Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Υπαρχει κάποια εφαρμογή διαθέσιμη για iPhone για διαγραφή της cashe μνήμης εκτός απο την απαλοιφή ιστορικού στο safari?για να γινεται κ περισσότερη εξοικονόμηση χώρου;
taslikos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Battery doctor έχει ένα κρυφό τρόπο για διαγραφή cache. Δες βίντεο στο YouTube για το πως γίνεται. 1
mistr4l Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Μπαίνεις στο app store κι επιλέγεις να κατεβάσεις μία ταινία (κατά προτίμηση μεγάλης χωρητικότητας που να μην επαρκεί ο διαθέσιμος ελεύθερος χώρος που έχεις στο κινητό). Σου βγάζει μήνυμα ότι δεν έχεις χώρο αλλά ταυτόχρονα έχει ελευθερώσει την cache μνήμη. 1
taslikos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Μπαίνεις στο app store κι επιλέγεις να κατεβάσεις μία ταινία (κατά προτίμηση μεγάλης χωρητικότητας που να μην επαρκεί ο διαθέσιμος ελεύθερος χώρος που έχεις στο κινητό). Σου βγάζει μήνυμα ότι δεν έχεις χώρο αλλά ταυτόχρονα έχει ελευθερώσει την cache μνήμη. Δεν λειτουργεί πλέον το κολπάκι με τις ταινίες. Λειτουργεί πλέον με μεγάλες εφαρμογές.. το αρνητικό είναι πως αν έχεις 10 γίγα ελεύθερα και θες να καθαρίσεις cache δεν βρίσκεις εύκολα εφαρμογή 10 γίγα.. η εφαρμογή που πρότεινα δουλεύει ανεξαρτήτως χωρητικότητας και κάνει δουλειά όπως το icleaner του cydia. 2
mistr4l Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δεν λειτουργεί πλέον το κολπάκι με τις ταινίες. Λειτουργεί πλέον με μεγάλες εφαρμογές.. το αρνητικό είναι πως αν έχεις 10 γίγα ελεύθερα και θες να καθαρίσεις cache δεν βρίσκεις εύκολα εφαρμογή 10 γίγα.. η εφαρμογή που πρότεινα δουλεύει ανεξαρτήτως χωρητικότητας και κάνει δουλειά όπως το icleaner του cydia. Είμαι ακόμα σε 10.1.1. Αν εννοείς ότι δεν δουλεύει στο 10.2 δεν το γνωρίζω καθώς δεν το έχω βάλει (Το 10.1 μου παρουσίασε το πρόβλημα με την μπαταρία στο 6άρι). Από εκεί κ πέρα, αν είχα 10Gb ελεύθερα δεν θα είχα θέμα με την cache να πω την αλήθεια. Αλλά έχω το 16άρι οπότε καθαρίζω την cache αναγκαστικά. Μιας κι όμως δεν γνώριζα πως δεν λειτουργεί πλέον το κολπάκι με τις ταινίες (υποθέτω στο 10.2), θα ελέγξω κι εγώ το πρόγραμμα που προτείνεις να το έχω στα υπ'όψιν Ευχαριστώ για την ενημέρωση
taslikos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Είμαι ακόμα σε 10.1.1. Αν εννοείς ότι δεν δουλεύει στο 10.2 δεν το γνωρίζω καθώς δεν το έχω βάλει (Το 10.1 μου παρουσίασε το πρόβλημα με την μπαταρία στο 6άρι). Από εκεί κ πέρα, αν είχα 10Gb ελεύθερα δεν θα είχα θέμα με την cache να πω την αλήθεια. Αλλά έχω το 16άρι οπότε καθαρίζω την cache αναγκαστικά. Μιας κι όμως δεν γνώριζα πως δεν λειτουργεί πλέον το κολπάκι με τις ταινίες (υποθέτω στο 10.2), θα ελέγξω κι εγώ το πρόγραμμα που προτείνεις να το έχω στα υπ'όψιν Ευχαριστώ για την ενημέρωση Παραθέτω το λινκ για να την εφαρμογή: https://m.youtube.com/watch?v=_LGAd44fhCs 1
mistr4l Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Παραθέτω το λινκ για να την εφαρμογή: Τέλειο! Εκτός από την cache, κάνει τρομερή διαφορά και το memory boost Να είσαι καλά EDIT Βγαίνουν αυτές οι κινέζικες - διαφημίσεις που με φοβίζουν λίγο γιατί δεν τους έχω καμία εμπιστοσύνη (και μ'εκνευρίζουν απίστευτα επίσης). Κατά τ'άλλα όμως κάνει τη δουλειά του. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2017 από mistr4l
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δεν το βρήκα κάν στο App Store απαιτεί επίσης jailbrake?
taslikos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δεν το βρήκα κάν στο App Store απαιτεί επίσης jailbrake?Battery Doctor - Master of Battery Maintenance από Beijing Kingsoft Internet Security software Co.Ltdhttps://appsto.re/gr/VioOA.i Όχι δεν θέλει jailbreak.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Εμένα το κολπάκι με τις ταινίες μια χαρά μου δουλεύει πάντως και ειμαι στην τελευταία έκδοση του iOS. 2
mistr4l Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Εμένα το κολπάκι με τις ταινίες μια χαρά μου δουλεύει πάντως και ειμαι στην τελευταία έκδοση του iOS. Ευχαριστώ για την ενημέρωση (μιας και δεν έχω πάει ακόμα στην τελευταία έκδοση του ios). Να σημειώσω πως το app battery doctor το έβγαλα γιατί πέταγε πολλές κινέζικες διαφημίσεις κι αυτά δεν μου αρέσουν γενικότερα... Οπότε συνεχίζω με το κολπάκι με τις ταινίες όπως τον παλιό καλό καιρό.
taslikos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστώ για την ενημέρωση (μιας και δεν έχω πάει ακόμα στην τελευταία έκδοση του ios). Να σημειώσω πως το app battery doctor το έβγαλα γιατί πέταγε πολλές κινέζικες διαφημίσεις κι αυτά δεν μου αρέσουν γενικότερα... Οπότε συνεχίζω με το κολπάκι με τις ταινίες όπως τον παλιό καλό καιρό. μπορεις να το χρησημοποιησεις με κλειστο το ιντερνετ για να μην εχει διαφιμησεις 1
Dr.Fuzzy Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δε χρειάζεται, κάνε το κόλπο με τις ταινίες, το ίδιο ακριβώς πράγμα κάνει και χωρίς να εγκαταστήσεις τίποτα εξτρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα