Skin79 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Ο i5 7600 δεν αξίζει καθόλου ως vfm. Ούτε και το XFX τροφοδοτικό στα 450W μου φαίνεται ικανοποιητικό, θα προτιμούσα κάτι στα 500-550W για να έχει και λίγο αέρα. Από το παραπάνω μήνυμα γενικά θα κρατούσα μόνο τη μητρική, η οποία είναι ATX και θα δείχνει πιο όμορφη (αν σε ενδιαφέρει αυτό φυσικά) και έχει usb 3.1 και usb type c. Από κει και πέρα, +1 στη σύνθεση του cpttony αλλά με κάρτα γραφικών RX 480 8GB, από την Sapphire ή XFX ή ASUS, και οθόνη την LG23MP68VQ που έχει επίσης προταθεί. Το xfx οσο το εψαξα μια χαρα τροφοδοτικο ειναι στα 450W για καποιον χωρις καρτα γραφικων οπως εγω, δεν εχω λογο να παω παραπανω.Και γ αυτο εγραψα να παει σε ενα μεγαλυτερο το παιδι...οσο για τον επεξεργαστη εγω τον πετυχα 10 ευρω παραπανω απ τον 7500 και γ αυτο τον προτιμησα.. Φιλε soiramk κουτι και τροφοδοτικο απο e-shop 79 και 59 αντιστοιχα
soiramk Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Φιλε soiramk κουτι και τροφοδοτικο απο e-shop 79 και 59 αντιστοιχα Δυστυχώς το p400s (χωρίς window) που θέλω εγώ, το βρίσκω μόνο στο digital-master.gr που έχω διαβάσει αρκετά παράπονα σε κριτικές και διστάζω και στο visionstudio.gr με ~€13 παραπάνω (μεταφορικά) ...
Skin79 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δυστυχώς το p400s (χωρίς window) που θέλω εγώ, το βρίσκω μόνο στο digital-master.gr που έχω διαβάσει αρκετά παράπονα σε κριτικές και διστάζω και στο visionstudio.gr με ~€13 παραπάνω (μεταφορικά) ... Κοιτουσα και γω διαφορα απ το συγκεκριμενο μαγαζι(digital master) αλλα τελικα δεν εκατσε να παρω κατι. Παντως τα περισσοτερα αρνητικα για το καταστημα ηταν για μεγαλες καθυστερησεις... τωρα αν δεν βιαζεσαι γιατι οχι? Αυτο που πηρα εγω παντως με window το απλο οχι το S που θελεις εσυ ειναι επισης ησυχο αν αυτο σε φοβιζει
HotShot84 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Βλέπω ότι και οι δυο σας προτείνατε AMD κάρτες και όχι nVidia. Δεν αξίζει δλδ η 1060 ως value for money; Η 1060 6GB ειναι ενα κλικ πανω απο την RX480 ειτε εχει 4 ή 8 GB Ακομα και η 1060 3GB ειναι πιο δυνατη απο μια RX480 1
soiramk Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Κοιτουσα και γω διαφορα απ το συγκεκριμενο μαγαζι(digital master) αλλα τελικα δεν εκατσε να παρω κατι. Παντως τα περισσοτερα αρνητικα για το καταστημα ηταν για μεγαλες καθυστερησεις... τωρα αν δεν βιαζεσαι γιατι οχι? Αυτο που πηρα εγω παντως με window το απλο οχι το S που θελεις εσυ ειναι επισης ησυχο αν αυτο σε φοβιζει Ναι για το ήσυχο το θέλω, με την ελπίδα το υλικό που έχει μέσα να κάνει δουλειά. Το πιθανότερο είναι, το κουτί τουλάχιστον, να το πάρω από εκεί. Τα υπόλοιπα (ακριβά και πιο 'ευαίσθητα') κομμάτια όπως CPU, GPU και μητρική διστάζω γιατί εκτός από τις καθυστερήσεις που δεν με ενδιαφέρει, διαβάζω και θέματα που είχαν πελάτες με αλλαγές, εγγυήσεις κτλ.
cpttony Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Η 1060 6GB ειναι ενα κλικ πανω απο την RX480 ειτε εχει 4 ή 8 GB Ακομα και η 1060 3GB ειναι πιο δυνατη απο μια RX480 H 1060 6GB είναι ~5-6% (avg) πάνω από την 480 8GB, αλλά με την δεύτερη να αποτελεί πιο εύλογη επιλογή όταν θα αγοραστεί και (FreeSync) οθόνη. Όσο για την 1060 3GB "πιο δυνατή" είτε από την 480 4GB ή 8GB, το θεωρώ αστείο. 4
HotShot84 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 H 1060 6GB είναι ~5-6% (avg) πάνω από την 480 8GB, αλλά με την δεύτερη να αποτελεί πιο εύλογη επιλογή όταν θα αγοραστεί και (FreeSync) οθόνη. Όσο για την 1060 3GB "πιο δυνατή" είτε από την 480 4GB ή 8GB, το θεωρώ αστείο. Δες και γελα τοτε
tanasen01 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Σε DirectX12 όλοι οι νέοι τίτλοι θα έχουν Vulcan λογικά, και εκεί η διαφορά εκμηδενίζεται. Επίσης η amd συνεχώς βγάζει drivers που βελτιώνουν αρκετά την απόδοση σε dirx12. Συν ότι το ένα gb ram ακόμα που σου παρέχει η rx καταλαβαίνεις ότι το πλεονέκτημα δεν θα κρατήσει πολύ ακόμα. Άρα πιο futureproof η rx. Για να μην αναφέρω και τον συνδυασμό με freesync monitor...
mcrae13 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δεν είναι θέμα dx12 και drivers.Τα πράγματα είναι απλά,η 1060 3gb είναι υποδεέστερη από την 1060 6gb κατα 5-10% η οποία είναι στα ίδια +- επίπεδα της 480.Αν η μικρή 1060 πέρναγε όπως λέει ο φίλος την 480 τότε θα πέρναγε και την "μεγάλη" 1060 και όσοι αγοράσαν 1060 6gb πιαστήκαν κότσο.Αυτό μας λέει. 2
cpttony Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Σε DirectX12 όλοι οι νέοι τίτλοι θα έχουν Vulcan λογικά, και εκεί η διαφορά εκμηδενίζεται. Τι εννοείς "σε DX12 όλοι οι νέοι τίτλοι θα έχουν Vulcan"? Το DirectX 12 και το Vulcan είναι διαφορετικά APIs. To ότι έχει το πάνω χέρι η AMD στο DX12/Vulcan είναι γεγονός.. Αλλά μέχρι να υιοθετηθούν πλήρως (και σωστά) από τους developers θα πάρει καιρό πιστεύω, που η 480 όπως και η 1060 θα έχουν φάει τα ψωμιά τους. Και ρε παιδιά, μιλάμε για διαφορές της τάξεως των 2-5 frames τις περισσότερες φορές. 4
tanasen01 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Ναι μαλακία έγραψα, πάντως από δω και πέρα θα βγαίνουν ολοένα και περισσότεροι τίτλοι για vulcan/dx12 όπου έχει το πάνω χέρι η amd. Πάντως πάει ανάλογα το τι παιχνίδια παίζεις, σε κάποια έχει πλεονέκτημα η nvidia σε άλλα η amd.
soiramk Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Επανέρχομαι με κάποιες ακόμα ερωτήσεις. Ανάμεσα σε αυτά τα PSU πιο προτείνετε Super Flower Leadex Gold 550W και Corsair RMx Series 550W (αξιοπιστία/θόρυβος) ; Για αυτόν τον SSD ποια είναι η γνώμη σας; Τον έχει σε προσφορά το πλαίσιο στα €129,90 Βρίσκω στο amazon τον i5 7600 στην τιμή του i5 7500 που έχει στα ελληνικά μαγαζιά και μαζί με κάποια κομμάτια ακόμα που σκέφτομαι να πάρω από εκεί, τα μεταφορικά "δεν φαίνονται στη διαφορά". Πάνω σε αυτό έχετε εμπειρία με ακριβές αγορές τέτοιου τύπου από amazon; Τι παίζει με tracking number και εγγυήσεις; Για DOA έχω προσωπική εμπειρία άριστη με μια ξυριστική μηχανή. Επίσης βλέπω και σε άλλα αντίστοιχα thread ότι παίρνετε σαν τιμή ενός εξαρτήματος την φτηνότερη (αν έχω καταλάβει σωστά), που δίνουν τα μαγαζιά στο skroutz. Ρε παιδιά τα εμπιστεύεστε όλα τα μαγαζιά. Π.χ. με DOA, εγγυήσεις κτλ..
Kostas.karras Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Επανέρχομαι με κάποιες ακόμα ερωτήσεις. Ανάμεσα σε αυτά τα PSU πιο προτείνετε Super Flower Leadex Gold 550W και Corsair RMx Series 550W (αξιοπιστία/θόρυβος) ; Για αυτόν τον SSD ποια είναι η γνώμη σας; Τον έχει σε προσφορά το πλαίσιο στα €129,90 Βρίσκω στο amazon τον i5 7600 στην τιμή του i5 7500 που έχει στα ελληνικά μαγαζιά και μαζί με κάποια κομμάτια ακόμα που σκέφτομαι να πάρω από εκεί, τα μεταφορικά "δεν φαίνονται στη διαφορά". Πάνω σε αυτό έχετε εμπειρία με ακριβές αγορές τέτοιου τύπου από amazon; Τι παίζει με tracking number και εγγυήσεις; Για DOA έχω προσωπική εμπειρία άριστη με μια ξυριστική μηχανή. Επίσης βλέπω και σε άλλα αντίστοιχα thread ότι παίρνετε σαν τιμή ενός εξαρτήματος την φτηνότερη (αν έχω καταλάβει σωστά), που δίνουν τα μαγαζιά στο skroutz. Ρε παιδιά τα εμπιστεύεστε όλα τα μαγαζιά. Π.χ. με DOA, εγγυήσεις κτλ.. Aπο τροφοδοτικα ποιοτικα προτιμω το sf αλλα το αλλο εχει 10 χρονια εγγυηση. δικια σου αποφαση.. Παντως και τα δυο αθορυβα απο ssd σε τετοια τιμη κοιτα καλυτερα τον mx300
soiramk Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Μπορεί να μου επιβεβαιώσει κάποιος αν αυτές οι μνήμες Corsair CMK16GX4M2A2400C14 είναι συμβατές με αυτό το μοντέλο μητρικής Gigabyte GA-B250-HD3P ; Στο memory support list της ίδιας της εταιρείας δεν τις έχει mb_memory_ga-b250-hd3p.pdf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα