HotShot84 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Χαλαρωστε ρε παιδια για αεροθερμο μια χαρα ειναι οι AMD, τι να πω και εγω που μου εμεινε η υδροψυξη απο τον 860K και εχω παει σε i3 τωρα?
hondakkias31 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Hotshot δεν εχεις αδικο ειχα τον fx 8350 καλος για 2 χρονια πριν ειδικα τον χειμωνα τον χρησιμοποιουσα κ για θερμανση Ειδικα μ oc κ την r9 390x επιανε χαλαρα 500+ watt σε ψιλοβαρια χρηση οσο αφοραν τον g4560 τον προτεινω ανεπιφυλακτα Δειτε πρωτα υtube ενα 30λεοτο test που εχει αρκετους cpu skylake k kabylake ενας τυπος ειδικα σε 1080 δεν εχει διαφορες στα 99% των σημερινων παιχνιδιων και μαλιστα νομιζω τον τεσταρει με 1080 η titan δεν θυμαμαι ακριβως Προσωπικα τον δοκιμασα μ rx 460 σε αρκετα νεα παιχνιδια με ιδια σχεδον fps με τον ι7 6700 Που ειχα κουμπωμενο στο ιδιο ακριβως συστημα μιλαμε για 63 ευρω πλαιον στο σκρουτζ δεν υπαρχει!!!!δωρο για αυτα που δινει 1
Avatar_GR Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι μέσα στις επόμενες ημέρες να κάνω μια μικρή αναβάθμιση σε επεξεργαστή, μητρική και RAM. Για την ώρα και λόγω μικρού budget, θα πάω στον G4560 και μελλοντικά όταν βγαίνω οικονομικά θα αγοράσω έναν i5 (ίσως σε 1-2 χρόνια από τώρα). Το σύστημα που έχω τώρα: Επεξεργαστής: Q6600 Μητρική: MSI G41M-P28 RAM: 4GB DDR3 GPU: 7870 Black Edition 2GB VRAM Οθόνη: 19αρα της Viewsonic με ανάλυση 1440x900 Εγώ αυτό που θα έκανα στην θέση σου θα αγόραζα έναν Q9550 η έναν Q9650 μεταχειρισμένο από τις αγγελίες(η από ebay) και θα πουλούσα τον Q6600. Κόστος Q9550 περίπου 50 ευρώ. Πουλάς και τον Q6600 ένα 25ευρώ και με μόλις 25 ευρώ έχεις ένα αξιοπρεπέστατο μηχάνημα!!! 1
Eliaskat Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 η καλυτερη λυση ειναι η αλλαγη πλατφορμας. Αν δεν υπαρχουν λεφτα τα αλλα ειναι μπαλώματα... Ο Ts διαλεξε την πιο σωστη λυση , ας μας πει εντυπωσεις οταν με το καλο το παρει γ 1
hondakkias31 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017   Εγώ αυτό που θα έκανα στην θέση σου θα αγόραζα έναν Q9550 η έναν Q9650 μεταχειρισμένο από τις αγγελίες(η από ebay) και θα πουλούσα τον Q6600.   Κόστος Q9550 περίπου 50 ευρώ. Πουλάς και τον Q6600 ένα 25ευρώ και με μόλις 25 ευρώ έχεις ένα αξιοπρεπέστατο μηχάνημα!!!  &nbsp Καλη λυση!!και μια μνημη αλλα 4gb πιθανων ν ειναι μια χαρα! 2
Kostas.karras Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Καλά, αν πήγαινε σε αλλαγή επεξεργαστή θα πήγαινε σίγουρα για XEON. Δεν αξίζει κάτι άλλο. Αλλα από την στιγμή που διαθέτει πόσο για αναβάθμιση, για μένα καλύτερα να προχωρήσει. 2
sweetemily Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Τα παρήγγειλα χθες τα πραγματάκια Υπάρχει μια πιθανότητα να μου γίνει μια έκπτωση στο τελικό ποσό. Σε αυτή την περίπτωση, θα μου φτάσουν να βάλω και έναν μικρό SSD μέσα. Θα μου πάνε δηλαδή όλα μαζί περίπου 250 ευρώ. Ο SSD που είδα είναι ο Site: Intel128GB 600p Series (Μ.2). Η Site: μητρική τον δέχεται κανονικά έτσι; Έχετε κάποιον άλλον SSD να προτείνετε περίπου στα ίδια λεφτά; Αν και θα βάλω και κάνα game μέσα πέρα από το λειτουργικό, ελπίζω τα 128GB να μου φτάσουν. Αλλιώς θα πρέπει να πάω σε κανέναν 240άρη.
Fulgore Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Τα παρήγγειλα χθες τα πραγματάκια Υπάρχει μια πιθανότητα να μου γίνει μια έκπτωση στο τελικό ποσό. Σε αυτή την περίπτωση, θα μου φτάσουν να βάλω και έναν μικρό SSD μέσα. Θα μου πάνε δηλαδή όλα μαζί περίπου 250 ευρώ. Ο SSD που είδα είναι ο Site: Intel128GB 600p Series (Μ.2). Η Site: μητρική τον δέχεται κανονικά έτσι; Έχετε κάποιον άλλον SSD να προτείνετε περίπου στα ίδια λεφτά; Αν και θα βάλω και κάνα game μέσα πέρα από το λειτουργικό, ελπίζω τα 128GB να μου φτάσουν. Αλλιώς θα πρέπει να πάω σε κανέναν 240άρη. Οχι μην κανεις το λαθος και δωσεις 70ευρω για 128ρι.Αν δεν σου φτανουν τα χρηματα καλυτερα μαζεψε λιγα ευρω ακομα και αγορασε αργοτερα ενα 240ρη. Δεν φτανει ουτε για αστειο ο 120ρης πλεον. 3
hondakkias31 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Οχι μην κανεις το λαθος και δωσεις 70ευρω για 128ρι.Αν δεν σου φτανουν τα χρηματα καλυτερα μαζεψε λιγα ευρω ακομα και αγορασε αργοτερα ενα 240ρη. Δεν φτανει ουτε για αστειο ο 120ρης πλεον. Βαλε κανα 10ρικο ακομα για 240-250 εχει 80 περιπου crazy sund εναν 1
artshadows Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Καλυτερα όπως ειπανε 240αρι.αλλά ξανασκεψουτο αλλά 4 gb overclock και κανα q9xx η αμα λαχει.ssd βάλε και στο σύστημα που εχεις με την 7870 θα είναι μια χαρα 1
strawman Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Νομίζω πως μιλάω με παιδάκι του δημοτικού.. Όλοι σου λένε ότι είσαι λάθος και εσύ επιμένεις.. Αντε στην ευχή της Παναγίας. Αρκετά ασχοληθηκαμε μαζί σου και σου δώσαμε αξία.. Ο μονος λαθος εδω μεσα ησουν εσυ, απλα αρνεισαι να το παραδεχτεις. Δεν πειραζει, το ξεπερασα, ξεπερασε το και εσυ. Την ειπες την πατατα σου, και like a man που εισαι τωρα σφυριζεις κλεφτικα. Και ετσι οπως διαβαζω τα posts σου καταλαβαινω οτι εισαι επικινδυνος. Αν δηλαδη 3-4 μηνες πριν ρωταγα τι να παρω μεταξυ 8350 και g3258 για τη χρηση που κανω, θα μου προτεινες τον 3258, βασιζομενος στο παρακατω quote σου googlαρε g3258 multitasking. Την χρήση που κάνεις εσύ, την κάνει και ένας 3258. Και σημερα θα κλαιγα τα λεφτα μου αν σε ειχα ακουσει. Εισαι ΤΙΓΚΑ επικινδυνος, σταματα να προτεινεις hardware στο κοσμο. Για πες τελικα, σε τι ακριβως ειμαι λαθος? Στο οτι ο 8350 εχει περισσοτερο μελλον? Παρε ολα τα games 2016-2017 σε μια 1060 / rx480 και δες σε ποιον απτους 2 πανε καλυτερα τα games. Αντε τωρα, σαφηνω να συνεχισεις τη κλαψα. Hotshot δεν εχεις αδικο ειχα τον fx 8350 καλος για 2 χρονια πριν ειδικα τον χειμωνα τον χρησιμοποιουσα κ για θερμανση Ειδικα μ oc κ την r9 390x επιανε χαλαρα 500+ watt σε ψιλοβαρια χρηση Ενω ενας i5 ας πουμε με την r9 390x ποσο θα πιανει, 450? Νταξει τοτε, δεν ειναι θερμαστρα...τρομερη αντικειμενικοτητα βλεπω Η Site: μητρική τον δέχεται κανονικά έτσι; Έχετε κάποιον άλλον SSD να προτείνετε περίπου στα ίδια λεφτά; Αν και θα βάλω και κάνα game μέσα πέρα από το λειτουργικό, ελπίζω τα 128GB να μου φτάσουν. Αλλιώς θα πρέπει να πάω σε κανέναν 240άρη. Ο 128αρης για games δεν φτανει. Αντε να βαλεις κανα 2 της πλακας, αλλα πλεον τα καινουργια games φτανουνε και 40+ gigabyte. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2017 από strawman
Sheogorath Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Για πες τελικα, σε τι ακριβως ειμαι λαθος? Στο οτι ο 8350 εχει περισσοτερο μελλον? Παρε ολα τα games 2016-2017 σε μια 1060 / rx480 και δες σε ποιον απτους 2 πανε καλυτερα τα games. Αντε τωρα, σαφηνω να συνεχισεις τη κλαψα. Και σημερα θα κλαιγα τα λεφτα μου. Εισαι ΤΙΓΚΑ επικινδυνος, σταματα να προτεινεις hardware στο κοσμο. Θέλω να σε δώ που θα χώραγες πλατφόρμα με συνολικό κόστος για cpu-μητρική-ψύκτρα-τροφοδοτικό με κάτω απο 150 που κάνει ο 4560, με στοκ ψύκτρα και μια Η110 και ένα evga 430. Όλα καινούρια. Αλλά είμαστε εκτός θέματος. Btw γιατί απο q6600 να πάει σε q9##0? Δεν θα δει δα και καμιά σοβαρή διαφορά, ένα 15% πάνω κάτω. 3
LambisElef Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Strawman είσαι ελεεινός. Τα πράματα δεν είναι άσπρο ή μαύρο, αλλά εσύ μόνο έτσι σκέφτεσαι. Σταμάτα να πετάς τις λαλακίες σου προσπαθώντας να κερδίσεις λίγο από το χαμένο εγωισμό σου, εξευτελίζεσαι κυριολεκτικά. 1
strawman Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Θέλω να σε δώ που θα χώραγες πλατφόρμα με συνολικό κόστος για cpu-μητρική-ψύκτρα-τροφοδοτικό με κάτω απο 150 που κάνει ο 4560, με στοκ ψύκτρα και μια Η110 και ένα evga 430. Όλα καινούρια. Αλλά είμαστε εκτός θέματος. Btw γιατί απο q6600 να πάει σε q9##0? Δεν θα δει δα και καμιά σοβαρή διαφορά, ένα 15% πάνω κάτω. Για μεταχειρο ειπα, εξου και στην αρχη του ποστ μου εγραψα πως αν ΔΕΝ σε ενοχλει η αγορα μεταχειρισμενου, πηγαινε σε fx. Εχω βρει εδω μεσα καλες ευκαιριες, σετακι ολοκληρο (με μνημες) απο 150 εως 200 ευρω. Για καινουργιο προφανως και δεν θα του προτεινα fx, θα του κοστισει 50% πανω, και για τοσα χρηματα δεν αξιζει η διαφορα απο εναν 4560. Strawman είσαι ελεεινός. Τα πράματα δεν είναι άσπρο ή μαύρο, αλλά εσύ μόνο έτσι σκέφτεσαι. Σταμάτα να πετάς τις λαλακίες σου προσπαθώντας να κερδίσεις λίγο από το χαμένο εγωισμό σου, εξευτελίζεσαι κυριολεκτικά. Σε τι εχω αδικο μπορεις να μου πεις η απλα ad hominem και αγιος ο θεος? Γιατι ξερεις, μπορω να το κανω και εγω XD
Sheogorath Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Για μεταχειρο ειπα, εξου και στην αρχη του ποστ μου εγραψα πως αν ΔΕΝ σε ενοχλει η αγορα μεταχειρισμενου, πηγαινε σε fx. Εχω βρει εδω μεσα καλες ευκαιριες, σετακι ολοκληρο (με μνημες) απο 150 εως 200 ευρω. Για καινουργιο προφανως και δεν θα του προτεινα fx, θα του κοστισει 50% πανω, και για τοσα χρηματα δεν αξιζει η διαφορα απο εναν 4560. Σε τι εχω αδικο μπορεις να μου πεις η απλα ad hominem και αγιος ο θεος? Γιατι ξερεις, μπορω να το κανω και εγω XD Καταρχήν συγκρίνεις μεταχειρησμένο και καινούριο. Το είδα που το είπες, ναι, αλλά και πάλι cpu-mobo-cooler-psu με 150 ευρώ δεν βρίσκεις. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις