cpc464 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δεν ξερω τι λετε εσεις, ολα απο δυο τα εχουμε και αν χασουμε το ενα, δεν πειραζει, Προσοχη μονο μαγκες στο πουλι σας γιατι αυτο ειναι μονο ΕΝΑ Και ενα ανεκδοτο που μου ηρθε τωρα.. Ειναι ενας μουσουλμανος, ενας ινδος και ενας ελληνας... Βρισκονται και οι τρεις σε ενα αεροπλανο..Για κακη τους τυχη το αεροπλανο πεφτει και επιζούν οι τρεις τους.. Βγαινει πρωτος απο το αεροπλανο ο μουσουλμανος, χωρις χερια απο την συντριβη και λεει: Aλλαχ-αλλαχ, μπορει να εχασα τα χερια μου αλλα εχω ακομη την ζωη μου, Σ'ευχαριστω.. Βγαινει μετα ο ινδος χωρις ποδια και λεει: Bουδα-βουδα, μπορει να εχασα τα ποδια μου, αλλα εχω ακομη την ζωη μου, Σ'ευχαριστω. Βγαινει και ο Ελληνας ΑΝΕΠΑΦΟΣ και ολοζωντανος και λεει: Γ@ΜΩ το Χριστο μου και την Παναγια μου, παραλιγο να σκοτωθουμε.. Κατι μου θυμιζει η ολη συζητηση... Να εισαι ετοιμοπολεμος ,απο βδομαδα θα γελασουμε πολυ, κατι ετοιμαζω,θα σου εξηγησω σε pm οταν θα ειμαι ετοιμος και θα εχω χρονο.. Εγώ ξέρω ένα άλλο που έιναι λιγότερο shocking. Ενας κύριος όπως κάθεται στο σπίτι του ακούει ένα τρακάρισμα στο δρόμο, βγαίνει και βλέπει μια πανάκριβη μερσεντες AMG στραπατσαρισμένη και τον οδηγό με κομμένο το αριστερό χέρι μπροστά της να φωνάζει, "ααα η μερσεντές μου" του λέει " ρε φίλε άσε το αμάξι και κοίτα το χέρι σου" τοτε ο τύπος λέει " το χέρι μου?" και αρχίζει να φωνάζει " ααα το ρολεξ μου,ααα το ρολεξ μου" . 4
ZELOMOTH Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Σας αφηνω τωρα καμια ωρα γιατι παιζω στους τελικους με phoenix suns το 3ο ματς και κερδιζω 2-0. Αμα βρειτε ομως τι ακριβως παιζω, τρυπιστε μου την μυτη! edit Οκ 3-0! Με 25 ποντακια διαφορα! https://www.youtube.com/watch?v=tHw9Xu89jEM Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2017 από ZELOMOTH 3
artshadows Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Γιατί κάποιος να μην πάρει τον 8300 115€ καινούργιο αντί τον 8350?γενικά ρωταω όχι επι τους θέματος https://www.skroutz.gr/s/4580296/AMD-FX-6300-Tray.html https://www.skroutz.gr/s/7941635/AMD-FX-8300-Box.html
ZELOMOTH Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Παιδακια μην τσακωνεστε, δεν υπαρχει καν συγκριση... Αλλο ο ενας επεξεργαστης κι αλλο ο αλλος... Απλα υπαρχει αυτο το γ@μημενο το ipc στην μεση και μπερδευει τις καταστασεις... Στην ουσια δικιο εχετε και οι 2... Τιποτε αλλο.. Α! Σας ειπα οτι κερδισα τους Phoenix suns με 25 ποντους? 1
Whitefanged Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Παιδακια μην τσακωνεστε, δεν υπαρχει καν συγκριση... Αλλο ο ενας επεξεργαστης κι αλλο ο αλλος... Απλα υπαρχει αυτο το γ@μημενο το ipc στην μεση και μπερδευει τις καταστασεις... Στην ουσια δικιο εχετε και οι 2... Τιποτε αλλο.. Α! Σας ειπα οτι κερδισα τους Phoenix suns με 25 ποντους? Εγώ τι φταίω που ο άλλος ζήταγε πατλάκια για το έργο? Αφού τα ζήτησε i thougth i should deliver! 1
strawman Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ τι φταίω που ο άλλος ζήταγε πατλάκια για το έργο? Αφού τα ζήτησε i thougth i should deliver! Kαι τελικα μην πω τι τα εκανες... Εγω ηδη απαντησα αλλα ο moderator το σβησε. Παω αλλη μια συνοπτικα. Θα ειχες δικιο σε ολο σου το post ΑΝ αυτα που ελεγες ειχαν καποια επαφη με την πραγματικοτητα. Το "προβλημα" ειναι οτι ο TS δεν πηρε μητρικη των 50 ευρω οπως εγραψες αλλα των 90!! Συνολικα μαζι με τις μνημες εδωσε 225!! Σε αυτα τα λεφτα ανετα πας σε fx + mobo + 8gb ram μεταχειρισμενες. Μεχρι πριν 4-5 μηνες ειχα δει απειρες τετοιες αγγελιες. Τωρα βεβαια θα πεταχτεις και θα ξαναπεις "ναι αλλα αυτα ειναι ευκαιριακα", οπου και θα σου απαντησω, καλως ορισες στη συζητηση. Αυτο ακριβως εγραψα στο 1ο μου μαλιστα post!! Να κανει υπομονη και να παρει μεταχειρισμενο!! Για τα υπολοιπα τωρα, ανουσια. Δεν χρειαζεσαι σφαιρα για να καταλαβεις οτι ο επεξεργαστης που βαραει 100% usage σε παιχνιδια του περσι θα τα βρει σκουρα στο μελλον. Oποτε εν τελει σε τι ακριβως διαφωνεις?
ZELOMOTH Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Παιγνιο : Οποιος βρει στην πρωτη σελιδα(αν δε πηγε δευτερη) στο επεξεργαστες&μητρικες την πιο ευχαριστη αγγελια, κερδιζει χρυσον ωρολογιον...!
Kostas.karras Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Σε αυτα τα λεφτα ανετα πας σε fx + mobo + 8gb ram μεταχειρισμενες. Μεχρι πριν 4-5 μηνες ειχα δει απειρες τετοιες αγγελιες. nikos1982 Senior Member Members 2.190 μηνύματα Location~~~~Σπιτι Μου~~~~ Δημοσίευση Χθες, 16:19 για πες μου εσυ ποσα σετ fx πωλουντε και μετα απο ποσο καιρο τα πουλανε; Εδω ο αλλος λεει οτι δεν πωλουνται.. Εγω ηδη απαντησα αλλα ο moderator το σβησε. Λογικο..
LambisElef Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Παιγνιο : Οποιος βρει στην πρωτη σελιδα(αν δε πηγε δευτερη) στο επεξεργαστες&μητρικες την πιο ευχαριστη αγγελια, κερδιζει χρυσον ωρολογιον...! Η μαμά ψύκτρα intel στα 20€; ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ έλιωσα 4
Kostas.karras Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Να κανει υπομονη και να παρει μεταχειρισμενο!! Oποτε εν τελει σε τι ακριβως διαφωνεις? Οτι αν ειναι να περιμενει,περιμενει καλυτερα για am4 και οχι μτχ αμ3+ 4
strawman Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Εδω ο αλλος λεει οτι δεν πωλουνται.. Λογικο.. Δεν με νοιαζει τι λεει και το ποιος το λεει. Πατα το κουμπακι "Αγγελιες", γραψε 8350 / 8320 η οτι τελοσπαντων θες και ξεκινα να ψαχνεις. Θα βρεις αγγελιες που εχουν πουληθει σετακια με cpu + mobo + ram και κατω απο 200. 2 λεπτα κοιταξα ηδη βρηκα μια στα 220 με 16gb ram και 990 mobo, μια στα 260 με 8gb ram και μια στα 130 με 970ds3 + 8320 (χωρις ram). Μη με τρελανετε ρε παιδες, με το ζορι να βγειτε σωστοι... Οτι αν ειναι να περιμενει,περιμενει καλυτερα για am4 και οχι μτχ αμ3+ Με 220 αντε βαρια 250 budget θα παρει καινουργιο (γιατι που να βρεις μεταχειρισμενο) am4 + cpu + ram? Καλα νταξει, με το ζορι να βγεις απο πανω θες. Νταξει φιλε, εχεις απολυτο δικιο. Εχω αδικο, παμε παρακατω. Σου κανω και like να πειστεις 1
Kostas.karras Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Νταξει φιλε, εχεις απολυτο δικιο. Εχω αδικο, παμε παρακατω. Σου κανω και like να πειστεις Ετσι μπραβο.. 3
Whitefanged Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Ετσι μπραβο.. Κλαίωωωω :-D :-D :-D 3
strawman Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Κλαίωωωω :-D :-D :-D Αυτο σου πα και γω στο αλλο thread :P :P
LambisElef Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Το καλύτερο φινάλε έβερ! Χαρτομάντηλοοοο!!! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις