Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας , το προβλημα ειναι οτι αν και η μητεικη φαινεται να δουλευει κανονικα(το φωτακι και τα fan δουλευουν), δεν δειχνει εικονα. Επισης δε στελνει ρευμα στο πληκτρολογιο.

Ειναι μια asus p5gc-mx/1333  https://www.asus.com/Motherboards/P5GCMX1333/

Εχουν γινει δοκιμες: με 2 επεξεργαστες ενα ε8400 και εναν αλλο,

ram: kingston kvr667d2n5/512,    geil 1gb ddr2 800,  kingston kvr800d2e5/2gi

Ακομα εχω αλλαξει ανεμιστηρα-ψυκτρα και τωρα το εβγαλα απο το κουτι, μηπως γινεται καποιο βραχυκυκλωμα, χωρις αποτελεσμα κανει το ιδιο.

Μπιπ δεν κανει οταν ειναι ολα συνδεμενα, αλλα οταν αφαιρεσω τη ραμ κανει κανονικα 3.

Εβαλά και καρτα γραφικων αλλα τιποτα, το τροφοδοτικο ειναι 420αρι.

Δημοσ.

thermal master

tm-420-pmsp

Η μητρικη την πηρα μεταχειρισμενη ξεχασα να πω και πιο πριν ειχα παρει μια αλλη η οποια στην αρχη εκανε το ιδιο και επειτα δεν αναβε καθολου. θεωρησα οτι την κακομεταχειριστηκα πηρα αλλη.

Στην παλια ειχα δοκιμασει αλλο ενα τροφοδοτικο με το ιδιο αποτελεσμα, αν ειναι να ξαναδοκιμασω αλλα πρεπει να το βγαλω απο τον πρωτο πισι.

Δημοσ.

thermal master

tm-420-pmsp

Η μητρικη την πηρα μεταχειρισμενη ξεχασα να πω και πιο πριν ειχα παρει μια αλλη η οποια στην αρχη εκανε το ιδιο και επειτα δεν αναβε καθολου. θεωρησα οτι την κακομεταχειριστηκα πηρα αλλη.

Στην παλια ειχα δοκιμασει αλλο ενα τροφοδοτικο με το ιδιο αποτελεσμα, αν ειναι να ξαναδοκιμασω αλλα πρεπει να το βγαλω απο τον πρωτο πισι.

Άλλο τροφοδοτικό έχεις για δοκιμή;;

Δημοσ.

καλησπέρα

Είπες πως μπουτάρει όταν βγάζεις την ραμ, για δοκίμασε βάζοντας μία μία της μνήμες.

πες μας που το διαβασες αυτό.Και γενικά πες μας,ποια μητρική μπουτάρει χωρίς ραμ.

Έχει κάψει γραφικά,usb,pci...όλα αυτα βέβαια με την προυπόθεση πως οι συνδέσεις τροφοδοσίας γίνονται σωστά.

• Like 4
Δημοσ.

Γεια σας , το προβλημα ειναι οτι αν και η μητεικη φαινεται να δουλευει κανονικα(το φωτακι και τα fan δουλευουν), δεν δειχνει εικονα. Επισης δε στελνει ρευμα στο πληκτρολογιο.

Ειναι μια asus p5gc-mx/1333  https://www.asus.com/Motherboards/P5GCMX1333/

Εχουν γινει δοκιμες: με 2 επεξεργαστες ενα ε8400 και εναν αλλο,

ram: kingston kvr667d2n5/512,    geil 1gb ddr2 800,  kingston kvr800d2e5/2gi

Ακομα εχω αλλαξει ανεμιστηρα-ψυκτρα και τωρα το εβγαλα απο το κουτι, μηπως γινεται καποιο βραχυκυκλωμα, χωρις αποτελεσμα κανει το ιδιο.

Μπιπ δεν κανει οταν ειναι ολα συνδεμενα, αλλα οταν αφαιρεσω τη ραμ κανει κανονικα 3.

Εβαλά και καρτα γραφικων αλλα τιποτα, το τροφοδοτικο ειναι 420αρι.

Αφου κάνει 3 μπιπ και σου λέει, εεεεεεεε δεν έχω μνήμη, σε συγκριση με το ένα που είναι όλα οκ (και δέν το κάνει καθόλου)τοτε ξεκίνα δοκιμάζοντας 1 προς 1 τα στικάκια και στα δύο σλοτ.

• Like 1
Δημοσ.

Κανε κι ενα bios reset βγαζοντας το απο το ρευμα και αφαιροντας και την μπαταρια. Βγαλε και τις μνημες Και πατα το power button παρατεταμμενα κανα μισολεπτο

Δημοσ.

Δοκιμασα με αλλο τροφοδοτικο χωρις αποτελεσμα. Επισηςεκανα ρεσετκαιαυριοθα ξανακοιταξω τους επεξεργαστες.

Δημοσ.

Το ιδιο προβλημα παρουσιασε το δικο μ πσ μολις αλλαξα επεξεργαστη και πηγα απο εναν ε6300 που ειχα πανω σε εναν χεον ε5440.δοκιμασα τροφοδοτικο και αλλα πραγματα αλλα το προβλημα ηταν οτι ειχα την τελευταια εκδοση του bios για την μητρικη αλλα ηθελε ενα moded bios αλλο για να παιξει τελικα.μηπως η μητρικη ειχε πανω χεον και γιαυτο δεν σ ποσταρει τωρα;;δεν ειμαι ειδικος απλα λεω μηπως επειδη ημουν παθων.

Θα ελεγα να κανεις ενα bios downgrade η update σε νεοτερη εκδοση της μητρικης.δεν κοστιζει κατι εξαλλου να το δοκιμασεις.

Δημοσ.

Δεν ξερω τι επεξεργαστη ειχε, μεταχειρισμενη την πηρα. Αφου δε μπαινει στο μπιος, γινεται να κανω update;

Δημοσ.

Βασικα εγω ειχα βαλει εναν αλλον επεξεργαστη και μολις ποσταρε του εκανα το update.ηταν οτι μπορουσα να μπω με τον παλιο επεξεργαστη και οχι με τον καινιυριο.εχεις δικιο

Δημοσ.

Έλεγξε το socket του επεξεργαστή για στραβωμενα pin,1 ram έχεις;Αν ναι έλεγξε τις επαφές της μήπως έχει "ξεκολλήσει" καμια,όπως και τις επαφές στα ram slot (το έχω δει και αυτό...)

Δημοσ.

Το πληκτρολόγιο που βάζεις είναι με USB;;;; Δοκίμασε ένα από τα παλιά χωρίς USB

Δοκίμασε και boot χωρίς πληκτρολόγιο και ποντίκι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...