Lewnidas1995 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα σε ολους... Χθες επισκέφτηκα ενα κατάστημα Γερμανος για να παρω μια επιβεβαίωση και με την ευκαιρία έκανα και μια ερωτηση για το αν θα φέρουν το Mate 9 Dual. Η απάντηση ήταν όχι λόγο μεγάλου SAR. Μου ειπε ομως ο υπαλληλος οτι δεν εινια προβλημα αυτο, αν οι δυο αριθμοι ειναι στην ίδια εταιρία μπορούμε να κάνουμε μια sim (τσιπακι) που θα εχει δυο αριθμούς μέσα. Ξερει κανεις τι παιζει με αυτο;
ice25 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 θα έχεις θέμα στα μηνύματα..για να σου έρθουν τα μηνύματα θα πρέπει απο το μενού που θα εμφανιστεί στην συσκευή σου να κάνεις εναλλαγή γραμμής για να σου έρχονται τα μηνύματα οι κλίσεις έρχονται κανονικά και στα 2 νούμερα...φίλος με cosmote είχε θέμα γιατί αρκετές φορές η μια από τις 2 γραμμές(νούμερα) κολλούσε και για να επανέλθει ήθελε να κλείσεις το κινητό και να βγάλεις την sim....μετά πήρε ένα δικαρτο
SuPerMaNrE Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Εισερχομαι εμβόλιμα στο θέμα αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι πάνω στο δικαρτο τηλέφωνο. Στο δικό μου δικαρτο , στο οποίο έχω και δύο σιμ μέσα, όταν μιλάω στον έναν αριθμό και με παίρνουν στον άλλον , βγάζει ότι δεν είμαι διαθέσιμος χωρις να με ειδοποιεί για την κλήση εκείνη τη στιγμή. Συμβαίνει σε όλα τα δίκαρτα αυτό;
Lewnidas1995 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 θα έχεις θέμα στα μηνύματα..για να σου έρθουν τα μηνύματα θα πρέπει απο το μενού που θα εμφανιστεί στην συσκευή σου να κάνεις εναλλαγή γραμμής για να σου έρχονται τα μηνύματα οι κλίσεις έρχονται κανονικά και στα 2 νούμερα...φίλος με cosmote είχε θέμα γιατί αρκετές φορές η μια από τις 2 γραμμές(νούμερα) κολλούσε και για να επανέλθει ήθελε να κλείσεις το κινητό και να βγάλεις την sim....μετά πήρε ένα δικαρτο Εγώ θα κάνω την μία γραμμή μόνο ιντερνέτ. Με ρε 5gb χωρίς να δέχεται κλήσεις...Γίνεται; Εισερχομαι εμβόλιμα στο θέμα αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι πάνω στο δικαρτο τηλέφωνο. Στο δικό μου δικαρτο , στο οποίο έχω και δύο σιμ μέσα, όταν μιλάω στον έναν αριθμό και με παίρνουν στον άλλον , βγάζει ότι δεν είμαι διαθέσιμος χωρις να με ειδοποιεί για την κλήση εκείνη τη στιγμή. Συμβαίνει σε όλα τα δίκαρτα αυτό; Είναι ανάλογα, εμένα στο asus zenfone βγάζει ότι είμαι κατηλημενος... Στο thl που είχα δεχομουν κανονικά κλήσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα