freegr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα φίλοι μου και μια βοήθεια, βρήκα από ελληνική εταιρία εξωτερική θήκη για το iPhone 6, με μπαταρία μετά από μικρή έρευνα αγοράς που είναι σε καλή τιμή εδώ https://deltabox.gr/8hkes/..._549m1_KNRg9Y_, θα ήθελα να μου πείτε γνώμες για την αγορά, επειδή στο δικό μου κρατάει μέτρια η μπαταρία...ευχαριστώ...
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Η άποψη μου επειδη έχω πάρει κ εγω μια τέτοια θήκη ειναι να μην την αγοράσεις,καθώς το κινητό θερμαίνεται πολυ! Καλυτερα να πάρεις ενα power bank και να κανεις την δουλεια σου!
freegr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Με αλλά λόγια βολεύει μόνο αν πάρω την γνήσια θήκη με ενσωματωμένη μπαταρία..πάντως το power bank και πάλι πρέπει να είναι επώνυμο.
kaktos77 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Πάρε ένα puro με 5-6€ μια χαρά είναι και εγώ αυτό χρησιμοποιώ στο 7αρι μου. Τώρα αν θέλεις για περισσότερες από μια φορτίσεις κοιτά σε romos που είναι και mfi, βέβαια θα το πληρώσεις πιο ακριβά...
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Εγω έχω πάρει ενα mophie απο το ebay 10€ κ κανει 3 με 4 φορτίσεις! Κ ειναι μια χαρα!
freegr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις σας, μπορεί να μπαταρία με 50 ευρώ γνήσια από φίλο τεχνικό σε γνωστή αλυδίδα ηλεκτρονικών και να το πάρω σε λίγες ώρες είναι εξάλλου δίπλα στο σπίτι μου, ο ίδιος εξάλλου μου έφτιαξε το κινητό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα