LambisElef Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Πατλάκια κανείς; Μου τέλειωσαν εκεί που έλεγα θα έκλεινε η παράσταση! 3
Fulgore Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Βασικα μια χαρα αξιζει η αγορα fx 8320-8350 εν ετη 2017 απλα υπο συγκεκριμενες συνθηκες/παραμετρους που δεν ειναι επι του θεματος.
Whitefanged Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Βασικα μια χαρα αξιζει η αγορα fx 8320-8350 εν ετη 2017 απλα υπο συγκεκριμενες συνθηκες/παραμετρους που δεν ειναι επι του θεματος. Δεν υπάρχει θέμα, ο ts έχει ψωνίσει, shoot it που λένε. Πατλάκια κανείς; Μου τέλειωσαν εκεί που έλεγα θα έκλεινε η παράσταση! Ούτε καν. Απλά μερικοί τώρα γυρίζουμε από τη δουλειά To μυθιστόρημα πάντως διαβάζεται ανάλαφρα, σε λίγο θα βρούμε και το δράκο. 3
ZELOMOTH Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Ναι το κοιταξα κι εγω αυτο με τον ts που λετε αρκετα πιο πριν... Νομιζω μεχρι την 4η σελιδα ηταν μαζι μας... Ηδη εχει κανει την αναβαθμιση του και μην σου πω οτι το μετανιωσε κιολας κι εχει βαλει και αγγελια! 3
TheELF Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Σοβαρα τωρα? Αφου ο ενας απτους δυο (μαντεψε ποιος, μαντεψε ποιος) βαραει 100αρια usage σε games του περσι (στα cpu bound μιλαω παντα). Χτυπάει 100άρια με τι κάρτα όμως;Πόσο θα έχει αντίστοιχη κάρτα ακόμα και σε 4-5 χρόνια; Με μια Mid κάρτα μια χαρά αραχτός τρέχει. Και στο κάτω κάτω τι να κλάψεις; Τα 65€ ; Που ακόμα και σε 4-5 χρόνια θα βρεις κάποιον να τον δώσεις στα 30€ για να παίζει μόνο πασιέντσα έστω. 4
Whitefanged Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Aσφαλως και δεν λεει πολλα χωρις. Αλλα δεν νομιζω να τον εχει πανω απο 240, Μέσα έπεσες. Στα 320 να τ'αφήσω ή να βγάλω μισό κιλό? Στα 140 χωρίς εγγύηση είναι αυτή τη στιγμή ο μόνος διαθεσίμος 8350 στις αγγελίες. (έψαξα μέχρι 15 μέρες πίσω) Στα 170 ένας 8370 καινούριος και κάτι 9ΧΧΧ σε τιμές χώμα... από τα γέλια. Κανονικά οι 83ΧΧ πάνε στο 90-100άρικο παρέα με 20 ευρώ ψύκτρα και κανα 70-80άρι για m/b. Σύνολο για τη λύση του 8350μτχ κάνα 200άρι και μόνο εάν βρεί/προλάβει τη σωστή αγγελία. Για τον g4560 είναι 65 ο cpu και 60 ένα entry lvl m/b. Σύνολο 125. http://www.skroutz.gr/s/10787786/Intel-Pentium-Dual-Core-G4560-Box.html?from=catspan&keyphrase=G4560 http://www.skroutz.gr/s/8101045/Asrock-B150M-HDS.html Φαντάζομαι δεν χρειάζεται να εξηγήσω γιατί ο 83ΧΧ θέλει μια am ψύκτρα και ένα midrange m/b ενώ ο pentium όχι. Άρα λοιπόν το πρόσχημα του παρεμφερούς κόστους βάσει του οποίου γίνεται και η σύγκριση επιδόσεων, καταρρέει. Με 3 το λάδι, 3 το ξύδι και διάφορες θεωρίες εξισώνονται τα κόστη αλλά η πραγματικότητα είναι σίγουρα διαφορετική. Όχι ότι στη σύγκριση υστερεί κάπου δραματικά ο g4560, ίσα ίσα, άσχετα με το αν επιμένεις για το αντίθετο. Όσο και να επιμένεις πάντως, στη βάση του ζητήματος εξισώνεις ανόμοια πράγματα. Και για την αναβαθμισοτητα πολυ αμφιβαλλω, Άμα αμφιβάλεις στις υποθετικές συγκρίσεις σου λοιπόν θα μετρήσεις τα 125 κι όχι τα 170 Κι όσο είσαι στις αμφιβολίες να υπολογίσεις και ψυκτρούλα και m/b της προκοπής γιατί κάτι 760gm o 83XX τα καταπίνει για πρωινό. αλλα αν ειναι να κλαις τα λεφτα σου για εναν απτους 2 σε 3-4-5 χρονια, ε κατα πασα πιθανοτητα ξερουμε ποιος θα ειναι. Η γυάλινη σφαίρα πόσο πάει φίλος? Δηλαδή σόρρυ για την ειρωνία, αλλά μας παραχόρτασες με μαντεψιές. Σίγα που ξέρεις τι θα γίνει στη 5ετία και προτείνεις και υλικό 5ετίας ήδη. Μπορεί το dx12 να ευνοήσει τους πολυπύρηνους, μπορεί να ευνοήσει εξίσου όλους τους cpu, μπορεί μια τρύπα στο νερό (πόσες φορές το χουμε δει αυτό άραγε)... 5
fallen4ngel Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Λευκέ θα με κάνεις τώρα να γίνω κακός!!! Αν και δεν μου αρέσει να λέω για videos στο YouTube αν δεις από παρουσίαση του 4560 στα μισά παιχνίδια έχει ΤΩΡΑ 100% usage, για BF1 ούτε λόγος γιατί θέλει δραμαμινες στα storyline, ούτε λόγος για multi 64αρι. Καλό χρυσό το CPU αλλά... 1ον άργησε πολύ 2ον ακόμη και τώρα combo 970 με 6100-6300 είναι καλύτερο all around. Δηλαδή και μόνος σου το είπες ο 3258 ακόμη και στα 4900 (αν έφτανε ποτέ και σε πόσους) δεν είχε να λέει κάτι πόσο μάλλον αυτός που ΔΕΝ παίρνει OC. Σε αντιπαράθεση ναι στα 125€ δύσκολα να βρεις αντίπαλο αλλά ταυτόχρονα ουσιαστικά χάνεις οποιαδήποτε αναβάθμιση, άσχετο ότι θα είναι obsolete σαν πλατφόρμα έτσι όπως το πάει η Intel τελευταία. Φτηνή 970 από τις αγγελίες με εγγύηση και 6100 ακόμη και καινούργιο να πάρεις είσαι στα 85-90€, μτχ δύσκολα βρίσκεις γιατί και δεν πούλησαν αρκετά (πιστεύω) και γιατί αυτοί που τα έχουν είναι ευχαριστημένοι (σε αντίθεση με την καταιγίδα των 3258 και i3 που είχε εμφανιστεί ένα διάστημα) και τέλος γιατί αν βγει κάτι σε καλή τιμή εξαφανίζεται αμέσως.
Kostas.karras Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 για αυτο στις αγγελιες οτι g3258 και i3 6100 οσοι τους πειραν τους πουλαγαν μετα απο λιγο καιρο.επιδει ηταν πολυ καλη για παιχνιδια και οτι αλλο τελος παντον κανει ο καθενας.για πες μου εσυ ποσα σετ fx πωλουντε και μετα απο ποσο καιρο τα πουλανε; Τωρα με τους ryzen θα δεις πολλα fx να πωλουνται. Oποιος εχει fx και να θελει δεν εχει αλλη δυνατοτητα για αναβαθμιση στην ιδια πλατφορμα.. Αυτο ειναι το θεμα με τους 6100/3258.. Οτι αυτοι ξεκινησαν με αυτους με σκοπο την αναβαθμιση.. Οπως κι εγω, δεν ειχα παντα 4790κ. Οταν εστηνα το συστημα μου δεν ειχα τα φραγκα να τα παρω ολα με την μια.. Ξεκινησα λοιπον με εναν 3258 και αργοτερα που τα μαζεψα πηγα για 4790κ+ψυχτρα.. Πολλοι λειτουργουν με αυτον τον τροπο. Σιγα μην εβαζα δανειο στην τελικη για να παρω υπολογιστη.. 2
Whitefanged Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Σε πάω για τις δυνατότητες του 4560. Oύτως ή άλλως δεν τον συγκρίνω ως εναλλακτική του 8350. Άλλος επιμένει να τους συγκρίνει ως εναλλακτικές στα (έλα μωρέ 5 πάνω 5 κάτω) λεφτά. Δεν έχω ιδιαίτερη γνώση από τη μικρή αγορά, έχω σπίτι έναν g4400 με μια 750ti επομένως μια αραιή ιδέα για τις δυνατότητες την έχω, αλλά μέχρι εκεί. Στέκομαι στις κατηγορίες τιμών και κάνω το διαχωρισμό φίλος. 125 και 160-170 για τον g4560 http://www.skroutz.gr/s/10839187/Asrock-B250M-Pro4.html και 200 με 230 για τον 8350 ανάλογα την επεκτασιμότητα http://www.skroutz.gr/s/8254482/Asus-970-Pro-Gaming-Aura.html και μόνο αν βρούμε μια αγγελία σε σωστή τιμή. Αν το 1151 θα είναι obsolete άρα ακυρώνεται το σενάριο της αναβάθμισης το θεωρώ λίγο longshot σαν σκέψη. Δεν το απορρίπτω αλλά δεν έχει ωριμάσει αρκετά σα σκέψη στο μυαλό μου για να το αποδεχτώ (ακόμα?). 2
fallen4ngel Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Άστα να πάνε φιλαράκι, όπως είπα σε άλλο θέμα το 2011-3 με κοντά 2 χρόνια εγγύηση είναι και obsolete το βλέπω.... 2
Whitefanged Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Με τρομάζεις και δεν έχω κι άλλο νεφρό διαθέσιμο. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Με τρομάζεις και δεν έχω κι άλλο νεφρό διαθέσιμο. Εχεις 2 ματακια ομως... Και αν το παιξεις καλα το παιχνιδι, θα παρεις και συνταξη...αναπηριας..... 3
Whitefanged Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Άσε που μου φτάνει ένα για να παίζω, θα χάσω το vr βέβαια.. Τώρα που το σκέφτομαι και το συκώτι ξαναβγαίνει έτσι δεν είναι? 3
Kostas.karras Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Άσε που μου φτάνει ένα για να παίζω, θα χάσω το vr βέβαια.. Τώρα που το σκέφτομαι και το συκώτι ξαναβγαίνει έτσι δεν είναι? Δεν ξερω τι λετε εσεις, ολα απο δυο τα εχουμε και αν χασουμε το ενα, δεν πειραζει, Προσοχη μονο μαγκες στο πουλι σας γιατι αυτο ειναι μονο ΕΝΑ Και ενα ανεκδοτο που μου ηρθε τωρα.. Ειναι ενας μουσουλμανος, ενας ινδος και ενας ελληνας... Βρισκονται και οι τρεις σε ενα αεροπλανο..Για κακη τους τυχη το αεροπλανο πεφτει και επιζούν οι τρεις τους.. Βγαινει πρωτος απο το αεροπλανο ο μουσουλμανος, χωρις χερια απο την συντριβη και λεει: Aλλαχ-αλλαχ, μπορει να εχασα τα χερια μου αλλα εχω ακομη την ζωη μου, Σ'ευχαριστω.. Βγαινει μετα ο ινδος χωρις ποδια και λεει: Bουδα-βουδα, μπορει να εχασα τα ποδια μου, αλλα εχω ακομη την ζωη μου, Σ'ευχαριστω. Βγαινει και ο Ελληνας ΑΝΕΠΑΦΟΣ και ολοζωντανος και λεει: Γ@ΜΩ το Χριστο μου και την Παναγια μου, παραλιγο να σκοτωθουμε.. Άσε που μου φτάνει ένα για να παίζω, θα χάσω το vr βέβαια.. Τώρα που το σκέφτομαι και το συκώτι ξαναβγαίνει έτσι δεν είναι? Κατι μου θυμιζει η ολη συζητηση... Να εισαι ετοιμοπολεμος ,απο βδομαδα θα γελασουμε πολυ, κατι ετοιμαζω,θα σου εξηγησω σε pm οταν θα ειμαι ετοιμος και θα εχω χρονο.. 4
ZELOMOTH Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δεν ξερω τι λετε εσεις, ολα απο δυο τα εχουμε και αν χασουμε το ενα, δεν πειραζει, Προσοχη μονο μαγκες στο πουλι σας γιατι αυτο ειναι μονο ΕΝΑ Και ενα ανεκδοτο που μου ηρθε τωρα.. Ειναι ενας μουσουλμανος, ενας ινδος και ενας ελληνας... Βρισκονται και οι τρεις σε ενα αεροπλανο..Για κακη τους τυχη το αεροπλανο πεφτει και επιζούν οι τρεις τους.. Βγαινει πρωτος απο το αεροπλανο ο μουσουλμανος, χωρις χερια απο την συντριβη και λεει: Aλλαχ-αλλαχ, μπορει να εχασα τα χερια μου αλλα εχω ακομη την ζωη μου, Σ'ευχαριστω.. Βγαινει μετα ο ινδος χωρις ποδια και λεει: Bουδα-βουδα, μπορει να εχασα τα ποδια μου, αλλα εχω ακομη την ζωη μου, Σ'ευχαριστω. Βγαινει και ο Ελληνας ΑΝΕΠΑΦΟΣ και ολοζωντανος και λεει: Γ@ΜΩ το Χριστο μου και την Παναγια μου, παραλιγο να σκοτωθουμε.. Κατι μου θυμιζει η ολη συζητηση... Να εισαι ετοιμοπολεμος ,απο βδομαδα θα γελασουμε πολυ, κατι ετοιμαζω,θα σου εξηγησω σε pm οταν θα ειμαι ετοιμος και θα εχω χρονο.. Και 2 @ρχιδι@ ομωωωωως....! Τον νου σου..... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις