geioannou Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δε θα ήμουν τόσο σίγουρος. Πάροχος μπορεί να ξέρει παραπάνω πράγματα από τα περί κλήσεων οτι ξερει, ξερει. δεν λεω. πιστευεις ομως οτι μπορει να ειναι σε θεση να ξερει οτι τα mb που καταγραφει η primary sim card ειναι απο το ιδιο το τηκεφωνο η μεσα απο ρύθμιση ενος hotspot !!!! δηλαδη, ακομα και εαν το ξεραν, δεν θα σκεφτοντουσαν καν να το πουν μιας και ετσι θα ανοιγαν ενα ασκο του Αιόλου που διολου δεν θα θελαν. αυτον του οτι αποδεδειγμενα γνωριζουν τι γινεται στην υποτιθεμενα δικες μας συσκευες.... 1
ziaba Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 εκεί που λέει η voda ότι δεν μοιράζονται τα ΜΒ με άλλους το πιο πιθανόν εννοεί πχ εγώ έχω το red 1 και μου έδωσαν έναν αριθμό με κάρτα sim επιπλέον για να μοιράζομαι τα MB που έχω στον κύριο αριθμό... το αν κάνουμε hot shot δεν νομίζω να μπορούν να το γνωρίζουν
geioannou Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Εγω που δοκίμασα και κατέβασα data απο την 4sharing sim, τα mb τα αφαιρεί κανονικά. Δεν ξερω μήπως η προσφορά ξεκινάει μετά το τέλος των mb του κανονικού προγράμματος! 1
sharkoulis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 παιδες μηπως ξερει κανεις αν μπορουμε να δουμε το υπολοιπο τον 10gb? γιατι μεσα απο το app της voda μονο του προγραμματος μου μπορω να δω.. ειμαι νεος στην Vodafone κ δεν ξερω 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Και σε εμενα το δέχθηκε που έχω εταιρικό!
geioannou Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 μιλησα με το chat της vodafone. Μου ειπαν - πρωτα θα καταναλωθουν τα mb της προσφορας και μετα τα mb του προγραμματος. - τα mb της προσφορας δεν μπορει να τα δει καποιος καπου. θα υπαρξει ενημερωση στο 80% και στο 100% μου ειπαν. - μετα απο τσεκαρισμα, στην primary sim που ειναι στο κινητο δεν εχουν καταγραφει τα mb που εχω κανει τις τελευταιες ωρες. ενω απο την secondary sim τα αφαιρει απο τα mb του προγραμματος. 1
iliasbass Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 ευχαριστω τον ts! συμβολαιο vodafone χωρις οικιακη γραμμη 1
yiannis71 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Μόλις το δοκίμασα και δουλεύει στο πακέτο του military club. 1
CheOnWeb Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Ο περιορισμός αφορά το Internet for sharing. Το Hotspot το χρησιμοποιούμε κανονικά, τρώει απ' τα 10GB. Μίλησα με Vodafone και μου το διευκρίνησαν. 2
DimitrisVita Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Αν έχετε σταθερό και κινητό στην Vodafone στείλτε 10 στο 1339 μνήμα για την ενεργοποίηση EXEIΣ KINHTO & ΣTAΘEPO ΣTH VODAFONE!! EXEIΣ VODAFONE ONE! ΔΩPO 10GB MOBILE INTERNET ΓIA NA ΣEPΦAPEIΣ ATEΛEIΩTA MEXPI KAI 31/3! ΣTEIΛE ΔΩPEAN 10 ΣTO 1339. IΣXYEI ΓIA XPHΣH ENTOΣ EΛΛAΔOΣ μνήμα μετά την ενεργοποίηση H ΠPOΣΦOPA ΓIA 10GB INTERNET AΠO TO KINHTO ENEPΓOΠOIHΘHKE KAI IΣXYEI ΓIA XPHΣH ENTOΣ EΛΛAΔOΣ MEXPI KAI 31/3! ΣHMEIΩΣH: TA ΔΩPEAN GB IΣXYOYN ΓIA INTERNET AΠO TO KINHTO ΣAΣ KAI ΔEN MOIPAZONTAI ME AΛΛEΣ ΣYΣKEYEΣ. Εισαι θεουλης.Ενεργοποιηθηκε απο εταιρικο κινητο συμβολαιο. Ευχαριστω πολυ 1
dchatz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Και για όσους (και εγω μαζί) αναρωτήθηκαν γιατί το έκανε αυτό η VODA λύθηκε η απορία. Μόλις ανακοίνωσε αυξήσεις σε όλα τα προγράμματα. 1
geioannou Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Αυξήσεις στα νέα προγράμματα η και στα ήδη τρέχων που ειναι σε ισχύ; 1
dchatz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Αυξήσεις στα νέα προγράμματα η και στα ήδη τρέχων που ειναι σε ισχύ; Είναι off topic να συζητήσουμε εδω για τις αυξήσεις στα προγράμματα. Εγω ήθελα μόνο να πω ότι εδωσε ένα αλήθεια αρκετά καλό δωράκι για να χρυσώσει το χαπι των αυξήσεων. Οι αυξήσεις είναι παντού. Παλιά και νέα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα