Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό πάντως με τον κάθε πρήχτη που πρέπει εκεί να επιμένει πόσο πολύ ωραίοι είναι οι fx

και να μη μπορεί να καταλάβει ότι

άλλο να τον έχεις από το '13 (μπράβο κράτα τον είναι και γαμώ)

κι άλλο να τον ψωνίσεις το '17 (όχι μπράβο)

Ειναι κατι αντιστοιχο με τις καταναλωσεις που δινουν οι κατασκευαστες αυτοκινητων, κανενας δεν δινει πραγματικες αλλα καπου προς τα εκει. Το ιδιο κανει η Ιντελ και η AMD. Αλλα οσο παραπανω Volt δουλευει ενας επεξεργαστης και περισσοτερο ρευμα τραβαει σιγουρα αυτο θα γινει θερμοτητα στο τελος. Τωρα σε strees test δεν ξερω κατα ποσο ο καθε επεξεργαστης θα κυμανθει στις τιμες που δινει ο κατασκευαστης

έλεος

όχι

παράτα τα

ούτε καν διάβασα τι γράφεις, έχω συγκλονιστεί απ την αρλούμπα.

βλάλε το help και ζήτα help

• Like 2
  • Απαντ. 185
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αυτό πάντως με τον κάθε πρήχτη που πρέπει εκεί να επιμένει πόσο πολύ ωραίοι είναι οι fx

έλεος

όχι

παράτα τα

ούτε καν διάβασα τι γράφεις, έχω συγκλονιστεί απ την αρλούμπα.

βλάλε το help και ζήτα help

Αδερφε παρατα μας βραδιατικα δεν εχω ορεξη

Δημοσ.

Για να τα κανει ολα αυτα ο ts (που αυτο ειναι το επικεντρο του θεματος) δεν τον συμφερει σε καμια περιπτωση.

Αυτος τωρα θα παρει μονο g4560/mobo/ram/) Ο/c δεν θα κανει, αλλη καρτα δεν θα παρει,ψυξη δεν θα παρει, μελλοντικες προδιαγραφες θα εχει, ολοκαινουργιο σοκετ θα εχει.μικρες καταναλωσεις θα εχει.. και με μια μικρη οικονομια, αν δεν καλυφθει μελλοντικα αλλαζει cpu σε ι5/ι7. οχι ολοκληρη πλατφορμα ξανα..

Οσο για τα Links  δεν βλεπω κατι...

Αυτα που λες σοβαρα δεν στεκουν, και θα σου εξηγησω το γιατι. 

Λες απτη μια οτι ο fx θελει ακριβη mobo και ψυξη (που συμφωνω) και δυνατο τροφοδοτικο, πραγμα που δεν χρειαζεται ο G, αλλα απτην αλλη μου πετας και το πορτακι της αναβαθμισης σε i5 / i7. Κατσε ρε φιλε, σε φτηνο mobo χωρις ψυξη και με φτηνο τροφοδοτικο θα βαλει τι? 7700? 

Οσο για τις ακριβες ψυξεις και mobo και τροφοδοτικα, τα ειπαμε ηδη. Για μεταχειρισμενα μιλαω, ολο το πακετα ειναι κατω των 200. Τροφοδοτικο ειπαμε εχει 650αρι, δεν κανει πιστευεις? 

Οσο για τα links, μεταχειρισμενα σου λεω, τι θες να σου βαλω links απτης αγγελιες του Ινσομνια? lol δηλαδη..

Αλλα να ψωνισεις το '17 τον απο οτι φαινεται απο τα bench που μας εδωσε ο kostas.karras τον καθολα χειροτερο του g4560, χρυση ευκαιρια. 

Το ειπα και το ξαναλεω, αν εχεις προβλημα και δεν γουσταρεις μεταχειρο, τοτε okay, πας σε 4560. Αλλιως δεν υπαρχει κανενας απολυτος λογος. 

Δημοσ.

Λες απτη μια οτι ο fx θελει ακριβη mobo και ψυξη (που συμφωνω) και δυνατο τροφοδοτικο, πραγμα που δεν χρειαζεται ο G, αλλα απτην αλλη μου πετας και το πορτακι της αναβαθμισης σε i5 / i7. Κατσε ρε φιλε, σε φτηνο mobo χωρις ψυξη και με φτηνο τροφοδοτικο θα βαλει τι? 7700? 

Οσο για τις ακριβες ψυξεις και mobo και τροφοδοτικα, τα ειπαμε ηδη. Για μεταχειρισμενα μιλαω, ολο το πακετα ειναι κατω των 200. Τροφοδοτικο ειπαμε εχει 650αρι, δεν κανει πιστευεις? 

Οσο για τα links, μεταχειρισμενα σου λεω, τι θες να σου βαλω links απτης αγγελιες του Ινσομνια? lol δηλαδη..

Ναι, σε μητρική των 50 ευρώ βάζεις και i7. 5φάσεις με ψύκτρα, μια χαρά το σηκώνουν. Η διαφορά κατανάλωσης είναι πόση, 20 watt, για κλειδωμένο i7?

• Like 2
Δημοσ.

Τα παρήγγειλα χθες τα πραγματάκια :)

Παλι καλα που αποφασισε σε τι ηθελε να παρει ο ενδιαφερομενος γιατι κλασσικα αλλο ενα θεμα που ξεφυγε τελειως.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι, σε μητρική των 50 ευρώ βάζεις και i7. 5φάσεις με ψύκτρα, μια χαρά το σηκώνουν. Η διαφορά κατανάλωσης είναι πόση, 20 watt, για κλειδωμένο i7?

Τι να σου πω, αν κρινω απο τις AM3+, τα φτηνα mobo δεν τα ακουμπας ουτε με γαντια. Και αντε το mobo το προσπερναμε. Το τροφοδοτικο? Τι θα κοψεις, 50 watt? Τι θα γλυτωσεις? 5 ευρω? 

Ειπαμε, το πακετακι μεταχειρο 83xx + mobo + ram παει στα <200. Μπορεις να βρεις και εντος εγγυησης μαλιστα (εχει ενας τυπος εδω στη 2η σελιδα btw). Αν δεν σε πειραζει το μεταχειρο του πραματος. Αλλως κομπλε ο 4560

Δημοσ.

Αλλα να ψωνισεις το '17 τον απο οτι φαινεται απο τα bench που μας εδωσε ο kostas.karras τον καθολα χειροτερο του g4560, χρυση ευκαιρια. 

Το ειπα και το ξαναλεω, αν εχεις προβλημα και δεν γουσταρεις μεταχειρο, τοτε okay, πας σε 4560. Αλλιως δεν υπαρχει κανενας απολυτος λογος. 

Σκας γαϊδαρο φίλος.

Εδώ δεν είναι μια υποθετική συζήτηση για το τι είναι, δεν είναι, ή θα μπορούσε να ήταν.

Μας έδειξες κάποιο σετ σε am3+ καινούριο ή μτχ στα χρήματα του σετ που πρότεινε ο Kostas?

Βάλε και από αγγελία αν χρειάζεται, γιατί όχι ? απαγορεύεται?

Να έχουμε να συζητήσουμε κάτι συγκεκριμένο.

Οι θεωρίες είναι για άλλα section του forum, εδώ ο ts ζήτησε μια σύνθεση όχι θεωρίες και video.

Και μτχ να γουστάρεις θα πάρεις μτχ i5 όχι fx.

Έκανες λάθος αγορά. Δεν πειράζει, δεν χάθηκε κι κόσμος.

Δεν είναι ανάγκη να κάνουμε όλοι το ίδιο.

edit

από το άλλο thread βλέπω ότι σου έκατσε και ντάβανο τσίπ (4.4)

αυτό θα πει adding insult to injury

• Like 1
Δημοσ.

Σκας γαϊδαρο φίλος.

Εδώ δεν είναι μια υποθετική συζήτηση για το τι είναι, δεν είναι, ή θα μπορούσε να ήταν.

Μας έδειξες κάποιο σετ σε am3+ καινούριο ή μτχ στα χρήματα του σετ που πρότεινε ο Kostas?

Βάλε και από αγγελία αν χρειάζεται, γιατί όχι ? απαγορεύεται?

Να έχουμε να συζητήσουμε κάτι συγκεκριμένο.

Οι θεωρίες είναι για άλλα section του forum, εδώ ο ts ζήτησε μια σύνθεση όχι θεωρίες και video.

Και μτχ να γουστάρεις θα πάρεις μτχ i5 όχι fx.

Έκανες λάθος αγορά. Δεν πειράζει, δεν χάθηκε κι κόσμος.

Δεν είναι ανάγκη να κάνουμε όλοι το ίδιο.

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/836577-fx-8350-sabertooth-r-20-212-evo-16gb-corsair-vengeance/

Για τον i5 το ειπα ηδη, και γω θα τον προτιμουσα. Απλα ειναι ακομα παλαιοτερος και εκτος εγγυησης.

Οσο για το λαθος αγορα, δεν πηρα g4560, τι λαθος αγορα εκανα?

Τωρα αν πιστευεις οτι ο 4560 ειναι καλυτερος του εν λογω ουδεν σχολιον. 

edit

από το άλλο thread βλέπω ότι σου έκατσε και ντάβανο τσίπ (4.4)

αυτό θα πει adding insult to injury

Μπα, τα περισσοτερα 4.4 πανε στα 1.38. Το προβλημα ειναι οτι ζεσταινεται, οχι οτι δεν ανεβαινει

edit : Σε τρωει ο κωλος σου ομως βλεπω. Το προβλημα σου ποιο ακριβως ειναι? Προτεινα χωρις καμια επιθεση / ειρωνεια / w/e στο πρωτο μου post να ψαξει για μεταχειρισμενο και να μη παει σε λυση pentium. Ο kostas με ρωτησε γιατι, και ξεκινησε η συζητηση / flame οπως θες πεστο. Τα υπολοιπα τα δικα σου απο που πηγαζουν? Τι ακριβως επρεπε να κανω για να μη μου την πεις? Να μην του απαντησω? Να τον κανω ignore? Να τον βρισω? Να ζητησω διευθυνση να παμε για μπουνιες? Οποιαδηποτε βοηθεια σου επι του θεματος για να αποφυγω στο μελλον τυχον επιθεσεις εκ μερους σου δεκτη. Πες μου φιλε μου τι κανω σε περιπτωση που καποιος με ρωταει κατι για να αποφυγω το flame σου.

Δημοσ.

G4560    54W TDP

i7-7700   65W TDP

11 ολόκληρα watts διαφορά!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tιμούλα? Το καταλαβαίνεις ότι δεν λέει και πολλά χωρίς?

Μάλλον δεν το καταλαβαίνεις γι αυτό έχουμε χορτάσει ανεμολόγια.

Για τον i5 το ειπα ηδη, και γω θα τον προτιμουσα. Απλα ειναι ακομα παλαιοτερος και εκτος εγγυησης.

Ποιος είναι παλαιότερος και εκτός εγγύησης?

Ποιος είναι νεότερος και εντός εγγύησης?

Θεωρίες και υποθετικά σενάρια για μια υποκειμενική/υποθετική ισορροπία της αγοράς μεταχειρισμένων.

Μπορεί και να βρεις αυτό το συσχετισμό, μπορεί και όχι, μπορεί να τον συναντήσεις μια φορά

και ποτέ ξανά...

Οσο για το λαθος αγορα, δεν πηρα g4560, τι λαθος αγορα εκανα?

Πήρες 8350 το '17

--

Συγκεκριμένο νόημα έχει να συγκρίνονται προϊόντα από την ίδια αγορά.

καινούριο με καινούριο, μτχ με μτχ, εσωτερικού με εσωτερικού, εξωτερικού με εξωτερικού

Αν μπλέξουμε τις αγορές, συνήθως το καινούριο εσωτερικού εναντίον μτχ ή εξωτερικού,

τότε χρειάζονται συγκεκριμένες προτάσεις κι όχι θεωρίες.

Δεν ξέρω πως να στο ξαναγράψω κι εγώ κι όλοι οι άλλοι.

Η αγορά των μτχ είναι ευκαιριακή.

Ο 4560 με το m/b κάνει 160 σύνολο το πολύ. Πάει στο μαγαζί και το παίρνει.

Ο 8350 μτχ με το m/b μτχ πρέπει να βρει μια καλή αγγελία και μέχρι να τη συζησουμε εδώ θα 'χει φύγει...

Τώρα στο ερώτημα που σε καίει 8350 vs 4560

*να επισημάνω ότι είχα 8350 στα 4,7*

Σε single player είναι πάνω κάτω ίδιοι, σε multiplayer ανάλογα, νομίζω

τα ΕΑπαίχνιδα (bf, sw) ευννοούν τον 8350, αυτά φαίνονται και από

τα βιντεάκια που παρατέθηκαν.

Για να πάμε στις υποθέσεις λοιπόν αν βρίσκεις τον 8350 + mb πάνω από 4560 + m.b

χαιρέτα μου τον πλάτανο. Ούτε λόγος.

Αν τα βρίσκεις σε παρόμοια τιμή παίρνεις μπόλικο παραπάνω multitasking που καθώς φαίνεται

θα παίξει το ρόλο του στο dx12 και απαρνιέσαι αναβαθμισιμότητα, ησυχία, χαμηλές θερμοκρασίες,

και επεκτασιμότητα. Αν το σκεφτείς, κι εσύ deal breaker θα το βρεις κι ας μη μας το παραδεχτείς...

Τώρα για την περίπτωση στα ίδια χρήματα με τον 8350μτχ να βρείς i5μτχ τα είπαμε πριν...

Άρα πότε παίρνεις fx 8ΧΧΧ το 2017?

Όταν έχεις έτοιμη καλούτσικη am3+ πλατφόρμα με 4ΧΧΧ ή 6ΧΧΧ και προωθήσεις

κατάλληλα τον προηγούμενο επεξεργαστή.

Όταν θες φτηνό (πιο φτηνό από x58) data crunching (αυτά τα περίεργα που κάνει ο sheo)

edit: λέω να κάνω ότι δεν είδα το edit σου...

Επεξ/σία από Whitefanged
  • Like 5
Δημοσ.

Kostas.karras, on 08 Feb 2017 - 11:57 PM, said:snapback.png

Για να τα κανει ολα αυτα ο ts (που αυτο ειναι το επικεντρο του θεματος) δεν τον συμφερει σε καμια περιπτωση.

Αυτος τωρα θα παρει μονο g4560/mobo/ram/) Ο/c δεν θα κανει, αλλη καρτα δεν θα παρει,ψυξη δεν θα παρει, μελλοντικες προδιαγραφες θα εχει, ολοκαινουργιο σοκετ θα εχει.μικρες καταναλωσεις θα εχει.. και με μια μικρη οικονομια, αν δεν καλυφθει μελλοντικα αλλαζει cpu σε ι5/ι7. οχι ολοκληρη πλατφορμα ξανα..

Οσο για τα Links  δεν βλεπω κατι...

Whitefanged, on 09 Feb 2017 - 12:10 AM, said:snapback.png

ναι ρε μεγαλε παντογνωστη σε μια απλη μητρικη των 55 ευρω πχ

asus h110 μπορει να κουμπωνει ι 7 6700   7700 οχι Κ τι δεν καταλαβαινεις το εχεις δοκιμασει κ το λες αυτο οτι δεν γινεται?65 watt i7 6700   και  με μια απλη ψυκτρα των 5 ευρω εισε οκ με τις θερμοκρασιες  σε αντιθεση με τους φχ που ειθελες μια evo των 30 ευρω γιατι η μανισια δεν εκανε  που πλαιον ειναι γνωστα τι να συζηταμε τις εμπειριες μας ?  αλλα συγνωμη που σου κανουμε  κριτικη καποιοι ασχετοι οπως κ εγω που περιλαμβανεις μεσα 

πολλοι που ειχαμε προηγουμενης γενιας επεξεργαστες και καρτες το γυρισαμε σε καινουργιες αν εχεις την δυνατοτητα το κανεις  και γλιτωνεις κυριως καταναλωσεις και λιγοτερο σε επιδοσεις πχ ρ9390 με ρχ480      ι7 4790κ με ι7 6700 κλπ   αν οχι παραμενεις τον fx που ειναι μια χαρα για τα χρονια του κανενας δεν ειπε το αντιθετο αλλα μην τον συγκρινεις με της καινουργιας γενιας 14μμ  οπως κ οι ryzen που θα βγουν πιστευω θα εινα καλοι επεξεργαστες και η φιλοσοφια της amd πηγε το ιδιο  μοτιβο

εν τελη φτασαμε να συγρινουμε τον 8350 με pentium τι να λεμε 

το μονο που συμφωνω μαζι σου ειναι σε χρηση πιο επαγγελματικη και multitasking και αν ηθελε μεταχειρισμενα να πηγαινε σε φχ αντι του g4650

Θεωρίες και υποθετικά σενάρια για μια υποκειμενική/υποθετική ισορροπία της αγοράς μεταχειρισμένων.

Μπορεί και να βρεις αυτό το συσχετισμό, μπορεί και όχι, μπορεί να τον συναντήσεις μια φορά

και ποτέ ξανά...

Πήρες 8350 το '17

--

καινούριο με καινούριο, μτχ με μτχ, εσωτερικού με εσωτερικού, εξωτερικού με εξωτερικού

Αν μπλέξουμε τις αγορές, συνήθως το καινούριο εσωτερικού εναντίον μτχ ή εξωτερικού,

Ο 8350 μτχ με το m/b μτχ πρέπει να βρει μια καλή αγγελία και μέχρι να τη συζησουμε εδώ θα 'χει φύγει...

Αν τα βρίσκεις σε παρόμοια τιμή παίρνεις μπόλικο παραπάνω multitasking που καθώς φαίνεται

θα παίξει το ρόλο του στο dx12 και απαρνιέσαι αναβαθμισιμότητα, ησυχία, χαμηλές θερμοκρασίες,

και επεκτασιμότητα. Αν το σκεφτείς, κι εσύ deal breaker θα το βρεις κι ας μη μας το παραδεχτείς...

Τώρα για την περίπτωση στα ίδια χρήματα με τον 8350μτχ να βρείς i5μτχ τα είπαμε πριν...

Όταν θες φτηνό (πιο φτηνό από x58) data crunching (αυτά τα περίεργα που κάνει ο sheo)

πολυ σωστος 

• Like 2
Δημοσ.

Aσφαλως και δεν λεει πολλα χωρις. Αλλα δεν νομιζω να τον εχει πανω απο 240, το οποιο ειναι και το οριο που εθεσε ο TS για mobo + cpu + ram. 225 εδωσε αλλωστε. 

και ποτέ ξανά...

Δεν ειναι καθολου θεωρητικο σεναριο. Οι 2500k / 3570k εχουν σταματησει να πωλουνται εδω και χρονια, αρα οτι μεταχειρισμενο βρεις θα ειναι σιγουρα εκτος εγγυησης.

Πήρες 8350 το '17

--

Απο που προεκυψε οτι τον πηρα το '17? Απο περσι τον ειχα. Στη τελικη δεν λεω οτι μου ρθει, σαφεστατα και δεν ηθελα για κανενα λογο 8350 με ολα αυτα που διαβαζα (οχι μονο στο Insomnia, και σε διαφορα bench). Απλα λογω του οτι χαλασε το mobo και εκεινη την περιοδο δεν ειχα για ολικη αλλαγη συστηματος (μιας και και ηθελα και καρτα γραφικων) πηρα AM3+ mobo, ακριβο κιολας, και το λυπηθηκα να το σκοτωσω. Οποτε λεω αντε, ας παρω τον FX. Ε ρε φιλε, δεν εχει καμια σχεση με αυτα που διαβαζα. 

Στα υπολοιπα συμφωνω, αλλα εχεις χασει κατι  γιατι δεν διαβασες το thread. Την προταση για μεταχειρισμενο την εκανα στη πρωτη σελιδα. Προφανως και δεν εδωσα συγκεκριμενη προταση, γιατι περιμενα να δω πρωτα αν ενδιαφερεται για μεταχειρισμενο. Αν οχι, δεν εχει νοημα. Μετα αναλωθηκα στο παρε δωσε με τον kostas και στο ενδιαμεσο ο TS ειχε ηδη αγορασει. Οποτε ποιος ο λογος να κατσω να κοιταξω στις αγγελιες πλεον? Κανενας.

Μακαρι να ισχυαν αυτα που λες, αλλα δεν.  Ναι, στα παλια shitty games τυπου wot ο 4560  παιζει να ειναι πολυ μπροστα. Παρε ομως games του 2016 και οσα βγηκαν φετος, βαλε και μια 1060 και δες τι παει καλυτερα. Στο bench του kostas.karras τα ειδες τα νουμερα? Ουτε γω που δεν θα του προτεινα τον 4560 εξαρχης δεν πιστευα οτι θα ηταν ετσι. 

Και για την αναβαθμισοτητα πολυ αμφιβαλλω, ειδικα για καποιον που παιζει games. Αντι απλα να χρειαζεται να αγορασει μια καρτα, θα χρειαστει και επεξεργαστη καταπως φαινεται, μιας και τον ζοριζει ηδη μια 1060. Εκτος και αν μιλαμε για entry level καρτες, οποτε σε αυτη την περιπτωση ναι, σαφως και ειναι προτιμοτερος ο 4560 για τους λογους που αναφερεις. Προσωπικα παντως pentium και celeron κλπα δεν θα αγοραζα, εχουν ηδη ημερομηνια ληξης και με λιγο stressarismena κατα το gaming κλατταρουν. Ειχε και κατι gaming bench το PC mag (νομιζω) την ωρα που εβαζε και κατι να τρεχει στο background. Ε δεν θες να μαθει πως τα πηγε ο 4560. Που ok, για την τιμη του λογικο ειναι (ειναι?), αλλα γενικα δεν ειναι για πολλα πολλα ο CPU. 

Θα ειχα αγορασει ηδη και εναν 6600k να δω αν ριχνει bottleneck στην 1070 και αν τα παει καλυτερα απτον fx με την 1060 αλλα ειπα να περιμενω τους zen. Δεν ειμαι ουτε βαμμενος ουτε buttuhurt. Μαλιστα ειναι αστειο, γιατι κανα 2 χρονια πριν τσακωνομουν (και μαλιστα εντονα) με καποιον που ειναι και μελος του forum που προτεινε 8320 εναντι του i3 6100, και  του λεγα που πας με τον σαπιο 8πυρηνο. Μεχρι που αγορασα εναν και ειδα ποσο δικιο ειχε. 

Και οχι, κανε οτι το ειδες το edit. Ειλικρινα θελω απαντηση. Τι επρεπε να κανω για να μην μου χωθεις, να μη του απαντησω?

Δημοσ.

Λογω πλατφορμας και ΜΟΝΟ θα διαλεγα τον i3 6100 για παιχνιδια. Εαν δεν μου κανει καποια στιγμη παω σε i5, σε παλια πλατφορμα am3+ να παω που? Επισης να παιζεις παιχνιδια και να τρεχεις εφαρμογες στο background δεν ειναι οτι σοφοτερο, εδω φαινεται η αξια των i7.

• Like 1
Δημοσ.

Σίγουρα αξίζει να πας σε i5 γτ από ότι βλέπω σε βίντεο έχουν μια διαφορά κοντά στα 20 fps σε σχέση με τον pentium. Αν πάντα σε παίρνει οικονομικα. Αν πάλι όχι πιστεύω και με τον pentium μια χαρά θα παίζεις το ότιδηποτε απλά δεν ξέρω για πόσο. Πιθανόν να πάρω και εγώ ένα pentium λόγω οικονομικών. Πιστεύω να με βγάλει άσπροπρωσοπο. Αργότερα βλέπουμε για αναβάθμιση. Νομίζω αξίζει για 62 ευρώ αυτήν την στιγμή.

Δημοσ.

.....Δες λίγο τις ανάγκες του φίλου και θα καταλάβεις ότι βάσει των απαιτήσεων του και του budget του δεν υπάρχει κάτι καλύτερο....

Αυτό προσπαθώ να σου πω ότι δεν έχουμε όλοι ανοιχτά από πίσω 2-3 παιχνίδια απλά για να υπάρχουν χωρίς λόγο όπως κάνεις εσύ.Θέλεις να το κάνεις εσύ ναι καλά κάνεις αφού μπορείς αλλά εγώ και κάποιοι άλλοι δεν το κάνουμε και δεν θα το κάναμε ακόμη και αν είχαμε άπειρους πυρήνες.

.Τέλος ο ts δεν στοχεύει σε 1070 γραφικών απόσο έχω καταλάβει.

Το θέμα εδώ δεν είναι ποιος ξέρει να περισσότερα αλλά τι είναι προτιμότερο να πάρει το παιδί. 

Δεν είναι μόνο καθαρά επεξεργαστής, ο FX χρειάζεται και την κατάλληλη υποστήριξη.

Τι λέγαμε στην 2η σελίδα...

Η απάντησή σου στην 7η..

Εκτος και αν μιλαμε για entry level καρτες, οποτε σε αυτη την περιπτωση ναι, σαφως και ειναι προτιμοτερος ο 4560 για τους λογους που αναφερεις. Προσωπικα παντως pentium και celeron κλπα δεν θα αγοραζα

Όταν ο άνθρωπος λέει έχω 7870,οθόνη 19αρα με ανάλυση 1440x900,δεν έχει ssd και έχει 200 περίπου ευρώ,τι πιθανότητες έχει να σκέφτεται gtx 1060-1070?Γιαυτό ο καθένας ανοίγει ξεχωριστό νήμα γιατί είναι  διαφορετικές οι ανάγκες του και γιαυτό στην αγορά υπάρχουν επεξεργαστές με 20 και με 2.000€.Από την αρχή κοπανιέσαι και λες για το σετ σε αυτά τα λεφτά που προσωπικά ψάχνω αρκετά στις αγγελίες και καμιά προσφορά δεν ήταν τόσο εντυπωσιακή να την σκεφτώ.Αλλά έστω και να υπάρχει.Γιατί να δώσει ας πούμε τα ίδια λεφτά για να πάρει κάτι μεταχειρισμένο και όχι κάτι καινούργιο που θα καλύψει εξίσου τις ανάγκες του.Δεν έχεις καταλάβει από την αρχή ότι δεν κάνουμε fx vs g4560 αλλά προσπαθούμε να δώσουμε την καλύτερη λύση στον ts.Έχεις το σύστημά σου σαν τον μέσο fx αλλά δεν θα έπρεπε να τον συγκρίνεις γτ όταν μιλάμε για oc τα αποτελέσματα δεν είναι πάντα τα αναμενόμενα και χρειάζεσαι κάποια έχτρα.Κάτσε σκέψου λίγο πόσο κοστίζει  συνολικά το δικό σου σύστημα ή ακόμη καλύτερα πόσο θα το πουλούσες και αν το έδινες στα 150 οκ βρήκε σετάκι ο ts.Κρίμα γιατί φαίνεσαι λογικός και θα μπορούσες να καταλάβεις ότι αν θέλαμε απλά να κατηγορήσουμε τους fx θα βρίσκαμε πολλά threads.Ψάξε τα post μου αν  έχω κατηγορήσει ποτέ fx επεξεργαστές και αυτό γιατί έχω κουραστεί να διαβάζω τον καθένα να λέει ότι ακούει χωρίς να έχει καμία επαφή και να κράζει χωρίς επιχειρήματα,αν είχε οκ και γω μαζί του να το συζητήσουμε.Μάντεψε δεν θα δεις κανένα.Όμως όταν ο g4560 έχει τέτοια τιμή σόρρυ αλλά αυτήν την στιγμή δεν έχει αντίπαλο στην κατηγορία του και αν οι fx τους θεωρείται κατηγορία του κάνεται λάθος.

Όσο για το δεν παίρνω celeron,pentium μπορώ να πω ότι απλά δείχνεις προκαταλήψεις που έμμεσα κατηγορείς τους άλλους.Ξέρεις πόσο δύσκολο ήταν για κάποιους να ξαναβάλουν στα μηχανήματά τους celeron?Ξέρεις πως αντέδρασαν λίγους μήνες χρήσεις μετά?

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...