Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορείς να μου πεις αν το PC μου είναι θερμάστρα σε σχέση με ένα 4770-4790;

Άντε να σε δω επιστήμονα μου.

Ο ορισμός της θερμάστρας είναι η υψηλή παραγωγή θερμότητας, όχι η θερμοκρασία.

Και μια καρφίτσα στους 600βαθμούς, δεν μπορεί να σε ζεστάνει. 5 κιλά σίδερο στους 100 βαθμούς όμως μια χαρά. Βλέπεις την διαφορά?

Η αλήθεια να λέγεται. Πάντως το κουράσατε, δεν έχει νόημα... Όχι εσύ fallen, γενικά μιλάω. Δεν αξίζει.

• Like 1
  • Απαντ. 185
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αυτο το whore cares μας καιει και παρα καιει. Αλλα οταν πας και μου συγκρινεις 2 πυρηνο Pentium με 8 πυρηνο AMD φαντασου ποσο υποτιμητικο ειναι για την AMD

Αυτα που γραφεις ειναι αρλουμπες. Κατι τετοια γραφουν και κατι iphoneades. Δεν με νοιαζει ποσους πυρηνες εχεις ουτε σε ποση συχνοτητα τρεχουν. Με νοιαζει ποσο κοστιζουν και τι αποδιδουν. Ε ο 8320 των 120 ευρω και ο 8350 των 150 ειναι καμποσες ατμοσφαιρες πανω απο τον ανταγωνισμο σε αυτες τις τιμες οταν μιλας γενικα για επιδοσεις, οπως εσυ στο post σου. Τωρα αν μιλαμες για συγκεκριμενα games που θελουν single thread, στο ειπα ηδη, εχεις δικιο, αλλα δεν εγραψες αυτο στο post σου.

Δημοσ.

Για αυτό δεν φταίω εγώ αλλά το ξέρεις όταν διαβάζω ανακρίβειες ε δεν μπορώ ρε φίλε :(

Εγώ πάντως περιμένω την απάντηση του όπως και να έχει, εφόσον είναι τόσο σίγουρος για τον εαυτό του.

• Like 2
Δημοσ.

Απλα βαριεμε να ξαναλεω τα ιδια.. 

Θα σου κανω την εξης ερωτηση..

Εχεις ενα κουτι, ενα τροφοδοτικο, και μια 7870 2gb .

Kαι εχεις 200/240 ευρω στην ακρη για να φτιαξεις ενα pc  για μεσο gamer..

Ti προτεινεις λοιπον?

Οχι  ομως απλα ονομασιες, θελω λινκ με τιμες και προιντα..

Μεταχειρισμενο 3570k / 2500k σετακι με mobo και ram. Ακομα καλυτερα, θα πουλαγα την 7870 καμια 80αρα και θα πηγαινα στον κατιτις φτηνοτερο 8320 (μεταχειρισμενο παντα) για μια λιγο καλυτερη καρτουλα. Κατι επεξεργαστες τυπου pentium προσωπικα δεν θα προτεινα, οσο καλα και να τα πηγαιναν στα games. 

Παντως ελπιζω να συμφωνεις με το προηγουμενο post, το βλεπεις και ο ιδιος οτι σε αρκετα games εφαγε μπουκαλι η 1060 και το CPU βαραγε ζορια. Αν θες να σου δωσω και γω τα bench με τον 8350 μου να δεις πως δεν σου λεω παπατζες. Σε κανενα game δεν παει πανω απο 40% την ωρα που η καρτα βαραει παντου 100αρια. Στο μονο game που μου την βιδωσε λιγο ειναι στη dota 2, οπου λογω source engine, το παιχνιδι παιζει μεταξυ 80-120. Στον 4560 πιθανοτατα να πηγαινε αρκετα παραπανω. 

ΥΓ. Την 7870 ειχα και την εδωσα. Η καρτα για 1080p δεν κανει πλεον.

Δημοσ.

Μπορείς να μου πεις αν το PC μου είναι θερμάστρα σε σχέση με ένα 4770-4790;

Άντε να σε δω επιστήμονα μου.

Να τον δωσεις και να παρεις AMD

Δημοσ.

Να τον δωσεις και να παρεις AMD

Έτσι απάντηση να μην δίνεις, το ίδιο μπορείς να κάνεις και όταν προτείνεις κάτι στο φόρουμ.

Ένας επικίνδυνος λιγότερος θα είναι δεν πειράζει.

• Like 3
Δημοσ.

Έτσι απάντηση να μην δίνεις, το ίδιο μπορείς να κάνεις και όταν προτείνεις κάτι στο φόρουμ.

ψυχραιμία!!! 

Δημοσ.

Ωραια λοιπον ο i7-3930K που εχεις ειναι 130 TDP σε συγκριση με τον i7-4770 που ειναι 84 TDP

Αν μεινουμε σε αυτα τα νουμερα ο δικος σου θα επρεπε να ειναι πιο θερμος επεξεργαστης αλλα με 2 παραπανω πυρηνες, αναλογικα ειναι περιπου στα ιδια με χαμηλοτερο Tcase ο δικος

Δημοσ.

Και μια καρφίτσα στους 600βαθμούς, δεν μπορεί να σε ζεστάνει. 5 κιλά σίδερο στους 100 βαθμούς όμως μια χαρά. Βλέπεις την διαφορά?

Δεν έχει ρημαδοτέτοιο για χειροκρότημα ρε φίλε.

• Like 2
Δημοσ.

Ωραια λοιπον ο i7-3930K που εχεις ειναι 130 TDP σε συγκριση με τον i7-4770 που ειναι 84 TDP

Αν μεινουμε σε αυτα τα νουμερα ο δικος σου θα επρεπε να ειναι πιο θερμος επεξεργαστης αλλα με 2 παραπανω πυρηνες, αναλογικα ειναι περιπου στα ιδια με χαμηλοτερο Tcase ο δικος

Μιας και είχα και Intel και AMD μπορώ να σου πώ ότι κάνεις μεγάλο λάθος.

Επίσης τα 130 watt tdp δεν έχουν καμία σχέση με τα 85 του i7.

Η αλήθεια να λέγεται. Πάντως το κουράσατε, δεν έχει νόημα... Όχι εσύ fallen, γενικά μιλάω. Δεν αξίζει.

Μιας και μπορώ να δω πολύ εύκολα θερμοκρασία νερού και θερμοκρασία εσωτερικού κουτιού μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά 100% ότι τα 8320-50-70 δεν είναι τίποτα μπροστά στα 4770-4790 καθώς και i5.

Εάν εσύ έχεις δει κάτι διαφορετικό μπορείς φυσικά να το μοιραστείς.

Δεν γράφω ότι μου κατέβει γιατί έτσι μπορώ, γράφω αυτά που έχω διαπιστώσει ο ίδιος.

• Like 1
Δημοσ.

Παντως ελπιζω να συμφωνεις με το προηγουμενο post, το βλεπεις και ο ιδιος οτι σε αρκετα games εφαγε μπουκαλι η 1060 και το CPU βαραγε ζορια. Αν θες να σου δωσω και γω τα bench με τον 8350 μου να δεις πως δεν σου λεω παπατζες. Σε κανενα game δεν παει πανω απο 40% την ωρα που η καρτα βαραει παντου 100αρια. Στο μονο game που μου την βιδωσε λιγο ειναι στη dota 2, οπου λογω source engine, το παιχνιδι παιζει μεταξυ 80-120. Στον 4560 πιθανοτατα να πηγαινε αρκετα παραπανω. 

Σε βαρια παιχνιδια δεν θα βαραει? Οταν εχει απαιτησεις  σε πυρηνες τι θες να κανει? τον βαζεις με 1060 και λες μπραβο που τα βγαζει περα 65ευρος επεξεργαστης.

Ο δικος σου φυσικα θα πηγαινει καλυτερα στο bf1. Για βαλτον σε συγκριση ομως απεναντι σε moba games.

Συγκρινε τον ομως με στοκ ρολογια,φθηνοchipset και με r9 390 παρεα. Και μονο μεγαλυτερου Overhead ο 8350 θα τα δει σκουρα.

Και για να δουλεψει σωστα θελει ο/c που αυτο σημαινει αλλο τροφοδοτικο που θα εχει τις καταλληλες προδιαγραφες (καποιο ακριβουτσικο σιγουρα) Θελει ψυξη (τουλαχιστον ενα 40αρη) θελει καλη μητρικη(τσουχτερη κι αυτη) και τελος nvidia καρτα για πιο ανεση. και ολο το αποτελεσμα το καλο ανερχεται ακριβα με μεγαλη καταναλωση.. Πολυ ενεργοβορο..Κριμα ειναι..

Για να τα κανει ολα αυτα ο ts (που αυτο ειναι το επικεντρο του θεματος) δεν τον συμφερει σε καμια περιπτωση.

Αυτος τωρα θα παρει μονο g4560/mobo/ram/) Ο/c δεν θα κανει, αλλη καρτα δεν θα παρει,ψυξη δεν θα παρει, μελλοντικες προδιαγραφες θα εχει, ολοκαινουργιο σοκετ θα εχει.μικρες καταναλωσεις θα εχει.. και με μια μικρη οικονομια, αν δεν καλυφθει μελλοντικα αλλαζει cpu σε ι5/ι7. οχι ολοκληρη πλατφορμα ξανα..

Μεταχειρισμενο 3570k / 2500k σετακι με mobo και ram. Ακομα καλυτερα, θα πουλαγα την 7870 καμια 80αρα και θα πηγαινα στον κατιτις φτηνοτερο 8320 (μεταχειρισμενο παντα) για μια λιγο καλυτερη καρτουλα. 

Οσο για τα Links  δεν βλεπω κατι...

• Like 2
Δημοσ.

κι ούτε θα δεις, μια θεωρία μπήκε να πει ο άνθρωπος...

Γιατι το λες αυτο?

επειδη δεν απαντησε? ψαχνει αγγελιες τωρα ,αραξε..  :P

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι κατι αντιστοιχο με τις καταναλωσεις που δινουν οι κατασκευαστες αυτοκινητων, κανενας δεν δινει πραγματικες αλλα καπου προς τα εκει. Το ιδιο κανει η Ιντελ και η AMD. Αλλα οσο παραπανω Volt δουλευει ενας επεξεργαστης και περισσοτερο ρευμα τραβαει σιγουρα αυτο θα γινει θερμοτητα στο τελος. Τωρα σε strees test δεν ξερω κατα ποσο ο καθε επεξεργαστης θα κυμανθει στις τιμες που δινει ο κατασκευαστης

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...