Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nταξει εσυ τωρα το πας intel vs amd, αυτος μπορει να ειπε ποτε ξανα FX γιατι εχει i7 o ανθρωπος, λογικο μου ακουγεται να μην σκοπευει να ξανασχοληθει με FX. Kαι αντιστοιχα αν ειχε FX δεν θα ξανασχολουντα με i3 και pentium (φανταζομαι!)

Όχι δεν κατάλαβες... Αυτός είναι απόλυτος για του Χ προσωπικούς λόγους, έτσι και εγώ είπα ποτέ ξανά για τους δικούς μου!!!

Και το ξαναλέω AMD δεν έχω.....

Αν κάποιος μου ζητήσει την γνώμη μου για τοπ επιδόσεις θα πω Intel αλλά αν τον δω και κάνει το σκατό παξιμάδι που λέει ο λόγος θα του έλεγα για AM3.

ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, για μτχ όπως είπες γενικά θα παίξει πολύ και από τις δύο εταιρείες με τα Zen εδώ είμαστε και θα το δεις, οπότε όποιος δείξει υπομονή μόνο κέρδος θα έχει :)

• Like 1
  • Απαντ. 185
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όχι δεν κατάλαβες... Αυτός είναι απόλυτος για του Χ προσωπικούς λόγους, έτσι και εγώ είπα ποτέ ξανά για τους δικούς μου!!!

Και το ξαναλέω AMD δεν έχω.....

Αν κάποιος μου ζητήσει την γνώμη μου για τοπ επιδόσεις θα πω Intel αλλά αν τον δω και κάνει το σκατό παξιμάδι που λέει ο λόγος θα του έλεγα για AM3.

ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, για μτχ όπως είπες γενικά θα παίξει πολύ και από τις δύο εταιρείες με τα Zen εδώ είμαστε και θα το δεις, οπότε όποιος δείξει υπομονή μόνο κέρδος θα έχει :)

Mε την ιδια λογικη μπορει να παει καποιος και σε ενα μεταχειρισμενο 4460 με λιγη καταναλωση,kαι φθηνη mobo.

Ποση μεγαλη αποκλιση θα εχει στο gaming?

Δημοσ.

nikos1982

Senior Member

• photo-159102.jpg?_r=1427648763
  • Members
  • 2.190 μηνύματα
  • Location~~~~Σπιτι Μου~~~~

Δημοσίευση Χθες, 16:19

για πες μου εσυ ποσα σετ fx πωλουντε και μετα απο ποσο καιρο τα πουλανε;

Εδω ο αλλος λεει οτι δεν πωλουνται..

Λογικο..

θελω να πω οτι ποιο πολλα ιντελ 1150/1151 βρεικσις με i3 pentium G που ειναι πολυ ποιο καινουργια απο εναν FX που ειναι ποιο πολλα χρονια σαν επεξεργαστης.αυτο θελω να πω.

Δημοσ.

θελω να πω οτι ποιο πολλα ιντελ 1150/1151 βρεικσις με i3 pentium G που ειναι πολυ ποιο καινουργια απο εναν FX που ειναι ποιο πολλα χρονια σαν επεξεργαστης.αυτο θελω να πω.

Ναι , βαλε ομως οτι η πολυψηφια εχει intel  ,αρα πιο πολυ υλικο θα κυκλοφορει..

Δημοσ.

Mε την ιδια λογικη μπορει να παει καποιος και σε ενα μεταχειρισμενο 4460 με λιγη καταναλωση,kαι φθηνη mobo.

Ποση μεγαλη αποκλιση θα εχει στο gaming?

Mε εναν fx? Ελαχιστη, σε πολλα games (παλαιοτερα) ο 4460 θα ειναι μπροστα. Αλλα, σε properly threaded games μια απτα ιδια, βαραει 100% σε ολα τα cores.

Γενικα απο οσα benchmarks εχω δει (περα απο καινουργια dx12 games) οι i3 και οι low end i5 ειναι πιο αδυναμοι απο τους fx, αλλα παρολαυτα τα πανε καλυτερα στα dx 9 / 11 games γιατι αυτα δεν χρησιμοποιουν ολα τα cores. Οι fx ας πουμε θα ειναι εως και 10% πισω απο εναν 4460 στο witcher 3, αλλα ο 4460 θα βαραει μπιελες και ο fx θα ειναι στο ρελαντι. 

. Ο whitefanged μου στελνει pm με μπινελικια. Πρεπει να φαγε πολυ πικρα...Στα υπουλα βγαζει τον πραγματικο του χαρακτηρα. Να τον χαιρεστε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...