angelo.stoik Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Η ιστορια εχει ως εξης : ηρθε στα χερια μου καινουριο φορητο HP στο οποιο εκανα εγκατασταση των windows 10 , update και περασα και καποια προγραμματα που ηθελε ο φιλος . Το μηχανακι πηγε στο χωρο του ιδιοκτητη και ηρθε σε μενα πισω λιγες μερες μετα γιατι σερνοταν κυριολεκτικα . Για να ανοιξει εκανε ωρα και για να τρεξει ενα προγραμμα παλι πολυ αργα .... Προβλημα ορατο δεν βρηκα (με τα λιγα που ξερω!!!). Ουτε τα διανγωστικα της Hp δειξανε κατι .Το μονο που μου εκανε εντυπωση ηταν μια ενδειξη στο hard disk sentinel . Ο δισκος ειχε χρηση περιπου 45 ωρες και ειχε 1250 start stop . Η ερωτηση λοιπον σας κανω λοιπον και ζηταω την βοηθεια σας ειναι το αν αυτο το νουμερο ειναι λογικο και αν αυτο ειναι δεικτης καποιου προβληματος που εχει ο δισκος . Ειχα καιρο να δουλεψω με μηχανικο δισκο και δεν ειμαι καλος κριτης αλλα το μηχανημα μου φανηκε λιγο αργο !!! Ειναι ενα I5 Με 6 gb ram . Για να περασει τα update εκανε πολλες ωρες . Δεν ξερω τι να σκεφτω , ειναι αυτο αποδεκτο ή ο δισκος εχει θεματα . Η χρηση που εγινε απο τον ιδιοκτητη ειναι απλη (ιντερνετ , εμεηλ κλπ) . Ευχαριστω .
coolerman Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Έλενχο δίσκου με Hdsentinel(performance-health) έγινε;;
angelo.stoik Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 ναι ο δισκος ειναι στο 100% υγεια .Ολες οι ενδειξεις καθαρες !! μονο ο αριθμος των start/stop μου εκανε εντυπωση . Σε συδυασμο με το οτι σερνοταν ..... Το μηχανημα καινουριο και η εγατασταση των windows καινουρια .....
ZELOMOTH Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Ισως να ειναι δισκος τεσταρισματος και να μπηκε εκει αλλα και παλι 45 ωρες μονο δεν θα βγαινε ουτε με 50 ανοιξε-κλεισε την ωρα το 1250... Σχεδον ανοιξε-κλεισε ανα λεπτο! Περιεργο...
angelo.stoik Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Ειναι HGST αλλα δεν ξερω το μοντελο (δεν εχω το μηχανημα αυτη την στιγμη) . Ειναι σιγουρα 1 tera . Γιατι , εχεις παθει κατι παρομοιο ? Παντως μιλησα ξανα με τον φιλο χθες , το μηχανημα εχει φτασει τις 110 ωρες (ο δισκος !) και τα σταρτ/στοπ τα 3000 περιπου !!!! Ρωτησα ενα φιλο τεχνικο και μου ειπε οτι υπαρχει το ενδεχoμενο να διαβαζει το hard disk sentinel λαθος τις μετρησεις του smart .
Hristos.S Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Oι 5κ500 εμφανίζουν πολλά start stop χωρις όμως να γίνεται αντιληπτό από τον χρήστη. Οι 5κ1000 είναι αρκετά αξιοπιστοι (πιο πολυ από τους 500). Δοκίμασε αν έχεις χρόνο μια καθαρή εγκατάσταση χωρίς ενημερώσεις γιατι με τον 560 πρέπει να πετάει το μηχάνημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα