Whitefanged Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Όχι δεν είναι το καλύτερο φινάλε ever. Το περιμένω σε λίγο. 1
strawman Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Ετσι μπραβο.. Μεταξυ μας τωρα, οτι εγραψες στα τελευταια 2 σου ποστ περασε μπουλντοζα και τα ισοπεδωσε, γιαυτο και οι εξυπναδες αντι για απαντηση. Γιατι τι να απαντησεις, μαζευεις το επιχειρημα με το κουταλι απτην ασφαλτο. Ακους εκει, με 220€ budget να περιμενει για AM4!!! Στα ορια του trolling κινεισαι.
Kostas.karras Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Μεταξυ μας τωρα, οτι εγραψες στα τελευταια 2 σου ποστ περασε μπουλντοζα και τα ισοπεδωσε, γιαυτο και οι εξυπναδες αντι για απαντηση. Γιατι τι να απαντησεις, μαζευεις το επιχειρημα με το κουταλι απτην ασφαλτο. Ακους εκει, με 220€ budget να περιμενει για AM4!!! Στα ορια του trolling κινεισαι. 2
strawman Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Για να δουμε ποιο ειναι το troll.Γραφεις πριν λιγο, σαν σοβαρο επιχειρημα, οτι επειδη ο nikos1982 ειπε οτι δεν πωλουνται πολλοι FX, τζαμπα του πα να περιμενει! 2 ποστ αργοτερα πας και γραφεις αυτο!!! Τωρα με τους ryzen θα δεις πολλα fx να πωλουνται. Oποιος εχει fx και να θελει δεν εχει αλλη δυνατοτητα για αναβαθμιση στην ιδια πλατφορμα.. Δηλαδη, δεν χρειαζεται καν να γραψω εγω κατι για να σε αναιρεσω. Αυτοαναιρεισαι απο μονος σου. Κατα τα αλλα, νομιζεις οτι εχεις και δικιο, και σου κανουν και like οι αλλοι!!Τελικα τι λεει ρε ψηλε, υποστηριζεις το point του nikos1982 οτι δεν πωλουνται πολλοι fx η υποστηριζεις το δικο σου point? XD
Kostas.karras Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Για να δουμε ποιο ειναι το troll. Γραφεις πριν λιγο, σαν σοβαρο επιχειρημα, οτι επειδη ο nikos1982 ειπε οτι δεν πωλουνται πολλοι FX, τζαμπα του πα να περιμενει! 2 ποστ αργοτερα πας και γραφεις αυτο!!! Δηλαδη, δεν χρειαζεται καν να γραψω εγω κατι για να σε αναιρεσω. Αυτοαναιρεισαι απο μονος σου. Κατα τα αλλα, νομιζεις οτι εχεις και δικιο, και σου κανουν και like οι αλλοι!! Τελικα τι λεει ρε ψηλε, υποστηριζεις το point του nikos1982 οτι δεν πωλουνται πολλοι fx η υποστηριζεις το δικο σου point? XD Κοιτα να δεις... ΔΕΝ ξερω και ΔΕΝ με νοιαζει αν πουλουνται και ποσο οι fx διοτι ΔΕΝ προκειται να τους ξανακουμπισω. Πολυ απλα, ΔΕΝ μπηκα στο κοπο καν να δω αγγελιες. Εγω το μονο που εκανα ειναι να παραθεσω τι λεει ο ο ενας και τι λεει ο αλλος.. Ο ενας τους υποστηριζει λεγοντας οτι ειναι τοσο καλοι που τους κρατανε και εσυ λες οτι ειναι ευκαιρια να παρεις fx που παιζουν σε αγγελιες σε τιμη χωμα.. Ποιος κοροιδευει ποιον μονο δεν ξερω.. Αν νομιζεις οτι τρολλαρω παρε ενα τετοιο 2
strawman Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Κοιτα να δεις... ΔΕΝ ξερω και ΔΕΝ με νοιαζει αν πουλουνται και ποσο οι fx διοτι ΔΕΝ προκειται να τους ξανακουμπισω. Πολυ απλα, ΔΕΝ μπηκα στο κοπο καν να δω αγγελιες. Εγω το μονο που εκανα ειναι να παραθεσω τι λεει ο ο ενας και τι λεει ο αλλος.. Ο ενας τους υποστηριζει λεγοντας οτι ειναι τοσο καλοι που τους κρατανε και εσυ λες οτι ειναι ευκαιρια να παρεις fx που παιζουν σε αγγελιες σε τιμη χωμα.. Ποιος κοροιδευει ποιον μονο δεν ξερω.. Εγκυρη ερευνα το τι λεει ο ενας και το τι λεει ο αλλος. Αλλα σε καθε περιπτωση, αφου εσυ συμφωνησες μαζι μου, οτι συντομα θα βγουν σωρηδον, και μια και του πα να κανει υπομονη, σε τι τελικα διαφωνεις ειπαμε? Οσο για το να περιμενει για ΑΜ4 με 250€ budget τι εχεις να πεις? Δικιο ειχες τελικα?
Kostas.karras Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Οσο για το να περιμενει για ΑΜ4 με 250€ budget τι εχεις να πεις? Δικιο ειχες τελικα? Μα σοβαρα,ξερεις τιμες που θα πεζουν και ποιο ακριβως επεξεργαστες απο ryzen θα παιζουν? Αν ξερεις πες μας μοντελα και τιμες.. Πολυ μελλοντολογος μας βγηκες, εσυ και ο Πιτ παπαδακος 2
ZELOMOTH Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Η μαμά ψύκτρα intel στα 20€; ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ έλιωσα Να μου στειλεις σε πμ την διευθυνση σου να σου στελω το ωρολογιο... Καλα μιλαμε γουσταρω με χιλια! Εχουμε φτασει 12 σελιδες, ο κυρ modης εχει σβησει τα διαπληκτιστικα σας κι εχει αφησει τα δικα μου nba dos κι ετσι, διαγωνισμους με πλουσια δωρα και δεν συμμαζευεται!!! I love you κυρ mod!!!! :wub: ΥΓ. Και ο κυρ Fallen στο κολπο με χτυπημα κατω απο την μεση!Αναμμενουμε αντιποινα απο τον κυριο Καρρα! 1
fallen4ngel Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Κώστα θέλεις να βάλεις και εμένα στην συζήτηση; Όχι γιατί το 50αρακι που έχεις εκεί 2 4770 και 1 4790 άλλαξα και τελικά όπως λες εσύ "ποτέ ξανά FX" έτσι είπα και εγώ ποτέ ξανά τετραπύρηνα με Colgate!!! PS όχι τίποτα αλλά βαρέθηκα τα προσωπικά πιστεύω του κάθε Καρρά, αυτά καλά είναι να λέγονται δεν λέω όχι αλλά ρε αδερφέ βάλε και ένα "κατά την γνώμη μου" ή "πιστεύω". Δεν βλάπτει!!!
strawman Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Μα σοβαρα,ξερεις τιμες που θα πεζουν και ποιο ακριβως επεξεργαστες απο ryzen θα παιζουν? Αν ξερεις πες μας μοντελα και τιμες.. Πολυ μελλοντολογος μας βγηκες, εσυ και ο Πιτ παπαδακος Ακομα και σε budget προτασεις να παιξουνε, θα ειναι απλη αυτοκτονια να πας να παρεις. Γιατι? Γιατι πολυ απλα, την εχουμε ξαναπαθει με AMD και φτηνα mobos. Κατα τα αλλα, συμφωνω οτι αυτον τον καιρο καλο ειναι να περιμενεις για zen, οχι αναγκαστικα για να αγορασεις, αλλα γιατι θα πεσουν οι τιμες στα μεταχειρισμενα στο πατωμα.
Kostas.karras Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Κώστα θέλεις να βάλεις και εμένα στην συζήτηση; Όχι γιατί το 50αρακι που έχεις εκεί 2 4770 και 1 4790 άλλαξα και τελικά όπως λες εσύ "ποτέ ξανά FX" έτσι είπα και εγώ ποτέ ξανά τετραπύρηνα με Colgate!!! PS όχι τίποτα αλλά βαρέθηκα τα προσωπικά πιστεύω του κάθε Καρρά, αυτά καλά είναι να λέγονται δεν λέω όχι αλλά ρε αδερφέ βάλε και ένα "κατά την γνώμη μου" ή "πιστεύω". Δεν βλάπτει!!! Ναι,οπως την δειι κανεις, δεν αντιλεγω, τι να βλαπτει? Μονο η φασολαδα βλαπτει..(Κατα την γνωμη μου φυσικα ετσι)
strawman Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Κώστα θέλεις να βάλεις και εμένα στην συζήτηση; Όχι γιατί το 50αρακι που έχεις εκεί 2 4770 και 1 4790 άλλαξα και τελικά όπως λες εσύ "ποτέ ξανά FX" έτσι είπα και εγώ ποτέ ξανά τετραπύρηνα με Colgate!!! PS όχι τίποτα αλλά βαρέθηκα τα προσωπικά πιστεύω του κάθε Καρρά, αυτά καλά είναι να λέγονται δεν λέω όχι αλλά ρε αδερφέ βάλε και ένα "κατά την γνώμη μου" ή "πιστεύω". Δεν βλάπτει!!! Nταξει εσυ τωρα το πας intel vs amd, αυτος μπορει να ειπε ποτε ξανα FX γιατι εχει i7 o ανθρωπος, λογικο μου ακουγεται να μην σκοπευει να ξανασχοληθει με FX. Kαι αντιστοιχα αν ειχε FX δεν θα ξανασχολουντα με i3 και pentium (φανταζομαι!) 2
fallen4ngel Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Ακομα και σε budget προτασεις να παιξουνε, θα ειναι απλη αυτοκτονια να πας να παρεις. Γιατι? Γιατι πολυ απλα, την εχουμε ξαναπαθει με AMD και φτηνα mobos. Κατα τα αλλα, συμφωνω οτι αυτον τον καιρο καλο ειναι να περιμενεις για zen, οχι αναγκαστικα για να αγορασεις, αλλα γιατι θα πεσουν οι τιμες στα μεταχειρισμενα στο πατωμα. Σε αυτό συμφωνώ, αλλά και εσύ βρε ατιμε.... Σε άλλο θέμα ΡΩΤΑΣ για τον 8350 και εδώ σκίζεις ρούχα!!!
Kostas.karras Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Ακομα και σε budget προτασεις να παιξουνε, θα ειναι απλη αυτοκτονια να πας να παρεις. Γιατι? Γιατι πολυ απλα, την εχουμε ξαναπαθει με AMD και φτηνα mobos. Κατα τα αλλα, συμφωνω οτι αυτον τον καιρο καλο ειναι να περιμενεις για zen, οχι αναγκαστικα για να αγορασεις, αλλα γιατι θα πεσουν οι τιμες στα μεταχειρισμενα στο πατωμα. Θα δειξει... δεν μπορω να ειμαι σιγουρος αν εχει κακα mobos.. Γενικα η αναμονη αυτον τον καιρο μονο ωφελη θα εχει, ειτε για καινουργια ειτε για μτχ. Διαφωνεις?
strawman Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Σε αυτό συμφωνώ, αλλά και εσύ βρε ατιμε.... Σε άλλο θέμα ΡΩΤΑΣ για τον 8350 και εδώ σκίζεις ρούχα!!! Τι ρωταω σε αλλο θεμα, δεν σε καταλαβα! Οσο για το οτι σκιζω ρουχα, με τις ανακριβειες σκιζω ρουχα. Γραφει ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του, τον βγαζω λαθος και μετα αλλαζει θεμα. Καταληξαμε 12 σελιδες μετα να συμφωνουν και οι 2 με αυτα που εχω πει στη σελιδα 1!!! Θα δειξει... δεν μπορω να ειμαι σιγουρος αν εχει κακα mobos.. Γενικα η αναμονη αυτον τον καιρο μονο ωφελη θα εχει, ειτε για καινουργια ειτε για μτχ. Διαφωνεις? Προφανως και συμφωνω, γιαυτο στην 1η σελιδα ρε παιδια εγραψα αναμονη για μεταχειρισμενα (η και για καινουργια w/e). Δηλαηδ ειμαστε 12 σελιδες μετα και σε οτι εχω πει εχετε συμφωνησει δια της πλαγιας οδου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις