Προς το περιεχόμενο

Το Tizen 4.0 της Samsung θα υποστηρίζει το .NET της Microsoft

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο κόσμος θέλει τα βασικά. Γιατί εσύ κάθεσαι στο κινητό σου και χρησιμοποιείς διάφορες εφαρμογές εκτός από Facebook/SocialMediaApps/Youtube/Mail/Browser/1-2Games?

ναι είναι και αυτό που λες... αλλά σε πολύ μικρό ποσοστό.

ωστόσο μην ξεχνάμε ότι το 2011-2013 τα Android και το iOS (κυρίως το android) πάσχανε σημαντικά από multitasking και ήταν πολύ αργά.

Εκεί η M$ ήταν πολύ πιο μπροστά. Αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει... γιατί? μάλλον επειδή όλα είναι τόσο γρήγορα στο μάτι που αυτές οι διαφορές στα benchmarks δεν έχουν σημασία για τον απλό χρήστη.

Είναι και πολύ θέμα προώθησης. Όταν στην Ελλάδα ήρθαν πρώτα τα Android/iOS, τα WM ήταν καταδικασμένα να αποτύχουν.

Όταν στις βιτρίνες έχει 99 Android κινητά και 1 WP... δεν ξέρεις καν ότι υπάρχει και κάτι άλλο εκτός από Android.

Στη βιτρίνες υπάρχει 1-2 γιατί όσοι είχαν περισσότερα τα έστειλαν για ανακύκλωση...πάρε πχ τα καταστήματα της cosmote...είχαν μια πλάτη για τα wp ...τα οποία τελικά σάπισαν εκεί...δυσλειτουργικά μέχρι αηδίας χωρίς εφαρμογές κτλ κτλ ακόμα και το exel- word τρέχει καλλίτερα σε android...εδώ δεν μπορούσαμε να εκτυπώσουμε η να δούμε αρχεία από τον fille server...μόνο αν έβαζες καμιά τρισάθλια και δυσλειτουργική εφαρμογή ...διαδικασια για εκτύπωση...αποθήκευσε το αρχείο βρες την εφαρμογή του εκτυπωτή ψάξε μετά να βρεις το αρχείο (αν το έβλεπε εκεί που το αποθήκευσες) και μετά εκτύπωσε το... προβληματικό λειτουργικό προβληματικές εφαρμογές κτλ κτλ ,να την χέσω την ασφάλεια αν δεν μπορεί να δουλέψει όπως πρέπει...και μετά ήρθε το αποτελείωμα με τις αναβαθμίσεις...ένα bug φτιάχνει δημιουργεί άλλα δυο κάθε φορά (βλ το νήμα στο Insomnia) μπορώ να γράψω και άλλα αλλά έχω δουλειά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

'Αποτυχημένος' είναι ο κόσμος με τις επιλογές τους.

Επειδή είναι το αντικείμενό μου και δεν είμαι απλά ένας χρήστης που απλά παρακολουθεί την τεχνολογία (όπως εσύ και οι περισσότεροι εδώ μέσα), να σε ενημερώσω ότι τα Windows Phone (το λειτουργικό) είναι πολύ πιο μπροστά σε θέματα ασφάλειας/ταχύτητας από το κάθε Android 'η IOS.

Απλά έχει απαίσιο UI που δεν κέρδισε τον κόσμο. Ο κόσμος έμαθε συγκεκριμένο UI και δεν αλλάζει.

Ότι δεν εχει ποσοστό χρηστών δεν έχει σημασία και να βρεθεί exploit για αυτο...

Ψεύτικη αίσθηση ασφάλειας νιώθεις στα windows mobile, χειρότερο απο την απουσία ασφάλειας...

'Αποτυχημένος' είναι ο κόσμος με τις επιλογές τους.

Επειδή είναι το αντικείμενό μου και δεν είμαι απλά ένας χρήστης που απλά παρακολουθεί την τεχνολογία (όπως εσύ και οι περισσότεροι εδώ μέσα), να σε ενημερώσω ότι τα Windows Phone (το λειτουργικό) είναι πολύ πιο μπροστά σε θέματα ασφάλειας/ταχύτητας από το κάθε Android 'η IOS.

Απλά έχει απαίσιο UI που δεν κέρδισε τον κόσμο. Ο κόσμος έμαθε συγκεκριμένο UI και δεν αλλάζει.

αποτυχημένος είναι ο κόσμος γιατί δεν γουστάρει τίποτα διαφορετικό,ένα σωρό κόσμος λέει τα wp έχουν δύσκολο μενού και τέτοιες παπαγιές μόνο και μόνο επειδή δεν το ξέρουν και τους φαίνεται μεταπτυχιακό στην πυρηνική φυσική να το μάθουν,να κάτσετε να σας παρακολουθεί η google και να μείνετε για πάντα σε ένα λειτουργικό πιο κακογραμμένο και απο στοίχους του καρβέλα forever

αποτυχημένος είναι ο κόσμος γιατί δεν γουστάρει τίποτα διαφορετικό,ένα σωρό κόσμος λέει τα wp έχουν δύσκολο μενού και τέτοιες παπαγιές μόνο και μόνο επειδή δεν το ξέρουν και τους φαίνεται μεταπτυχιακό στην πυρηνική φυσική να το μάθουν,να κάτσετε να σας παρακολουθεί η google και να μείνετε για πάντα σε ένα λειτουργικό πιο κακογραμμένο και απο στοίχους του καρβέλα forever

η στραβός είναι ο γυαλός είτε στραβά αρμενίζουμε.

Μπορεί ο κόσμος να είναι στραβός κλπ, όμως  η Microsoft σε αυτόν τον κόσμο στόχευε και απέτυχε. 

Τώρα αν κάτσουμε να μιλήσουμε για το ποιος παρακολουθεί ποιον, σίγουρα η Microsoft δεν είναι η καλύτερα από τους 3, ειδικά όταν έβγαλε τα Win10 με τα χίλια 2 telemetry services κλπ. Να μου πεις την Apple, που όπως και να το κάνουμε, η ύπαρξη της δεν βασίζεται στις διαφημίσεις, να σου πω "θα μπορούσε".

αυτό λέω αγαπητέ μου...

ότι τα WP έχουν μάπα UI (άρα και πιο δύσκολο user experience). 

όσο για αυτούς που μιλάνε για ασφάλεια, δεν θα απαντήσω γιατί η διαφορά μας είναι ότι εγώ τα βλέπω αντικειμενικά τα πράγματα ενώ εσείς (όχι όλοι) λειτουργείτε φανατικά.

Ναι λειτουργείτε φανατικά! όταν διαβάζω ότι το Windows Mobile είναι πολύ πιο ανασφαλές από τα άλλα... ε τώρα τι να σχολιάσω... 

Tizen.Net Developer Preview 2

https://developer.tizen.org/development/tizen-.net-preview/introduction

Μη χαλιέστε που δεν έχετε ιδέα τι σημαίνει και τι κάνει το .Net Framework. Συνεχίστε απτόητοι να γράφετε ασυναρτησίες για λειτουργικά συστήματα, ασφάλειες και user interfaces.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...