ZELOMOTH Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Έχω την εντύπωση ότι τον είχα πάρει 60€ από e-shop το 2014 αλλά δεν κόβω το κεφάλι μου Επειδη κι αυτο το θυμαμαι καλα,μπορεις να κοψεις ανετα το κεφαλι σου(εχεις δικιο εννοω, μην παρεξηγηθω!) γιατι οταν τον πρωτο εφερε το eshop εκανε γυρω στα 55-58 ευρω τις πρωτες ημερες και μετα ανα ημερα πηγαινε 58,59,60,62 68 και τον περισσοτερο καιρο αραξε στα 73 περιπου. Και τωρα πριν το τελος ηταν καπου στα 78 και οταν ειχα αγχος γενικα, εμπαινα στο λινκ του και κατευθειαν μονολογουσα" τελικα υπαρχουν και χεροτερα!" και ημουν ολη μερα μια χαρα! ΥΓ. Κι αυτο που λεει ο Fallen για την αγγελια, ναι ρε συ! Ενω το ηξερα γιατι τον ειχα πετυχει τον κυριουλη που ελεγε οτι θα τα πουλησει αυτα, δεν μου πηγε στο μυαλο και εξεχασθην! Μην φοβασαι βρε! Δεν μπαινουν ολοι στις συζητησεις εδω για να καταλαβουν τι αξια εχει πλεον ο 3258! Εχεις ελπιδες! 3
fallen4ngel Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μιας και δεν έχω εικόνα τιμών eshop, πιστεύω αυτό που λες και ζητάω συγνώμη για το προηγούμενο ποστ που πήρα ιστορικό τιμών Σκρουτζ και geizhals για εξωτερικό. 2
spy94 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Επειδη κι αυτο το θυμαμαι καλα,μπορεις να κοψεις ανετα το κεφαλι σου(εχεις δικιο εννοω, μην παρεξηγηθω!) γιατι οταν τον πρωτο εφερε το eshop εκανε γυρω στα 55-58 ευρω τις πρωτες ημερες και μετα ανα ημερα πηγαινε 58,59,60,62 68 και τον περισσοτερο καιρο αραξε στα 73 περιπου. Και τωρα πριν το τελος ηταν καπου στα 78 και οταν ειχα αγχος γενικα, εμπαινα στο λινκ του και κατευθειαν μονολογουσα" τελικα υπαρχουν και χεροτερα!" και ημουν ολη μερα μια χαρα! Ο σκληρός σου δουλεύει καλά βλέπω Ευτυχώς δεν το σκέφτηκα πολύ να τον πάρω,μεγάλος πληθωρισμός στο e-shop Μιας και δεν έχω εικόνα τιμών eshop, πιστεύω αυτό που λες και ζητάω συγνώμη για το προηγούμενο ποστ που πήρα ιστορικό τιμών Σκρουτζ και geizhals για εξωτερικό. Δεν τρέχει τίποτα,εδώ εγώ δεν το θυμόμουν με σιγουριά 3
fallen4ngel Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Τελος μιας και αρκετες φορες εχω χαρακτηριστει ως κοκκινος http://hwbot.org/user/fallen4ngel/#Hardware_Library με μια υποσημειωση... Υπαρχουν ολα τα AMD εκτος απο 8350 και απο Intel ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ εως ΠΟΛΛΑ 3
Whitefanged Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Τεράστιο like γιατί ο fallen μας τίμησε με όλοκληρα μυνήματα κι όχι τετράστιχα σε ιαμβικό 15ασύλλαβο Να προσθέσω μόνο ότι μεγάλο μέρος του hype για τον 3258 οφειλόταν στα υποτιθέμενα 4,9 που ''έλα μωρέ όλοι οι 3258 τα πιάνουν'' με ''δύο κλικ''. Ούτε καν video δεν βρίσκαμε στο utub με τον 3258 στοκ. Όλα ήταν 3258 @ 4,smth vs τάδε. Όχι ότι αν τα 'πιανε τα 4,9 ήταν κάτι ιδιαίτερο αλλά τέσπα.... Στον 4560 το hype είναι σε πιο πραγματική βάση αν και παραφουσκωμένο και πάλι. Τουλάχιστον ο 4560 είναι μια βάση ''υπομονής'' για μελλοντική αναβάθμιση λόγω του 4t. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2017 από Whitefanged 3
life is music Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Τεράστιο like γιατί ο fallen μας τίμησε με όλοκληρα μυνήματα κι όχι τετράστιχα σε ιαμβικό 15ασύλλαβο Να προσθέσω μόνο ότι μεγάλο μέρος του hype για τον 3258 οφειλόταν στα υποτιθέμενα 4,9 που ''έλα μωρέ όλοι οι 3258 τα πιάνουν'' με ''δύο κλικ''. Ούτε καν video δεν βρίσκαμε στο utub με τον 3258 στοκ. Όλα ήταν 3258 @ 4,smth vs τάδε. Όχι όταν αν τα 'πιανε τα 4,9 ήταν κάτι ιδιαίτερο αλλά τέσπα.... Στον 4560 το hype είναι σε πιο πραγματική βάση αν και παραφουσκωμένο και πάλι. Τουλάχιστον ο 4560 είναι μια βάση ''υπομονής'' για μελλοντική αναβάθμιση λόγω του 4t. εγω μεσω του youtube kai ενος παιδιου π εκανε oc me mia ιδια μητρικη π ειχα τον εφτασα στα 4,2
ZELOMOTH Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 εγω μεσω του youtube kai ενος παιδιου π εκανε oc me mia ιδια μητρικη π ειχα τον εφτασα στα 4,2 Και τι καταλαβες? Αμα δεν παρεις celeron 333Α να κλοκαρεις, δεν εισαι για πουθενα! 5
nikos1982 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 παιζει στις αγγελιες 3258 στα 87......τζαμπα λεμε 2
life is music Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 παιζει στις αγγελιες 3258 στα 87......τζαμπα λεμε πολλα ειναι γ τον 3258 εγω 50 τον εδωσα πριν μια βδομαδα! Και τι καταλαβες? Αμα δεν παρεις celeron 333Α να κλοκαρεις, δεν εισαι για πουθενα! δεν ειναι το θεμα τι καταλαβα ειναι γτ σκοπο απευθύνεται ο συγκεκριμενος cpu αν δεν παιζεις βαρια παιχνιδια π θελουν αρκετους πυρινες λες οκ ειναι αν ομως θες να παιξεις και το τελευταιο παιχνιδι π εχει βγει εκει πας σε καλυτερο cpu
ZELOMOTH Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 παιζει στις αγγελιες 3258 στα 87......τζαμπα λεμε Ναι πριν λιγο τον ειδα και εστειλα πμ αλλα τον προλαβε αλλος... Εμ τετοιες ευκαιριες δεν χανονται... Ειδικα τωρα που στο επομενο update της ιντελ θα παιρνεις ι7 με 200κατι ευρω!( ι5 με ht) πολλα ειναι γ τον 3258 εγω 50 τον εδωσα πριν μια βδομαδα! δεν ειναι το θεμα τι καταλαβα ειναι γτ σκοπο απευθύνεται ο συγκεκριμενος cpu αν δεν παιζεις βαρια παιχνιδια π θελουν αρκετους πυρινες λες οκ ειναι αν ομως θες να παιξεις και το τελευταιο παιχνιδι π εχει βγει εκει πας σε καλυτερο cpu Ναι αλλα οταν στα λεγαμε αυτα εσυ ειχες παθει ψυχωση με αυτον(3258)! Και μεχρι και στον υπνο μας τον βλεπαμε πλεον απο τα πολλα νηματα που ειχες ανοιξει! Ειχαμε φτασει σε κατασταση να μην λεμε να μπουμε στο ινσομνια αλλα στο life is music! 2
strawman Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Όταν ο άνθρωπος λέει έχω 7870,οθόνη 19αρα με ανάλυση 1440x900,δεν έχει ssd και έχει 200 περίπου ευρώ,τι πιθανότητες έχει να σκέφτεται gtx 1060-1070? Aφου γραφει οτι σκεφτεται σε 1-2 χρονια να αλλαξει καρτα (και οθονη θα προτεινα εγω). .Γιατί να δώσει ας πούμε τα ίδια λεφτά για να πάρει κάτι μεταχειρισμένο και όχι κάτι καινούργιο που θα καλύψει εξίσου τις ανάγκες του.Δεν έχεις καταλάβει από την αρχή ότι δεν κάνουμε fx vs g4560 αλλά προσπαθούμε να δώσουμε την καλύτερη λύση στον ts.Έ Γιατι απλα ΔΕΝ καλυπτει καλυτερα τις αναγκες του. Το βλεπετε πολυ μειωπικα το θεμα και εγω οχι. Το παιδι ειχε q6600, επεξεργαστη 10ετιας. Του προτεινεται pentium με την προοπτικη να αναβαθμισει. Τον κοβεις να αναβαθμιζει, και μαλιστα στη προσεχες 5ετια , και μαλιστα τη CPU αντι για την καρτα του? Τον ρωτησατε γενικα αν εχει σκοπο να αναβαθμισει? Τον ρωτησατε ποσο καιρο γενικα θελει να το κρατησει το CPU? Γιατι κρινοντας απτον q6600 που μολις εκλεισε 10 χρονια, μαλλον θα τον κρατησει πολυ. Οποτε και το + της αναβαθμισης που εχει ο pentium παει περιπατο. Κατα την αποψη μου, με τον 4560 θα χαρει τη ζωη του μολις τον παρει. Αν μαλιστα αλλαξει και καρτα θα χεστει απτη χαρα του. Σε 2-3 χρονια ομως θα κλαιει με μαυρο δακρυ που δεν πηρε fx τελικα., γιατι πολυ απλα ο 4560 δεν θα κρατησει, και ειδικοτερα αν σκοπευει να τον κρατησει 5ετια και πανω οπως αντιστοιχα τον q6600. Εσυ ποιον κοβεις να τρωει χαλικι σε 4-5 χρονια απτους 2?? Τωρα απο κει και περα δεν καταλαβαινω προς τι ολος ο πανικος. Δεν του πα πηγαινε αγορασε fx και παρατα τα ολα, μια προταση εκανα, αν ενδιαφεροταν για μεταχειρισμενο τελικα θα του ελεγα τα + και τα - του ενος και του αλλου. Θα του εξηγουσα οτι με τον pentium θα ηταν γενικα πιο hassle free, δεν θα ασχολιοταν με το γιατι το ενα μου ζεσταινεται το αλλου μου κρυωνει, ουτε με ψυκτρες και αηδιες, και οτι με τον fx θα τρωγε λιγο ζορι παραπανω. Κατα τα αλλα συμφωνω με αρκετα που ειπες, γιαυτο δεν εκανα quote ολο το μνμα σου. 1
spy94 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Γιατι και να μου απαντησει οτι θελει με 200 δεν γινεται
strawman Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Γιατι και να μου απαντησει οτι θελει με 200 δεν γινεται Μα δεν ειπε για τωρα, σε 1-2 χρονια ειπε. Τεσπα, πολυ το κουρασαμε
TheELF Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Κατα την αποψη μου, με τον 4560 θα χαρει τη ζωη του μολις τον παρει. Αν μαλιστα αλλαξει και καρτα θα χεστει απτη χαρα του. Σε 2-3 χρονια ομως θα κλαιει με μαυρο δακρυ που δεν πηρε fx τελικα., γιατι πολυ απλα ο 4560 δεν θα κρατησει, και ειδικοτερα αν σκοπευει να τον κρατησει 5ετια και πανω οπως αντιστοιχα τον q6600. Εσυ ποιον κοβεις να τρωει χαλικι σε 4-5 χρονια απτους 2?? Κανένας από τους δύο...τα παιχνίδια όλα γράφονται για της κονσόλες και ήδη έβγαλαν ανακοίνωση ότι και οι επόμενες γενιές θα είναι πάλι με 8 πυρήνες,δηλαδή για τα επόμενα 4-5 χρόνια που λες, ό,τι διαφορά υπάρχει σήμερα θα υπάρχει και σε 4-5 χρόνια και βάλε. Θα υπάρχουν και πάλι κάποια παιχνίδια που δεν θα τρέχουν τόσο καλά ή στον έναν ή στον άλλον αλλά γενικά θα παίζεις ανθρώπινα και με τους δύο. Είναι και το Dx12 που βοηθάει πολύ τους αδύναμους επεξεργαστές και θα είμαστε μια χαρά.
strawman Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Κανένας από τους δύο...τα παιχνίδια όλα γράφονται για της κονσόλες και ήδη έβγαλαν ανακοίνωση ότι και οι επόμενες γενιές θα είναι πάλι με 8 πυρήνες,δηλαδή για τα επόμενα 4-5 χρόνια που λες, ό,τι διαφορά υπάρχει σήμερα θα υπάρχει και σε 4-5 χρόνια και βάλε. Θα υπάρχουν και πάλι κάποια παιχνίδια που δεν θα τρέχουν τόσο καλά ή στον έναν ή στον άλλον αλλά γενικά θα παίζεις ανθρώπινα και με τους δύο. Είναι και το Dx12 που βοηθάει πολύ τους αδύναμους επεξεργαστές και θα είμαστε μια χαρά. Σοβαρα τωρα? Αφου ο ενας απτους δυο (μαντεψε ποιος, μαντεψε ποιος) βαραει 100αρια usage σε games του περσι (στα cpu bound μιλαω παντα). Τα games που ο ενας απτους δυο (ονοματα δεν λεω, ας καταλαβεις μονος σου) δεν αποδιδει καλα ειναι οσα δεν ειναι properly threaded, τα games που ο αλλος δεν δουλευει καλα ειναι επειδη δεν εχει αλλη αποδοση να δωσει και εχει κλατταρι. Με τις εξελιξεις λοιπον που ειχαμε στο 2016, σε τι απτα 2 θα βρεθει λυση, στο να αποκτησει ο 2ος περισσοτερη ισχυ ή στο να γραφτουν καλυτερα threaded games? Τεσπα, δεν λεω οτι εχεις αδικο οσον αφορα τις κονσολες, αλλα αν ειναι να κλαις τα λεφτα σου για εναν απτους 2 σε 3-4-5 χρονια, ε κατα πασα πιθανοτητα ξερουμε ποιος θα ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις