strawman Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Καταρχήν συγκρίνεις μεταχειρησμένο και καινούριο. Το είδα που το είπες, ναι, αλλά και πάλι cpu-mobo-cooler-psu με 150 ευρώ δεν βρίσκεις. Eχω βρει cpu mobo ram και το stock cooler. Καπου στα 180 το ειχε. Τι psu θα βαλεις στα 150 budget? Αφου το παιδι εχει ηδη τροφοδοτικο. CPU mobo + ram εψαχνε
Kostas.karras Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Ο μονος λαθος εδω μεσα ησουν εσυ, απλα αρνεισαι να το παραδεχτεις. Δεν πειραζει, το ξεπερασα, ξεπερασε το και εσυ. Την ειπες την πατατα σου, και like a man που εισαι τωρα σφυριζεις κλεφτικα. Και ετσι οπως διαβαζω τα posts σου καταλαβαινω οτι εισαι επικινδυνος. Αν δηλαδη 3-4 μηνες πριν ρωταγα τι να παρω μεταξυ 8350 και g3258 για τη χρηση που κανω, θα μου προτεινες τον 3258, βασιζομενος στο παρακατω quote σου Και σημερα θα κλαιγα τα λεφτα μου αν σε ειχα ακουσει. Εισαι ΤΙΓΚΑ επικινδυνος, σταματα να προτεινεις hardware στο κοσμο. Για πες τελικα, σε τι ακριβως ειμαι λαθος? Στο οτι ο 8350 εχει περισσοτερο μελλον? Παρε ολα τα games 2016-2017 σε μια 1060 / rx480 και δες σε ποιον απτους 2 πανε καλυτερα τα games. Αντε τωρα, σαφηνω να συνεχισεις τη κλαψα. Και σημερα θα κλαιγα τα λεφτα μου. Εισαι ΤΙΓΚΑ επικινδυνος, σταματα να προτεινεις hardware στο κοσμο. Ενω ενας i5 ας πουμε με την r9 390x ποσο θα πιανει, 450? Νταξει τοτε, δεν ειναι θερμαστρα...τρομερη αντικειμενικοτητα βλεπω Ο 128αρης για games δεν φτανει. Αντε να βαλεις κανα 2 της πλακας, αλλα πλεον τα καινουργια games φτανουνε και 40+ gigabyte. Πραγματικα εχω μεινει αφωνος με την παρτι σου... Ουτε τον εναν ουτε τον αλλον θα σου προτεινα, 2017 προτασεις σε 1150 και am3+ δεν χωρανε. Ο spy με βαση τον 3258 καταλαβε τι ηθελα να πω αλλα ο εγωισμος σου δεν σε αφηνει να σκεφτεις καθαρα. Και που κολλανε οι καρτες γραφικων τωρα? Θες να μαθεις? και να λοιπον τι προτεινω http://www.insomnia.gr/topic/636064-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%B7%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-gaming/?p=55458008 Ασυναρτησιες σε ολο της το μεγαλειο, θες απο καπου να πιαστεις,αλλα οχι δεν θα βρεις.. Σε κραζουν ολοι εδω μεσα και εσυ συνεχιζεις?? Καλη συνεχεια με αυτο,συνεχισε να ξεφτιλιζεσαι.. 3
strawman Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Πραγματικα εχω μεινει αφωνος με την παρτι σου... Ουτε τον εναν ουτε τον αλλον θα σου προτεινα, 2017 προτασεις σε 1150 και am3+ δεν χωρανε. Ο spy με βαση τον 3258 καταλαβε τι ηθελα να πω αλλα ο εγωισμος σου δεν σε αφηνει να σκεφτεις καθαρα. Και που κολλανε οι καρτες γραφικων τωρα? Θες να μαθεις? και να λοιπον τι προτεινω http://www.insomnia.gr/topic/636064-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%B7%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-gaming/?p=55458008 Ασυναρτησιες σε ολο της το μεγαλειο, θες απο καπου να πιαστεις,αλλα οχι δεν θα βρεις.. Σε κραζουν ολοι εδω μεσα και εσυ συνεχιζεις?? Καλη συνεχεια με αυτο,συνεχισε να ξεφτιλιζεσαι.. Για πες μου και μενα τι ηθελες να πεις. Οτι για την χρηση που κανω, την οποια quotares, μου κανει και ο 3258. Πραγμα που ειναι λαθος, γιατι δεν κανει, οπως σου ειπε και ο συμφορουμιτης. Ως προς το που κολλανε οι καρτες, ξερω γω, για gaming PC μιλαμε, δεν κολλανε οι καρτες? Οταν το οποιο πλεονεκτημα εχει ο g4560 λογω single thread σε οσα παιχνιδια βγαινουν ακομα και ζητανε δυνατο single thread εξαφανιζεται λογω της gpu, τοτε ποιο το ολο νοημα? Στα υπολοιπα ομως παιχνιδια που οσο παει και αυξανονται και ζητανε threads τι κανεις? Το σταυρο σου να αντεξει ο 4560? Ουτως η αλλος, σε αυτο το budget, οτι και να διαλεξεις υποχωρησεις κανεις, μιας και ο i5 γενικα ειναι μονοδρομος αν υπαρχει το διαθεσιμο budget. Απλα ομως κατα την αποψη μου, θα κανεις περισσοτερες υποχωρησεις πηγαινοντας στον 4560
Kostas.karras Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Για πες μου και μενα τι ηθελες να πεις. Οτι για την χρηση που κανω, την οποια quotares, μου κανει και ο 3258. Τι εννοω? Οτι εκτος απο καμια Τζουλια που βλεπεις δεν σε κοβω να κανεις κατι αλλο, Αρα και ενας core2duo σου ειναι υπεραρκετος. Ως προς το που κολλανε οι καρτες, ξερω γω, για gaming PC μιλαμε, δεν κολλανε οι καρτες? Οταν το οποιο πλεονεκτημα εχει ο g4560 λογω single thread σε οσα παιχνιδια βγαινουν ακομα και ζητανε δυνατο single thread εξαφανιζεται λογω της gpu, τοτε ποιο το ολο νοημα? Στα υπολοιπα ομως παιχνιδια που οσο παει και αυξανονται και ζητανε threads τι κανεις? Το σταυρο σου να αντεξει ο 4560? Μια χαρα την παλευει σε πολλα παιχνιδια παρεα με μια 1060. Ουτως η αλλος, σε αυτο το budget, οτι και να διαλεξεις υποχωρησεις κανεις, μιας και ο i5 γενικα ειναι μονοδρομος αν υπαρχει το διαθεσιμο budget. Απλα ομως κατα την αποψη μου, θα κανεις περισσοτερες υποχωρησεις πηγαινοντας στον 4560 Για να τελειωνει η ιστορια και το offtopic , ο Τs παραγγειλε τα πραγματα.. Δεν προκειται να παρει κανεναν fx αρα δεν υπαρχει νοημα να τεντωνεις το σχοινι.. Περιμενουμε τις ενυπωσεις του οταν θα ειναι ετοιμος.. 2
strawman Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Τι εννοω? Οτι εκτος απο καμια Τζουλια που βλεπεις δεν σε κοβω να κανεις κατι αλλο, Αρα και ενας core2duo σου ειναι υπεραρκετος. Μια χαρα την παλευει σε πολλα παιχνιδια παρεα με μια 1060. Για να τελειωνει η ιστορια και το offtopic , ο Τs παραγγειλε τα πραγματα.. Δεν προκειται να παρει κανεναν fx αρα δεν υπαρχει νοημα να τεντωνεις το σχοινι.. Περιμενουμε τις ενυπωσεις του οταν θα ειναι ετοιμος.. Ρε φιλε, ειπα εγω οτι δεν την παλευει? Λεω οτι το bottleneck θα ειναι η καρτα αν στοχευει σε 1080p με full settings, οποτε το οποιο game θεωρητικα θα επωφελουνταν απο το δυνατοτερο single core θα τρωει μπουκαλι απο τη καρτα. Τι δεν καταλαβαινεις ρε αρχοντα της στρεβλης κατανοησης? 3 σελιδες πισω σου γραψα οτι ειτε g4560, ειτε i3 , ειτε i5, ειτε fx τις ιδιες gaming επιδοσεις θα εχει λογω mid range καρτας και εσυ, διαστρεβλωνοντας οτι βρηκες μπροστα σου μου βαλες bench με 980Ti και κατι σε SLI να μου δειξεις οτι εχω λαθος. Δηλαδη ημαρτον, διαβασε λιγο τι γραφει ο αλλος. Οσο για το οτι με κραζουν, παντελως αδιαφορο. Σημασια δεν εχει ποσοι σε κραζουν (btw, 2 ειστε, εσυ και ο elf), αλλα το γιατι. Ε ο elf μολις του ζητησα να μου δειξει που εχω λαθος εξαφανιστηκε, και εχουμε και εσενα που αλλα σου γραφω καθε φορα και αλλα νομιζεις οτι γραφω. Παρε και καταλαβε τωρα. PS1. Προφανως και ο 4560 μια χαρα την παλευει με 1060. Εδω ο Phenom II x4 965 που ειχα ετρωγε μπουκαλι απτη 1060 σε πολλα games. PS2. Τα αλλα περι τζουλιας βλεπεις δεν τα σχολιαζω. Στις ασυναρτησιες , τις αερολογιες και την ελλειψη επιχειρηματων δεν παιρνω θεση. Καντα μονος σου
Kostas.karras Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Ρε φιλε, ειπα εγω οτι δεν την παλευει? Λεω οτι το bottleneck θα ειναι η καρτα αν στοχευει σε 1080p με full settings, οποτε το οποιο game θεωρητικα θα επωφελουνταν απο το δυνατοτερο single core θα τρωει μπουκαλι απο τη καρτα. Λογικο ειναι σε παιχνιδι οπως το bf1, ειπε κανεις το αντιθετο? https://www.youtube.com/watch?v=oy7VLV5Knxw εσυ, διαστρεβλωνοντας οτι βρηκες μπροστα σου μου βαλες bench με 980Ti και κατι σε SLI να μου δειξεις οτι εχω λαθος. Δηλαδη ημαρτον, διαβασε λιγο τι γραφει ο αλλος. Παραθεσε μου τωρα που και ποτε μιλησα εγω για sli και bench με 980ti για να μπορεσω να κανω συζητηση μαζι σου..
fallen4ngel Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Χαλαρωστε ρε παιδια για αεροθερμο μια χαρα ειναι οι AMD, τι να πω και εγω που μου εμεινε η υδροψυξη απο τον 860K και εχω παει σε i3 τωρα? Hotshot δεν εχεις αδικο ειχα τον fx 8350 καλος για 2 χρονια πριν ειδικα τον χειμωνα τον χρησιμοποιουσα κ για θερμανση Ειδικα μ oc κ την r9 390x επιανε χαλαρα 500+ watt σε ψιλοβαρια χρηση οσο αφοραν τον g4560 τον προτεινω ανεπιφυλακτα Δειτε πρωτα υtube ενα 30λεοτο test που εχει αρκετους cpu skylake k kabylake ενας τυπος ειδικα σε 1080 δεν εχει διαφορες στα 99% των σημερινων παιχνιδιων και μαλιστα νομιζω τον τεσταρει με 1080 η titan δεν θυμαμαι ακριβως Προσωπικα τον δοκιμασα μ rx 460 σε αρκετα νεα παιχνιδια με ιδια σχεδον fps με τον ι7 6700 Που ειχα κουμπωμενο στο ιδιο ακριβως συστημα μιλαμε για 63 ευρω πλαιον στο σκρουτζ δεν υπαρχει!!!!δωρο για αυτα που δινει Απλά αστεία τα σχόλια, το μόνο που δείχνει είναι πόσο άσχετοι με το θέμα είναι μερικοί. Δυστυχώς!! 3
Kostas.karras Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Τα παρήγγειλα χθες τα πραγματάκια Υπάρχει μια πιθανότητα να μου γίνει μια έκπτωση στο τελικό ποσό. Σε αυτή την περίπτωση, θα μου φτάσουν να βάλω και έναν μικρό SSD μέσα. Θα μου πάνε δηλαδή όλα μαζί περίπου 250 ευρώ. Ο SSD που είδα είναι ο Site: Intel128GB 600p Series (Μ.2). Η Site: μητρική τον δέχεται κανονικά έτσι; Έχετε κάποιον άλλον SSD να προτείνετε περίπου στα ίδια λεφτά; Αν και θα βάλω και κάνα game μέσα πέρα από το λειτουργικό, ελπίζω τα 128GB να μου φτάσουν. Αλλιώς θα πρέπει να πάω σε κανέναν 240άρη. Οταν θα υπαρχει διαθεσιμο ποσό κανε μια ερωτηση εδω για ssd http://www.insomnia.gr/topic/558140-%CE%B2%CE%BF%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BA%CF%89%CE%BD/page-240?do=findComment&comment=55462336 2
strawman Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Λογικο ειναι σε παιχνιδι οπως το bf1, ειπε κανεις το αντιθετο? https://www.youtube.com/watch?v=oy7VLV5Knxw Παραθεσε μου τωρα που και ποτε μιλησα εγω για sli και bench με 980ti για να μπορεσω να κανω συζητηση μαζι σου.. Χωρις ιχνος επιθεσης, μεχρι τωρα ειχα καποιες αμφιβολιες για τα λεγομενα μου, αλλα με το video που εστειλες με επεισες ποσο δικιο ειχα τοσα μνματα τωρα. Πληροφοριακα παντα, με τον fx και την 1060 σε οσα παιχνιδια εχω δοκιμασει ο ιδιος ειτε πανε καλυτερα στον fx ειτε στα ιδια λογω μπουκαλας της καρτας. Doom + Rotr παιζουν καλυτερα στον fx, και το κυριοτερο, δεν βαραει 100αρες usage το CPU, δηλαδη εχει περιθωρια, ενω ο 4560 βαραει κοφτες. BF1 και star wars δεν εχω δοκιμασει, αλλα κατι μου λεει οτι το bf1 ειδικα θα παει πολυ καλυτερα στον fx. Βεβαια για να ειμαι δικαιος, τον εχω στα 4.4 και οχι στοκ. Οχι τιποτα δηλαδη, αλλα το τεραστιο post που εγραψα, πλεον, και μετα τα benchmarks που παρεθεσες ειναι 100% ακριβες. Στα καινουργια games ο fx αποδιδει ολο και καλυτερα ΚΑΙ εχει ακομα μπολικα περιθωρια, και για multitasking και για να του βαλεις καλυτερη καρτα. Οσο για τις 980ti, στη 2η σελιδα που γραφω ειτε i3, ειτε i5, ειτε fx, με μια mid καρτα δεν θα δει διαφορες αφηνιασες λιγο και μου βαλες bench με 980ti. Παντως τελικα ειχα αδικο, και ακομα και με μια 1060 θα δει διαφορες, στο BF1 και στο Doom ας πουμε, ο fx παιζει αρκετα καλυτερα. Eιδικα το bench του doom που εχει τα νουμερακια διπλα, τιγκα ενδεικτικο. Δες τα frame spikes που προκαλουνται απτη CPU και η GPU καθεται και τον περιμενει. Και στον fx μου εχει spikes, αλλα τουλαχιστον προκαλουνται απτη καρτα, οχι απτη CPU, και τα 120 ειναι το minimum fps, οχι το average που βγαζει ο G Εdit :. Για να ειμαι ειλικρινης, κατι δεν πρεπει να παει καλα στο benchmark. Τετοια νουμερα εβλεπα με τη 1060 και τον phenom II, δεν νομιζω να στεκει και πολυ. Ο 4560 θα επρεπε να ειναι αρκετα πανω.
HotShot84 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Απλά αστεία τα σχόλια, το μόνο που δείχνει είναι πόσο άσχετοι με το θέμα είναι μερικοί. Δυστυχώς!! Ασε μας ρε Fallen, θα μας πεις και ασχετους που πασχιζει η AMD να φτιαξει επεξεργαστη με επιδοσεις 4 γενιας Intel ακομα. ή θα μας πεις οτι ολη η αγορα γουσταρει να πληρωνει περισσοτερα λεφτα για ιδιες επιδοσεις και προτιμαει intel? Οτι σοβαρο μηχανημα κυκλοφορει εξω ειναι Intel ΤΕΛΟΣ. Τωρα επεξεργαστες με 220WATT ειναι απλα αεροθερμα ΣΧΕΤΙΚΕ
fallen4ngel Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Ασε μας ρε Fallen, θα μας πεις και ασχετους που πασχιζει η AMD να φτιαξει επεξεργαστη με επιδοσεις 4 γενιας Intel ακομα. ή θα μας πεις οτι ολη η αγορα γουσταρει να πληρωνει περισσοτερα λεφτα για ιδιες επιδοσεις και προτιμαει intel? Οτι σοβαρο μηχανημα κυκλοφορει εξω ειναι Intel ΤΕΛΟΣ. Τωρα επεξεργαστες με 220WATT ειναι απλα αεροθερμα ΣΧΕΤΙΚΕ Να συμπληρώσω οπαδός και επικίνδυνος μαζί με το άσχετος. Άντε να δω τι άλλο θα ακούσω... Πάνε τώρα να διαβάσεις τίποτα μπας και μάθεις 5 πράγματα. Ήρθε ο χθεσινος άσχετος να μας την πει.... 2
strawman Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Ασε μας ρε Fallen, θα μας πεις και ασχετους που πασχιζει η AMD να φτιαξει επεξεργαστη με επιδοσεις 4 γενιας Intel ακομα. Eπιδοσεις 4ης γενιας σε ΤΙ? Γιατι αμα το παμε σε parallel και synthetic, βλεπουμε την Intel να βγαζει επιδοσεις της AMD του 2012 με ενα καπελο +100 στις τιμες. Τωρα αν εννοεις οτι η AMD πασχιζει να φταιξει single thread performance με 4ης γενιας Intel, τοτε πασο, εχεις δικιο, αλλα who cares? Ο μονος λογος που βασταει ακομα η συζητηση και η φαγωμαρα για το single thread ειναι ποιος? Οτι υπαρχουν devs που βαριουνται να γραψουν κωδικα? Για να στο κανω και απλο, και να βγαλω και την Ιntel απτη μεση μιας και θα παρεις αμυντικη σταση, ας σταθουμε στην AMD. Οταν το software που φτιαχνεις ως dev τρεχει ακριβως το ιδιο (η και χειροτερα) σε εναν 8350 απο οτι σε εναν 4300, ε εισαι αμπαλος ρε φιλε. Δεν σου φταιει το single thread του επεξεργαστη, η ασχετοσυνη σου φταιει. Το ιδιο λιγο πολυ και για τους i3 με τους κλειδωμενους i5. Ε δεν γινεται, κατι κανεις λαθος σαν dev. Φτασαμε στο 2016 να συζηταμε ακομα για single thread γιατι καποιοι δεν ξερουν να γραφουν κωδικα. Οταν υπαρχουν game εδω και 4 χρονια που μου ζοριζουν και τους 8 πυρηνες, ε το δικο σου game που βλεπει 2 ειναι για φαπες. Απλα πραματα.
HotShot84 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Να συμπληρώσω οπαδός και επικίνδυνος μαζί με το άσχετος. Άντε να δω τι άλλο θα ακούσω... Πάνε τώρα να διαβάσεις τίποτα μπας και μάθεις 5 πράγματα. Ήρθε ο χθεσινος άσχετος να μας την πει.... Αν διαβασω τα 5 πραματα που λες σιγουρα δεν θα παω μπροστα, χθεσινος ως προς την εγγραφη στο φορουμ εννοεις? Δεν το ηξερα οτι η γνωση παει με την παλαιοτητα του λογαριασμου στο φορουμ, (να κατι μαθαμε) Eπιδοσεις 4ης γενιας σε ΤΙ? Γιατι αμα το παμε σε parallel και synthetic, βλεπουμε την Intel να βγαζει επιδοσεις της AMD του 2012 με ενα καπελο +100 στις τιμες. Τωρα αν εννοεις οτι η AMD πασχιζει να φταιξει single thread performance με 4ης γενιας Intel, τοτε πασο, εχεις δικιο, αλλα who cares? Αυτο το whore cares μας καιει και παρα καιει. Αλλα οταν πας και μου συγκρινεις 2 πυρηνο Pentium με 8 πυρηνο AMD φαντασου ποσο υποτιμητικο ειναι για την AMD
Kostas.karras Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Χωρις ιχνος επιθεσης, μεχρι τωρα ειχα καποιες αμφιβολιες για τα λεγομενα μου, αλλα με το video που εστειλες με επεισες ποσο δικιο ειχα τοσα μνματα τωρα. Πληροφοριακα παντα, με τον fx και την 1060 σε οσα παιχνιδια εχω δοκιμασει ο ιδιος ειτε πανε καλυτερα στον fx ειτε στα ιδια λογω μπουκαλας της καρτας. Doom + Rotr παιζουν καλυτερα στον fx, και το κυριοτερο, δεν βαραει 100αρες usage το CPU, δηλαδη εχει περιθωρια, ενω ο 4560 βαραει κοφτες. BF1 και star wars δεν εχω δοκιμασει, αλλα κατι μου λεει οτι το bf1 ειδικα θα παει πολυ καλυτερα στον fx. Βεβαια για να ειμαι δικαιος, τον εχω στα 4.4 και οχι στοκ. Οχι τιποτα δηλαδη, αλλα το τεραστιο post που εγραψα, πλεον, και μετα τα benchmarks που παρεθεσες ειναι 100% ακριβες. Στα καινουργια games ο fx αποδιδει ολο και καλυτερα ΚΑΙ εχει ακομα μπολικα περιθωρια, και για multitasking και για να του βαλεις καλυτερη καρτα. Οσο για τις 980ti, στη 2η σελιδα που γραφω ειτε i3, ειτε i5, ειτε fx, με μια mid καρτα δεν θα δει διαφορες αφηνιασες λιγο και μου βαλες bench με 980ti. Παντως τελικα ειχα αδικο, και ακομα και με μια 1060 θα δει διαφορες, στο BF1 και στο Doom ας πουμε, ο fx παιζει αρκετα καλυτερα. Εdit :. Για να ειμαι ειλικρινης, κατι δεν πρεπει να παει καλα στο benchmark. Τετοια νουμερα εβλεπα με τη 1060 και τον phenom II, δεν νομιζω να στεκει και πολυ. Ο 4560 θα επρεπε να ειναι αρκετα πανω. Απλα βαριεμε να ξαναλεω τα ιδια.. Θα σου κανω την εξης ερωτηση.. Εχεις ενα κουτι, ενα τροφοδοτικο, και μια 7870 2gb . Kαι εχεις 200/240 ευρω στην ακρη για να φτιαξεις ενα pc για μεσο gamer.. Ti προτεινεις λοιπον? Οχι ομως απλα ονομασιες, θελω λινκ με τιμες και προιντα.. 4
fallen4ngel Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Μπορείς να μου πεις αν το PC μου είναι θερμάστρα σε σχέση με ένα 4770-4790; Άντε να σε δω επιστήμονα μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις