Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Αγόρασα ένα αντικείμενο που τελικά δεν μπορεί να σταλεί στην Ελλάδα, όμως το πλήρωσα με Paypal και το ποσό φαίνεται δεσμευμένο... Αφού ακυρώθηκε πότε θα δώ το ποσό διαθέσιμο στην τράπεζα μου; Η στο Paypal balance που περνάει ανάλογα δεν ξέρω; Το ποσό φαίνεται στο Pending του Paypal ως - 160$ για την ώρα...

Δημοσ.

Καλησπέρα

Αγόρασα ένα αντικείμενο που τελικά δεν μπορεί να σταλεί στην Ελλάδα, όμως το πλήρωσα με Paypal και το ποσό φαίνεται δεσμευμένο... Αφού ακυρώθηκε πότε θα δώ το ποσό διαθέσιμο στην τράπεζα μου; Η στο Paypal balance που περνάει ανάλογα δεν ξέρω; Το ποσό φαίνεται στο Pending του Paypal ως - 160$ για την ώρα...

Πως ακυρώθηκε?

Δημοσ.

Πως ακυρώθηκε?

Μου έστειλε μήνυμα το κατάστημα, (αμερικάνικο) οτι τα αντικείμενα που επέλεξα δεν μπορούν να σταλούν εκτός USA. Και μου ακύρωσε την συναλλαγή. Τα χρήματα ακόμη 10 μέρες μετά την ακύρωση είναι εκεί στο pending με αυτό το μήνυμα

Authorization

This is a temporary authorization to make sure your payment method will cover the payment. Your payment method will be charged when xxxxxxxxxx Inc. completes your order.

Σε επικοινωνία μου με το κατάστημα μου είπαν ότι χρειάζεται κάποιες μέρες παραπάνω λόγο παγκόσμιας αγοράς. Αλλά ακόμα δεν βλέπω φώς! Στο paypal που μπορώ να στείλω μηνυμά γιατί με το call us και τα Αγγλικά δεν το έχω .....

Δημοσ.

χμμμ συμφωνα με το μυνημα δεν ακυρωσαν ακομα την συναλλαγη, δηλαδη δεν σου εκαναν refund, αυτο που σου λενε ειναι οτι τα χρηματα ειναι δεσμευμενα εως οτου ολοκληρωθει η παραγγελια

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Θέλω κάποιος που ξέρει να μου απαντήσει σε κάτι ένας φίλος μου έστειλε κάποια λεφτά στο PayPal και δείχνουν δεσμευμένα σε πόσες μέρες θα είναι διαθέσιμα ξέρει κανείς να μου πει 

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 3/11/2021 στις 12:33 ΠΜ, George___21 είπε

Θέλω κάποιος που ξέρει να μου απαντήσει σε κάτι ένας φίλος μου έστειλε κάποια λεφτά στο PayPal και δείχνουν δεσμευμένα σε πόσες μέρες θα είναι διαθέσιμα ξέρει κανείς να μου πει 

Αυτό θέλω να το μάθω κι εγώ. Αν γνωρίζει κάποιος ας μας απαντήσει. Επειδή κάνω livestream και τα ποσά δεσμεύονται και έχει περάσει αρκετός καιρός... μήνες και δεν μπορώ να τα λάβω ούτε να τα στείλω πίσω. 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, NG1 είπε

Αυτό θέλω να το μάθω κι εγώ. Αν γνωρίζει κάποιος ας μας απαντήσει. Επειδή κάνω livestream και τα ποσά δεσμεύονται και έχει περάσει αρκετός καιρός... μήνες και δεν μπορώ να τα λάβω ούτε να τα στείλω πίσω. 

Το δικο σου δεν εχει καμια σχεση με αυτο που εκανες παράθεση 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...