strawman Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Για πιο λογο? Να χασει το ευρος αναβαθμισιμοτητας σε 1151? Για τα παιχνιδια του που θελει κυριως single thread? Eγω τις ειπα τις προτασεις μου... Αν θελει να περιμενει να βγουν και οι ζεν,να εχει μαζεψει και κατι παραπανω Γιατι με την καρτα που εχει και πιθανοτατα με την καρτα που θα αποκτησει (δεν νομιζω να παει σε πανω απο 1060) μηδαμινη διαφορα θα κανει ειτε εχει i3, ειτε i5 ειτε fx8350. Στο λεω γιατι πριν μερικους μηνες ελεγα μακρια απο AMD, αλλα ετυχε και καηκε το mobo του phenom II μου και δεν ειχα μια 400αρα διαθεσιμη να παω σε i5 + mobo. Αναγκαστηκα να αλλαξω απλα mobo, και επειδη πηρα ακριβουτσικο λυπομουν να το στειλω και πηγα σε fx8350. Ε, απολυτα υπερευχαριστημενος, μαζι με την 1060 μου ολα πανε ρολοι. Με την 1070 που ειχα για καμποσο καιρο πριν την πουλησω νταξει, ετρωγε κατι μπουκαλια σε ορισμενα games αλλα δεν ηταν τιποτα τραγικο. Οπως ειπα, οι τιμες ειναι χωμα, αν βρει ενα καλο mobo + fx κατω απο 200 ειναι λουκουμι 1
Kostas.karras Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Γιατι με την καρτα που εχει και πιθανοτατα με την καρτα που θα αποκτησει (δεν νομιζω να παει σε πανω απο 1060) μηδαμινη διαφορα θα κανει ειτε εχει i3, ειτε i5 ειτε fx8350. Στο λεω γιατι πριν μερικους μηνες ελεγα μακρια απο AMD, αλλα ετυχε και καηκε το mobo του phenom II μου και δεν ειχα μια 400αρα διαθεσιμη να παω σε i5 + mobo. Αναγκαστηκα να αλλαξω απλα mobo, και επειδη πηρα ακριβουτσικο λυπομουν να το στειλω και πηγα σε fx8350. Ε, απολυτα υπερευχαριστημενος, μαζι με την 1060 μου ολα πανε ρολοι. Με την 1070 που ειχα για καμποσο καιρο πριν την πουλησω νταξει, ετρωγε κατι μπουκαλια σε ορισμενα games αλλα δεν ηταν τιποτα τραγικο. Οπως ειπα, οι τιμες ειναι χωμα, αν βρει ενα καλο mobo + fx κατω απο 200 ειναι λουκουμι Mηδαμινη διαφορα ι5 με 8350? ελα θεε και κυριε.. Mιλαμε κυριως για παιχνιδια http://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i5-7500-vs-AMD-FX-8350/3648vs1489 Απο 10 fps και πανω με την μιση καταναλωση και φαντασου να ειναι ενας 7500/7600... Eσυ εκανες ομως την μεγαλυτερη πατατα... με τον g4560 ακομα καλυτερα θα ησουν σε παιχνιδια και σε προοπτικες αναβαθμισης σε χαμηλη καταναλωση.. κοιτα εδω 6
sweetemily Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Τι ηχεία 7.1 εχεις που δεν έχουν οπτικη είσοδο; Είναι τα Ozaki Nuke 66, τα οποία μου τα είχαν δώσει δώρο από τα Multirama (μαζί και ένα ωραιότατο γραφείο) τότε που είχα πάρει τον υπολογιστή (Χριστούγεννα του 2007). Προ εκπλήξεώς μου κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους. Έχουν αρκετά καθαρό και δυνατό ήχο και το μπάσο είναι επίσης καλό. Kοιτα ,δεν εχεις αδικο, το λεω απο αποψη στενου budget. Και να αλλαξει σοκετ, θα ειναι παλι με μηχανικο δισκο, και οθονη χαμηλης αναλυσης.. κριμα ειναι.. Για αυτα που του ειπα θα εχει ολοκληρωμενα ενα πιο συνετο σετακι και αλλαζει μελλοντικα και το σοκετ αν δεν του φτανει και του μενουν η οθονη,ssd. ok δυο προτασεις και καταληγει οπου θελει λοιπον.. Α) cpu:https://www.skroutz.gr/s/10787786/Intel-Pentium-Dual-Core-G4560-Box.html?from=catspan&keyphrase=4560 mobo:https://www.skroutz.gr/s/10788877/Gigabyte-B250M-D3H.html ram:https://www.skroutz.gr/s/6439869/Corsair-Vengeance-LPX-8GB-DDR4-2400MHz-CMK8GX4M1A2400C14.html Β) cpu:http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/509975-xeon-x5470-quad-core-%CE%BF-%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%83-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%B4%CF%89-33-ghz-12mb-cache-1333-mhz-fsb-120-watt-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%83/ ram:https://www.skroutz.gr/comparelists/56?compare=4010852%2C2828970 ssd:https://www.skroutz.gr/s/6681970/Intel-535-Series-120GB.html monitor:http://www.cosmodata.gr/product/283503/othoni-hp-compaq-la2206xc-21-5-full-hd Κώστα μου ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις. Σκέφτομαι να πάω με την επιλογή Α για την ώρα. Σιγά σιγά θα προσθέσω έναν SSD και 8GB ακόμα RAM και μόλις μπορέσω θα πάω και σε καλύτερη οθόνη. Για την ώρα δε με πειράζει η χαμηλότερη ανάλυση. Γενικά δεν ψάχνομαι για να παίζω σε ultra settings. Αυτό που θέλω είναι να παίζω με 60fps όπου μπορώ, ακόμα και σε medium/high. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά σας. Ελπίζω μέσα στην επόμενη εβδομάδα να έχω αγοράσει τα πραγματάκια. Θα επιστρέψω με εντυπώσεις ΥΓ: Τόσο καιρό περίμενα για Ryzen, αλλά σκέφτομαι ότι δε θα με βγάζει το budget και επειδή με γνωρίζω, δύσκολα θα κρατήσω τα χρήματα για να πάω σε Ryzen, όλο και κάπου θα τα ξοδέψω. Έχω και έξοδα για δίπλωμα και αμαξάκι, οπότε δε θα βγαίνω οικονομικά όπως και να έχει. Σας ευχαριστώ και πάλι παιδιά. 1
strawman Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Mηδαμινη διαφορα ι5 με 8350? ελα θεε και κυριε.. Mιλαμε κυριως για παιχνιδια Απο 10 fps και πανω με την μιση καταναλωση και φαντασου να ειναι ενας 7500/7600... Eσυ εκανες ομως την μεγαλυτερη πατατα... με τον g4560 ακομα καλυτερα θα ησουν σε παιχνιδια και σε προοπτικες αναβαθμισης σε χαμηλη καταναλωση.. κοιτα εδω Στο 2ο video που εχει 1060 τις βλεπουμε τις διαφορες...μηδαμινες. Αφου εχω συγκρινει τα bench απο διαφορα site που εχουν 1060 + i7 με το δικο μου setup. Ε τι να κανω, δεν βλεπω διαφορες. Ισως να φταιει που εχω clockari καρτα + cpu, παντως διαφορα δεν εχει. Αν θες να σου postarw και τα benchmark μου. Οσο για τον g4560 ειναι για τα σκουπιδια. Εγω που οταν παιζω παραλληλα βλεπω και videos στο youtube (και εχω και 3 idle games να τρεχουν) το video κολλαει απειρα και το cpu usage βαραει 100αρια.
spy94 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Στο 2ο video που εχει 1060 τις βλεπουμε τις διαφορες...μηδαμινες. Αφου εχω συγκρινει τα bench απο διαφορα site που εχουν 1060 + i7 με το δικο μου setup. Ε τι να κανω, δεν βλεπω διαφορες. Ισως να φταιει που εχω clockari καρτα + cpu, παντως διαφορα δεν εχει. Αν θες να σου postarw και τα benchmark μου. Οσο για τον g4560 ειναι για τα σκουπιδια. Εγω που οταν παιζω παραλληλα βλεπω και videos στο youtube (και εχω και 3 idle games να τρεχουν) το video κολλαει απειρα και το cpu usage βαραει 100αρια. Το οτι κάνεις κακή διαχείριση ή πιο βαριά χρήση δεν σημαίνει ότι είναι για τα σκουπίδια. 1
sweetemily Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μπήκα τώρα να παραγγείλω τα πραγματάκια. E-shop (για να γλυτώσω τα έξοδα αποστολής - παραλαβή από κατάστημα της Χαλκίδας) έχει την μητρική στα 99, ενώ skroutz την βρίσκω στα 93. Τον G4560 δεν τον έχει καν. Οπότε δεν με βλέπω να αποφεύγω τα έξοδα αποστολής και μάλιστα, μπορεί να χρειαστεί να τα πληρώσω δύο φορές, μιας και θα πρέπει να πάρω τα πράγματα από δύο διαφορετικά καταστήματα.Καμιά ιδέα;
LF21 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Μπήκα τώρα να παραγγείλω τα πραγματάκια. E-shop (για να γλυτώσω τα έξοδα αποστολής - παραλαβή από κατάστημα της Χαλκίδας) έχει την μητρική στα 99, ενώ skroutz την βρίσκω στα 93. Τον G4560 δεν τον έχει καν. Οπότε δεν με βλέπω να αποφεύγω τα έξοδα αποστολής και μάλιστα, μπορεί να χρειαστεί να τα πληρώσω δύο φορές, μιας και θα πρέπει να πάρω τα πράγματα από δύο διαφορετικά καταστήματα. Καμιά ιδέα; Μπορείς να τα πάρεις από visionstudio μιας που τα βρίσκεις σε καλές τιμές: CPU: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=54581&cat=2 MOBO: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=54631&cat=3 RAM: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=44722&cat=4 225€ + 4€ μεταφορικά αν πληρώσεις με κάρτα/κατάθεση ή λίγο παραπάνω με αντικαταβολή. Μητρική έβαλα την αντίστοιχη ASRock, έχουν και τη Gigabyte λίγο ακριβότερη οπότε επέλεξε εσύ όποια θες!
Kostas.karras Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Στο 2ο video που εχει 1060 τις βλεπουμε τις διαφορες...μηδαμινες. Αφου εχω συγκρινει τα bench απο διαφορα site που εχουν 1060 + i7 με το δικο μου setup. Ε τι να κανω, δεν βλεπω διαφορες. Ισως να φταιει που εχω clockari καρτα + cpu, παντως διαφορα δεν εχει. Αν θες να σου postarw και τα benchmark μου. Οσο για τον g4560 ειναι για τα σκουπιδια. Εγω που οταν παιζω παραλληλα βλεπω και videos στο youtube (και εχω και 3 idle games να τρεχουν) το video κολλαει απειρα και το cpu usage βαραει 100αρια. Σκουπίδια;; Δεν θα το αναλύσω άλλο.. Μείνε με το παλιό σύστημα σου και άσε τον φίλο στο μέλλον να βάλει και έναν i5/i7 kabylake.. Ρακοσυλλεκτης.. To the point εχει ατρανταχτη επιλογή στο μέλλον για υπεραναβαθμιση. Και φαντάσου ο σκουπίδopentium να έχει καλύτερες επιδόσεις από τον fx σου, τι θα κάνουν οι i7. Mε μισή κατανάλωση.. Μετά τον 8350 που θα πας;; σε 9590??? Καλή φάση.. Καληνυχτες 6
strawman Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Σκουπίδια;; Δεν θα το αναλύσω άλλο.. Μείνε με το παλιό σύστημα σου και άσε τον φίλο στο μέλλον να βάλει και έναν i5/i7 kabylake.. Ρακοσυλλεκτης.. To the point εχει ατρανταχτη επιλογή στο μέλλον για υπεραναβαθμιση. Και φαντάσου ο σκουπίδopentium να έχει καλύτερες επιδόσεις από τον fx σου, τι θα κάνουν οι i7. Mε μισή κατανάλωση.. Μετά τον 8350 που θα πας;; σε 9590??? Καλή φάση.. Καληνυχτες Mετα τον 8350 θα παω σε οτι πλατφορμα θελω πουλιωντας το παλιο...στα ιδια λεφτα θα μου ρθει οπως το να αγοραζες τωρα g4560 + mobo και να αλλαζες επεξεργαστη στο μελλον. Thats the point Προφανως εισαι απτους τυπους που οταν ακουνε AMD βγαζουνε σπυρια. Περαστηκα ευχομαι, βαλε κρεμουλα για γιανει 2
spy94 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Mετα τον 8350 θα παω σε οτι πλατφορμα θελω πουλιωντας το παλιο...στα ιδια λεφτα θα μου ρθει οπως το να αγοραζες τωρα g4560 + mobo και να αλλαζες επεξεργαστη στο μελλον. Thats the point Προφανως εισαι απτους τυπους που οταν ακουνε AMD βγαζουνε σπυρια. Περαστηκα ευχομαι, βαλε κρεμουλα για γιανει Αν τώρα όπως λες τα βρίσκεις σε τιμή χώμα(που δεν συμφωνώ απόλυτα,νομίζω λογικές τιμές είναι αναλογικά με τις δυνατότητες τους),είσαι σίγουρος ότι όταν τα πουλήσεις θα πάρεις ένα σεβαστό ποσό δηλαδή κάτι παραπάνω από το να αγοράσεις ένα dimm ram?Το να αλλάξεις επεξεργαστή σε 1151 socket δεν είναι απαραίτητο και απλά είναι ένα συν σαν ενδεχόμενο σε περίπτωση που χρειαστεί.Δες λίγο τις ανάγκες του φίλου και θα καταλάβεις ότι βάσει των απαιτήσεων του και του budget του δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Από την άλλη δεν ξέρω για τον Κώστα αλλά εγώ προσωπικά δεν βγάζω σπυριά όταν ακούω amd.Απλά πρέπει να καταλάβεις τις ανάγκες του καθενός και ότι δεν έχουμε όλοι τις ίδιες.Μάλλον άλλος είναι το funboy εδώ πέρα 2
strawman Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Αν τώρα όπως λες τα βρίσκεις σε τιμή χώμα(που δεν συμφωνώ απόλυτα,νομίζω λογικές τιμές είναι αναλογικά με τις δυνατότητες τους),είσαι σίγουρος ότι όταν τα πουλήσεις θα πάρεις ένα σεβαστό ποσό δηλαδή κάτι παραπάνω από το να αγοράσεις ένα dimm ram?Το να αλλάξεις επεξεργαστή σε 1151 socket δεν είναι απαραίτητο και απλά είναι ένα συν σαν ενδεχόμενο σε περίπτωση που χρειαστεί.Δες λίγο τις ανάγκες του φίλου και θα καταλάβεις ότι βάσει των απαιτήσεων του και του budget του δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Από την άλλη δεν ξέρω για τον Κώστα αλλά εγώ προσωπικά δεν βγάζω σπυριά όταν ακούω amd.Απλά πρέπει να καταλάβεις τις ανάγκες του καθενός και ότι δεν έχουμε όλοι τις ίδιες.Μάλλον άλλος είναι το funboy εδώ πέρα Τα εχω δει μεχρι και στα 150 ευρω, με 990mobo + 8320. E το λες χωμα. Ασφαλως οταν τα πουλησεις θα παρεις αναλογικα του ποσο τα αγορασες, αλλα ουτως η αλλος εχεις δωσει λιγα χρηματα εξαρχης. Το προβλημα με τα gaming benchmarks ειναι οτι δεν εξομοιωνουν πραγματικη χρηση. Με 3-4 προγραμματα να τρεχουν στο background οταν παιζεις, ο διπυρηνος βουταει απτο παραθυρο. Το ιδιο συνεβαινε και με τον 3570k. Αν εβαζες game που ηταν cpu bound, και προσπαθουσες να τρεξεις κατι αλλο (ακομα και ενα video στο youtube), αντιο ζωη. Ο λογος που δεν συμβαινει το ιδιο με τον fx δεν ειναι επειδη ειναι δυνατος, απλα επειδη τα games συνηθως δεν τρεχουν και στους 8 πυρηνες, μενουν resources αχρησιμοποιητα για να τρεξουν τα υπολοιπα process. Kαι ειμαι τοσο fanboy που ο μονος λογος που πηγα σε AMD ειναι οτι...μου καηκε το mobo και δεν ειχα χρηματα εκεινη την στιγμη για ολικη αναβαθμιση σε Intel! GPU πηγα και πηρα 1070, ειδα οτι τρωει μπουκαλι απτον fx, την πουλησα και αγορασα 1060. Ουτε καν μου περασε απτο μυαλο να παρω AMD. Τοσο fanboy ειμαι
spy94 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Τα εχω δει μεχρι και στα 150 ευρω, με 990mobo + 8320. E το λες χωμα. Ασφαλως οταν τα πουλησεις θα παρεις αναλογικα του ποσο τα αγορασες, αλλα ουτως η αλλος εχεις δωσει λιγα χρηματα εξαρχης. Το προβλημα με τα gaming benchmarks ειναι οτι δεν εξομοιωνουν πραγματικη χρηση. Με 3-4 προγραμματα να τρεχουν στο background οταν παιζεις, ο διπυρηνος βουταει απτο παραθυρο. Το ιδιο συνεβαινε και με τον 3570k. Αν εβαζες game που ηταν cpu bound, και προσπαθουσες να τρεξεις κατι αλλο (ακομα και ενα video στο youtube), αντιο ζωη. Ο λογος που δεν συμβαινει το ιδιο με τον fx δεν ειναι επειδη ειναι δυνατος, απλα επειδη τα games συνηθως δεν τρεχουν και στους 8 πυρηνες, μενουν resources αχρησιμοποιητα για να τρεξουν τα υπολοιπα process. Kαι ειμαι τοσο fanboy που ο μονος λογος που πηγα σε AMD ειναι οτι...μου καηκε το mobo και δεν ειχα χρηματα εκεινη την στιγμη για ολικη αναβαθμιση σε Intel! GPU πηγα και πηρα 1070, ειδα οτι τρωει μπουκαλι απτον fx, την πουλησα και αγορασα 1060. Ουτε καν μου περασε απτο μυαλο να παρω AMD. Τοσο fanboy ειμαι Αυτό προσπαθώ να σου πω ότι δεν έχουμε όλοι ανοιχτά από πίσω 2-3 παιχνίδια απλά για να υπάρχουν χωρίς λόγο όπως κάνεις εσύ.Θέλεις να το κάνεις εσύ ναι καλά κάνεις αφού μπορείς αλλά εγώ και κάποιοι άλλοι δεν το κάνουμε και δεν θα το κάναμε ακόμη και αν είχαμε άπειρους πυρήνες. Συνήθως τα σετ που πωλούνται είναι "ψιλοαποτυχημένα" γιατί όποιος έχει πετύχει καλό κομμάτι και έχει πετύχει καλό σετάρισμα δεν το αλλάζει.Γιατί να το αλλάξει άλλωστε?Αφού και 200 να το δώσει μόνο χειρότερες επιδόσεις θα έχει ότι και αν πάρει.Να μην πω για την αχρησιμοποίητη ψύκτρα που έχουν όλα αυτά τα σετ εντελώς τυχαία.Επίσης δεν έχω ιδέα αν η μητρική am3+ που υποθετικά προτείνεις καλύπτει τις απαιτήσεις του ts που έχει θέσει. Επίσης περίμενε να έρθουν και οι ζεν να δούμε τι ψάρια πιάνουν και να δούμε μετά πόσο θα πέσουν ή όχι αυτά τα σετάκια.Τέλος ο ts δεν στοχεύει σε 1070 γραφικών απόσο έχω καταλάβει. 1
haHa Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Είναι τα Ozaki Nuke 66, τα οποία μου τα είχαν δώσει δώρο από τα Multirama (μαζί και ένα ωραιότατο γραφείο) τότε που είχα πάρει τον υπολογιστή (Χριστούγεννα του 2007). Προ εκπλήξεώς μου κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους. Έχουν αρκετά καθαρό και δυνατό ήχο και το μπάσο είναι επίσης καλό. Τσάμπα περιοριζεις τις επιλογές σου σε motherboard και πας σε ακριβοτερες κλπ για να συνεχισεις να εχεις αυτα τα μετριοτα προς κακιστα ηχεια. Χωρια οτι το 7.1 είναι υπερβολη για το χώρο σου. 2
Kostas.karras Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Τα εχω δει μεχρι και στα 150 ευρω, με 990mobo + 8320. E το λες χωμα. Ασφαλως οταν τα πουλησεις θα παρεις αναλογικα του ποσο τα αγορασες, αλλα ουτως η αλλος εχεις δωσει λιγα χρηματα εξαρχης. Το προβλημα με τα gaming benchmarks ειναι οτι δεν εξομοιωνουν πραγματικη χρηση. Με 3-4 προγραμματα να τρεχουν στο background οταν παιζεις, ο διπυρηνος βουταει απτο παραθυρο. Το ιδιο συνεβαινε και με τον 3570k. Αν εβαζες game που ηταν cpu bound, και προσπαθουσες να τρεξεις κατι αλλο (ακομα και ενα video στο youtube), αντιο ζωη. Ο λογος που δεν συμβαινει το ιδιο με τον fx δεν ειναι επειδη ειναι δυνατος, απλα επειδη τα games συνηθως δεν τρεχουν και στους 8 πυρηνες, μενουν resources αχρησιμοποιητα για να τρεξουν τα υπολοιπα process. Kαι ειμαι τοσο fanboy που ο μονος λογος που πηγα σε AMD ειναι οτι...μου καηκε το mobo και δεν ειχα χρηματα εκεινη την στιγμη για ολικη αναβαθμιση σε Intel! GPU πηγα και πηρα 1070, ειδα οτι τρωει μπουκαλι απτον fx, την πουλησα και αγορασα 1060. Ουτε καν μου περασε απτο μυαλο να παρω AMD. Τοσο fanboy ειμαι Καταρχήν είχα και 8350 και έχω ακόμη ένα σύστημα AMD και προφανώς δεν είμαι fanboy όταν κάνω προτάσεις για νέα συστήματα και το πρώτο που λέω είναι αν μπορούν να περιμένουν τους rizen. All Άλλος είναι μου φαίνεται, διότι οποιοδήποτε νοημων μέλος αν δεν είναι fanboy ξέρει ότι αυτή την εποχή το μόνο λογικό είναι Intel. Άρα η περιμένουν rizen η παίρνουν Intel. Τίποτα άλλο. Αλλά εσύ εκτός από fanboy είσαι και funboy.. googlαρε g3258 multitasking. Την χρήση που κάνεις εσύ, την κάνει και ένας 3258. Αν δεν γνωρίζεις που και πως χρησιμοποιούν έναν επεξεργαστή και σε ποιες περιπτώσεις, άλλη φορά να ζητάς βοήθεια από το ινσομνια.. Δεν είναι κακό που δεν ξέρεις που πηγαίνουν τα τέσσερα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις