders το memoryspace οσονούπω (και μάλιστα βλακωδώς.... δεν πήρα μέσω paypal) Παλαιότερα είχα παραγγείλει στικάκι απο Mymerory, κάποιος το βούτηξε από την πολυκατοικία μου αλλά προς τιμήν τους έστειλαν άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα