sonik neoekdotakhs Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά σε laptop acer 575g είχα εναν 500αρι hdd έβαλα εναν m2 ssd 120gb εβαλα το cd εκανα φορμάτ στον ssd και απο τότε bootάρει μόνο απο τον ssd. Έβαλα απο τα bios σε προτεραιότητα τον hdd αλλα δεν τον μπουτάρει πάλι ξεκινάει απο τον ssd. Eνεργποίησα το boot menu δεν μου βγάζει επιλογή για τον hdd. Εγώ θέλω να φορτώνω τα windows 10 του hdd γιατι εχω διαφορα σεταρισμένα πράγματα που δουλεύω και δεν θέλω ακόμα να τον σβησω για να χρησιμοποιώ τον ssd μόνο. Πώς θα γυρίσω σε προεπιλογή να τρέχει απο τον hdd το λογισμικό. υ.γ. επίσης έκανα update το bios μήπως είχε σκαλώσει αλλα το ίδιο κάνει πάλι!
Lifehacker Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Έβαλα απο τα bios σε προτεραιότητα τον hdd αλλα δεν τον μπουτάρει πάλι ξεκινάει απο τον ssd Πως γίνεται αυτό.. ή ο ένας δίσκος θα είναι μέσα ή ο άλλος, αν τον hdd τον έχεις σε εξωτερική θήκη φυσικά και δεν θα boot-άρει
sonik neoekdotakhs Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Γίνεται κανονικά στην θέση του hdd είναι ο hdd και στη θέση m2 του ssd είναι ο ssd και οι δύο στην θέση τους
TheELF Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Αν σου τον βλέπει τον δίσκο μέσα από τα windows κατέβασε την ελεύθερη έκδοση του easybcd πάνε στο add new entry και εκεί που λέει drive βάλε το γράμμα του δίσκου που έχει εκείνην την στιγμή ο μηχανικός δίσκος πάτα add entry στο τέλος και είσαι έτοιμος.
stelios5 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Και εγώ δεν κατάλαβα!! Ο m2 ssd 120gb δεν είναι δίσκος που μπαίνει κατευθείαν πάνω μητρική;;; Μπόρεσες και τον έβαλες πάνω σε μητρική laptop;;;; Δώσε πιο πολλά στοιχεία.... τι θέλεις να κάνεις;;; dual boot;;;
sonik neoekdotakhs Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Και εγώ δεν κατάλαβα!! Ο m2 ssd 120gb δεν είναι δίσκος που μπαίνει κατευθείαν πάνω μητρική;;; Μπόρεσες και τον έβαλες πάνω σε μητρική laptop;;;; Δώσε πιο πολλά στοιχεία.... τι θέλεις να κάνεις;;; dual boot;;; ναι ο μ2 μπαίνει κατευθείαν πάνω στην μητρική θέλω ναι να κανω dual boot φίλε ελφ τον βλέπει τον δίσκο απο τ windows θα δοκιμασω αυτο που λες ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα