V-a-c Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά , αν μπορείτε πείτε καμιά γνώμη διότι δεν μπορούμε να αποφασίσουμε για κινητό για φίλο , ως τώρα είναι ανάμεσα στα μοντέλα με την σειρά που του αρέσουν Huawei P8 lite , Samsung J5 2016 , Samsung A3 2016 και το πιο φτηνό Coolpad Torino S , προσωπικά του λέω για το P8 αλλά προβληματίζεται λόγω ότι είναι του 2015 μετά να πάει στο Coolpad !!! κ να αποφύγει το A3 λόγω λιγότερης ram , μετά το J5 πάει πιο ψηλά η τιμή κ δεν ξέρω αν αξίζει . Εγώ μόνο Xiaomi είχα κ έχω από smartphone κ δεν μπορώ να αποφασίσω κ θέλουμε να αποφύγουμε την Xiaomi λόγω "παιδικών ασθενειών" . Έχει κολλήσει το μυαλό μου από το ψάξιμο κ τα specs , έχω αρχίσει να ζαλίζομαι ....
V-a-c Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Μοτο G4 θα παρει και nougat 156$ σε ευχαριστώ , η αλήθεια είναι πως μου χε ξεφύγει αυτή η συσκευή αλλά μόνο λόγω μεγάλου μεγέθους ίσως δεν του θα του κάνει edit : είναι βέβαια κ το G4 play αυτό σε σχέση με το Coolpad torino s λέτε έχει υπεροχή εκτός των αναβαθμίσεων το motorola?
Seventy Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 G4 play εχει καλυτερη μπαταρια θα παρει και αυτο nougat CPU και τα 2 Snapdragon 410 εχουνε δες και το Honor 7 lite Lenovo K5 Lg x screen και power 1
3m3Rg3 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Πρόσφατος χρήστης Xiaomi Redmi 4 Prime. Το πήρα 195 ευρω 5'' Οθόνη 1080p Snapdragon 625 8 core 2.00 ghz 3gb ram lpddr3 4100 mah μπαταρία 32 gb hdd + sd card dual sim Multi tasking πολύ καλό, μπαταρία απίστευτη, καλή κάμερα. Το μόνο "πρόβλημα" είναι οτι δεν έχει για την ώρα ελληνικό μενού (πληκτρολόγιο στα ελληνικά μπορείς να έχεις εάν χρησημοποιοήσεις το Google Keyboard). Γενικά πολύ ευχαριστημένος: το έχω 5 μέρες σχεδόν χωρίς κανένα πρόβλημα. 1
saruman123 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά , αν μπορείτε πείτε καμιά γνώμη διότι δεν μπορούμε να αποφασίσουμε για κινητό για φίλο , ως τώρα είναι ανάμεσα στα μοντέλα με την σειρά που του αρέσουν Huawei P8 lite , Samsung J5 2016 , Samsung A3 2016 και το πιο φτηνό Coolpad Torino S , προσωπικά του λέω για το P8 αλλά προβληματίζεται λόγω ότι είναι του 2015 μετά να πάει στο Coolpad !!! κ να αποφύγει το A3 λόγω λιγότερης ram , μετά το J5 πάει πιο ψηλά η τιμή κ δεν ξέρω αν αξίζει . Εγώ μόνο Xiaomi είχα κ έχω από smartphone κ δεν μπορώ να αποφασίσω κ θέλουμε να αποφύγουμε την Xiaomi λόγω "παιδικών ασθενειών" . Έχει κολλήσει το μυαλό μου από το ψάξιμο κ τα specs , έχω αρχίσει να ζαλίζομαι .... Μην το ψάχνεις δες καλύτερα για αυτό https://www.skroutz.gr/s/10864013/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-3GB-32GB.htmlΕίναι το καινούργιο,με τον καινούργιο επεξεργαστή. Πολύ καλύτερο από το προηγούμενο μοντέλο
saruman123 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 δεν θελει Xiaomi ομωςΑυτό το ξέρω , ας το σκεφτεί όμως καλύτερα , τουλάχιστον από αυτά που έχει προτείνει αυτό είναι το καλύτερο Καλησπέρα παιδιά , αν μπορείτε πείτε καμιά γνώμη διότι δεν μπορούμε να αποφασίσουμε για κινητό για φίλο , ως τώρα είναι ανάμεσα στα μοντέλα με την σειρά που του αρέσουν Huawei P8 lite , Samsung J5 2016 , Samsung A3 2016 και το πιο φτηνό Coolpad Torino S , προσωπικά του λέω για το P8 αλλά προβληματίζεται λόγω ότι είναι του 2015 μετά να πάει στο Coolpad !!! κ να αποφύγει το A3 λόγω λιγότερης ram , μετά το J5 πάει πιο ψηλά η τιμή κ δεν ξέρω αν αξίζει . Εγώ μόνο Xiaomi είχα κ έχω από smartphone κ δεν μπορώ να αποφασίσω κ θέλουμε να αποφύγουμε την Xiaomi λόγω "παιδικών ασθενειών" . Έχει κολλήσει το μυαλό μου από το ψάξιμο κ τα specs , έχω αρχίσει να ζαλίζομαι .... Για πες μου ποιες είναι οι "παιδικές ασθένειες" που έχει ; Για να δούμε τι εννοείς... 1
V-a-c Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις σας . @saruman123 έχεις δίκιο ξέχασα να προσθέσω ότι εννοούσα για το redmi 4 "παιδικές ασθένειες" , το οποίο του είχα προτείνει σαν πρώτη επιλογή. Είναι το πρώτο του smartphone κ δεν θέλει να ξοδέψει πολλά και δεν θέλει να είναι τεράστιο κλπ , αξιοπιστία κ να είναι πάνω από τον μέσο όρο . Καταλαβαίνεται Σε όλα τα μαγαζιά που έχει πάει του λένε για τα Samsung J5 ή Α3 , εγώ του χα πει στεγνά για το P8 ή Redmi 4 , άντε κανά Vibe C (το Moto G4 / play το χα ξεχάσει) , αλλιώς να προσπεράσει τις μεσαίες τιμές 120-140 κ πάει Coolpad Torino S . Αυτή ήταν η γνώμη μου . Εε και έχει μπερδευτεί .......
SuPerMaNrE Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ πάντως έχω αγοράσει εδώ και 2-3 εβδομάδες το redmi 4 και είμαι ευχαριστημένος. Ειδικά η μπαταρία που ήθελα να είναι τέλεια , είναι. Με μέτρια χρήση καθημερινά μου κράτησε και 5 ημέρες. Όσο για τη ρομ , το πήρα με κινέζικη από ελληνικο μαγαζί της περιοχής , μου το ξεκλείδωσαν και μου έβαλαν Ευρωπαϊκή. 1
V-a-c Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ πάντως έχω αγοράσει εδώ και 2-3 εβδομάδες το redmi 4 και είμαι ευχαριστημένος. Ειδικά η μπαταρία που ήθελα να είναι τέλεια , είναι. Με μέτρια χρήση καθημερινά μου κράτησε και 5 ημέρες. Όσο για τη ρομ , το πήρα με κινέζικη από ελληνικο μαγαζί της περιοχής , μου το ξεκλείδωσαν και μου έβαλαν Ευρωπαϊκή. το έχει φέρει συγγενής μου κ μια χαρά συσκευή όντως αλλά του παρουσιάζει κολλήματα καμιά φορά το ηχείο στα βίντεο , του πα να μου το φέρει κάποια στιγμή να του αλλάξουμε ρομ , αυτό έλεγα πιο πάνω για "παιδικές ασθένειες" και το ξέρει ο ενδιαφερόμενος και διστάζει για redmi 4 κ xiaomi γενικά 1
V-a-c Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Να σας ξαναευχαριστήσω όλους , του είπα για το G4 play αλλά δεν άρεσε εμφανισιακά κ τελικά πήρε το Lenovo K5 .....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα