thunderstorm Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 USB stick 128Gb με ταχύτητες γύρω στο 45 (με μια γρήγορη ματιά), δεν θα το έλεγα και πολύ πετυχημένη αγορά. Ο κάθε ένας έχει τις ανάγκες του βέβαια...
esertas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Έχω το μπλε σε 64άρι από eshop και είναι όλο πλαστικό. Και μπροστά στο βύσμα. Πάντως είναι πολύ μικρό. Διαφορά μεγέθους.
dimigar Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Έχω το μπλε σε 64άρι από eshop και είναι όλο πλαστικό. Και μπροστά στο βύσμα. Καλά, δεν είναι μεταλλικό αυτό του θέματος; Τουλάχιστον έτσι φαίνεται. ↓↓ Ok. τότε... ↓↓
alexmm Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Καλά, δεν είναι μεταλλικό αυτό του θέματος; Τουλάχιστον έτσι φαίνεται. μεταλλικό είναι, απλά βγάζει η εταιρεια το σχεδιο και σε πλαστικο
lgre_p Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 αμα χαλασει το καλυπτει η εγγυηση εδω ελλαδα? αν οχι που το στελνουμε κ με τι κοστος? 31 ευρω βγηκε...αν ξερει καποιος τι παιζει με την εγγυηση ας το αναφερει... Το στέλνεις πισω στο mymemory σε μια διεύθυνση στα French islands - Uk και κάνουν refund. Χρεώνεσαι 3,5ευρώ το συστημένο με τα ΕΛΤΑ.
konstantin79 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 επειδη είχα πάρει το συγκεκριμένο όταν το είχαν βγάλει σε προσφορά black friday απο το ίδιο μαγαζί να πω την εμπειρία μου. Σε benchmark με Atto εδειχνε πολυ καλα στοιχεία. Σε πραγματική χρήση με μεγάλα αρχεία 8GB + στα πρώτα 30 sec, βλεπω ταχυτητες 100 -115 mb/sec τα οποία σταδιακά πέφτουν και σταθεροποιούνται σε ταχυτητες 35-45 mb/sec Επίσης επειδη ειναι μεταλικό ζεσταίνεται ελαφρως. οχι κατι τρομερο αλλα αν το πιάσετε θα είναι ζεστο. Προσωπικά πίστευα οτι θα ήταν πιο γρήγορο, αλλά επειδή το θέλω για 2o-3o backup φωτογραφιών δεν έδωσα και πολυ σημασία.... 1
FarCry Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 επειδη είχα πάρει το συγκεκριμένο όταν το είχαν βγάλει σε προσφορά black friday απο το ίδιο μαγαζί να πω την εμπειρία μου. Σε benchmark με Atto εδειχνε πολυ καλα στοιχεία. samsung.jpg Σε πραγματική χρήση με μεγάλα αρχεία 8GB + στα πρώτα 30 sec, βλεπω ταχυτητες 100 -115 mb/sec τα οποία σταδιακά πέφτουν και σταθεροποιούνται σε ταχυτητες 35-45 mb/sec Επίσης επειδη ειναι μεταλικό ζεσταίνεται ελαφρως. οχι κατι τρομερο αλλα αν το πιάσετε θα είναι ζεστο. Προσωπικά πίστευα οτι θα ήταν πιο γρήγορο, αλλά επειδή το θέλω για 2o-3o backup φωτογραφιών δεν έδωσα και πολυ σημασία.... το atto ειναι σε συμπιεσμενα αρχεια. οταν μεταφερεις mp3 και video files εχουν ηδη συμπιεστει. εκει αλλαζουν οι ταχυτητες σε αντιθεση με word, κειμενα, κλπ πρεπει να τρεξεις ενα crystaldiskmark για να δεις αμα χαλασει το καλυπτει η εγγυηση εδω ελλαδα? αν οχι που το στελνουμε κ με τι κοστος? 31 ευρω βγηκε...αν ξερει καποιος τι παιζει με την εγγυηση ας το αναφερει... 5 χρονια εγγυηση εχει αλλα δεν νομιζω να σου χαλασει, ειδικα το συγκεκριμενο It features a high-quality, metal-based casing for surprising durability as well as a streamlined ergonomic design, which makes it easy to handle and use. Though slim in stature, jump drive stills feel very rugged when handled and certainly can take a beating.
konstantin79 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 το atto ειναι σε συμπιεσμενα αρχεια. οταν μεταφερεις mp3 και video files εχουν ηδη συμπιεστει. εκει αλλαζουν οι ταχυτητες σε αντιθεση με word, κειμενα, κλπ πρεπει να τρεξεις ενα crystaldiskmark για να δεις δεν το γνωριζα αυτό. αν μπορείς να μου το εξηγήσεις λιγο πιο αναλυτικά για να καταλάβω τη διαφορά και πως επηρεάζει η συμπιεση ως προς τα τεστ. το δοκίμασα και εβγαλε αυτα
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 το δοκίμασα και εβγαλε αυτα Untitled.jpg Αυτο του τιτλου εχεις δηλαδη; Αν ναι, ριξ'του ενα αρχειο 5-10GB και χρονομετρα ποσα δευτερολεπτα θα κανει μεχρι να τελειωσει η αντιγραφη. Μετα, μια διαιρεση filesize/sec και μας λες την πραγματικη του ταχυτητα εγγραφης! Aκυρο, μολις ειδα οτι εισαι ο ιδιος που πιο πανω εχει ηδη γραψει οτι πεφτει η ταχυτητα μετα απο λιγο... Κριμα και ψηθηκα για λιγο τωρα που ειδα το τοπικ!
FarCry Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 δεν το γνωριζα αυτό. αν μπορείς να μου το εξηγήσεις λιγο πιο αναλυτικά για να καταλάβω τη διαφορά και πως επηρεάζει η συμπιεση ως προς τα τεστ. ειναι θεμα του USB 3 controller πως αντιμετωπιζει το καθενα. μπορει να υπαρξουν διαφορες μπορει και οχι. για να υπαρχει ολοκληρωμενη εικονα το ανεφερα
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Αυτο ειναι θεμα των SF controller στους SSD. Δεν βλεπω να συμβαινει κατι τετοιο στις μετρησεις του.
FarCry Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Αυτο ειναι θεμα των SF controller στους SSD. Δεν βλεπω να συμβαινει κατι τετοιο στις μετρησεις του. ναι το ξερω. αλλα δεν ξερω τι controller εχει το συγκεκριμενο και αν παρομοια τεχνολογια υπαρχει και αλλου. το ειπα για να υπαρχει γενικη εικονα μπορει να ριξει και ενα usbflashinfo να μαθουμε περισσοτερες πληροφοριες. (υπαρχει και USB 3 με sandforce controller δεν ειναι μονο στους SSD, ως προς το form factor το αναφερω) Σε πραγματική χρήση με μεγάλα αρχεία 8GB + στα πρώτα 30 sec, βλεπω ταχυτητες 100 -115 mb/sec τα οποία σταδιακά πέφτουν και σταθεροποιούνται σε ταχυτητες 35-45 mb/sec Επίσης επειδη ειναι μεταλικό ζεσταίνεται ελαφρως. οχι κατι τρομερο αλλα αν το πιάσετε θα είναι ζεστο. για να φανει εαν κανει throttling χρειαζεται κατι τετοιο http://www.anandtech.com/show/8724/exploring-performance-consistency-in-usb-30-flash-drives αλλα αυτο το εχουν αυτοι. καταγραφουν την ταχυτητα read write σε πραγματικο χρονο καθως και τις θερμοκρασιες και φτιαχνουν το γραφημα. οποτε μπορεις να κοιτας τις θερμοκρασιες καθως κανει copy με το robocopy. το robocopy υποστηριζει και multi threading. ή κανεις αυτο που εγραψε ο matrix. φαινεται και απο το γραφημα των windows 10 κατα την αντιγραφη. βασικα αυτο με τις θερμοκρασιες χωρις smart values δεν γινεται. θελει μηχανημα μετρησης θερμοκρασιας Aκυρο, μολις ειδα οτι εισαι ο ιδιος που πιο πανω εχει ηδη γραψει οτι πεφτει η ταχυτητα μετα απο λιγο... Κριμα και ψηθηκα για λιγο τωρα που ειδα το τοπικ! αυτο παντως οπως βλεπω ειναι αρκετα συνηθισμενο, οποτε δεν ξερω κατα ποσο μπορει να θεωρηθει σοβαρο προβλημα... αναφορικα με την αγορα... https://forums.anandtech.com/threads/overheated-flash-drive.2431168/#post-37396767
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 αυτο παντως οπως βλεπω ειναι αρκετα συνηθισμενο, οποτε δεν ξερω κατα ποσο μπορει να θεωρηθει σοβαρο προβλημα... αναφορικα με την αγορα... Σαφως ειναι συνηθισμενο (οσα εχω το παρουσιαζουν), γι'αυτο ψαχνω ενα που δεν το κανει! Δεν θελω αλλο ενα που να κανει το ιδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα