voltmod Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Το λειτουργικό σύστημα της Samsung, Tizen σύντομα θα φτάσει επίσημα στην 4η έκδοση του (Version 4.0) και αναμένεται να προσφέρει integration με το .NET της Microsoft. Με τη συγκεκριμένη προσθήκη, η Samsung ευελπιστεί να φέρει περισσότερους developers στην πλατφόρμα από το στρατόπεδο της Microsoft. Η έκδοση Tizen 4.0 Preview 3 θα διατεθεί τον επόμενο μήνα, ενώ μία τελική σχεδόν έκδοση του λειτουργικού συστήματος πρόκειται να γίνει διαθέσιμη τον Σεπτέμβριο. Η συγκεκριμένη έκδοση θα υποστηρίζει τόσο ARM32 όσο και x86 επεξεργαστές (x86 emulator support). Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί το GUI toolkit .ΝΕΤ Standard 2.0 με Xamarin.Forms 2.5.0 (ή υψηλότερη έκδοση). Η απόδοση αναμένεται να είναι υψηλότερη από αυτή των τωρινών web apps στο Tizen από την έκδοση Preview 3 και μετά, οπότε οι εφαρμογές στα… ψυγεία της Samsung πρόκειται να τρέχουν ταχύτερα. Site: GSMArena Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Βλέπω Windows Store στο tizen... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SiLeNtOne-- Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Ολοι οι αποτυχημένοι παρεούλα... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dchatz Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Παίζει κάνα φθηνό tizen phone; Αν ειναι δλδ να το δοκιμάσουμε. αν είναι να δωσουμε κανα 300αρι για πειραματισμούς δεν παίζει. Απ ότι βλέπω μόνο το Samsung Z2 παίζει γύρω στα 120 αλλα με αστεία specs που σε Android δε θα 'καναν ούτε 50. Δώσε ενα καλό κινητό με λίγο χασούρα ή σε τιμή κόστους ωστε να πάρει ο κόσμος και να γίνει μια βάση χρηστών και μετά πας σε ακριβά μοντέλα. Τοσα χρήματα πέταξε λόγω note 7. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meraklis56 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Από ότι κατάλαβα, το tizen προορίζεται σαν ένα λειτουργικό που μπορεί να τρέξει και Android Applications και τώρα εφαρμογές από Windows. Μόνο εγώ το βλέπω σαν ένα πολύ ριψοκίνδυνο εγχείρημα; Δεν τα βάζει με έναν γίγαντα, αλλά με 2. Και άντε η πλατφόρμα της Microsoft στα κινητά, δεν τα πάει καθόλου καλά. Η Google δύσκολο να δεχτεί κάτι τέτοιο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsalikis177 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Ολοι οι αποτυχημένοι παρεούλα... 'Αποτυχημένος' είναι ο κόσμος με τις επιλογές τους. Επειδή είναι το αντικείμενό μου και δεν είμαι απλά ένας χρήστης που απλά παρακολουθεί την τεχνολογία (όπως εσύ και οι περισσότεροι εδώ μέσα), να σε ενημερώσω ότι τα Windows Phone (το λειτουργικό) είναι πολύ πιο μπροστά σε θέματα ασφάλειας/ταχύτητας από το κάθε Android 'η IOS. Απλά έχει απαίσιο UI που δεν κέρδισε τον κόσμο. Ο κόσμος έμαθε συγκεκριμένο UI και δεν αλλάζει. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George.Ember Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 'Αποτυχημένος' είναι ο κόσμος με τις επιλογές τους. Επειδή είναι το αντικείμενό μου και δεν είμαι απλά ένας χρήστης που απλά παρακολουθεί την τεχνολογία (όπως εσύ και οι περισσότεροι εδώ μέσα), να σε ενημερώσω ότι τα Windows Phone (το λειτουργικό) είναι πολύ πιο μπροστά σε θέματα ασφάλειας/ταχύτητας από το κάθε Android 'η IOS. Απλά έχει απαίσιο UI που δεν κέρδισε τον κόσμο. Ο κόσμος έμαθε συγκεκριμένο UI και δεν αλλάζει. Kαι ως πρωην κατοχος Lumia 640xl εχασε και λογο του store του. Ειναι μεγαλη πληγη το store. Οπως εχω ξαναπει σε πολλα post τα Windows Mobile ειναι ενα υπεροχο λειτουργικο αλλα δυστυχως αυτο δεν αρκει. Ο πελατης δυστυχως τα απαιτει ολα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xterm Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Πιο συγκεκριμένα οι εφαρμογές για Tizen θα γραφοται στο Site: Xamarin.Forms cross mobile framework Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsalikis177 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Επειδή δεν παρακολουθείς την τεχνολογία, αυτά που διατυπώνεις δεν ισχύουν. Για παράδειγμα, είσαι λάθος ακόμα και στην ονομασία του ΛΣ. Windows Mobile λέγεται (το λειτουργικό). Σώπα ρε... δεν το ήξερα... να σαι καλά που μου το έμαθες! Το παίρνω πίσω γιατί τελικά δεν μου αρέσει το ύφος. Ωστόσο κατάλαβες τι εννοώ ρε παιδί μου Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2017 από Tsalikis177 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hetfield Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 'Αποτυχημένος' είναι ο κόσμος με τις επιλογές τους. Επειδή είναι το αντικείμενό μου και δεν είμαι απλά ένας χρήστης που απλά παρακολουθεί την τεχνολογία (όπως εσύ και οι περισσότεροι εδώ μέσα), να σε ενημερώσω ότι τα Windows Phone (το λειτουργικό) είναι πολύ πιο μπροστά σε θέματα ασφάλειας/ταχύτητας από το κάθε Android 'η IOS. Απλά έχει απαίσιο UI που δεν κέρδισε τον κόσμο. Ο κόσμος έμαθε συγκεκριμένο UI και δεν αλλάζει. Σωστα, ολοι οι ξερολες και σοφοι ασχολουνται με τα Windows Mobile, για αυτο οι developers το εχουν παρατησει. Κι εγω που ασχολουμαι με προγραμματισμο και ασφαλεια δικτυων, ειμαι αποτυχημενος κατα την αποψη σου αν δεν επιλεξω τις τεχνολογιες της Microsoft. Ρε τι πινετε μερικοι και δεν μας δινετε; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsalikis177 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Σωστα, ολοι οι ξερολες και σοφοι ασχολουνται με τα Windows Mobile, για αυτο οι developers το εχουν παρατησει. Κι εγω που ασχολουμαι με προγραμματισμο και ασφαλεια δικτυων, ειμαι αποτυχημενος κατα την αποψη σου αν δεν επιλεξω τις τεχνολογιες της Microsoft. Ρε τι πινετε μερικοι και δεν μας δινετε; Εγώ δεν είπα τίποτα. Για αυτό έβαλα και μονά εισαγωγικά στην λέξη που είπε ο φίλος. Αυτοί που κάνουν τη διαφορά είναι οι τελικοί χρήστες. Από τη στιγμή που δεν το προτίμησαν λόγω UI κλπ, λογικό είναι οι Developers να μην μένουν. Το ψωμί τους κοιτάνε και αυτοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexKane Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Όταν ξεκίνησε την πορεία του στην αγορά (2011), είχε άνοδο μέχρι και το 2013. Από εκεί και μετά πήρε την κατηφόρα. Αυτοί που το προτίμησαν γιατί το παράτησαν; Το UI (live tiles) είναι πάνω κάτω το ίδιο. Μάλιστα σε σχέση με το WP7 σήμερα είναι ακόμα καλύτερο. Και τα android / iOS το 2013 δεν είχαν κανένα φοβερό και τρομερό UI. Είχαν όμως εφαρμογές. Δεν έπιασε, διότι οι χρήστες ήθελαν εφαρμογές και οι εφαρμογές (developers) ήθελαν χρήστες. Η msft με τα δισεκατομμύρια αντί να τους βοηθήσει, τους παράτησε και άρχισε να βγάζει εφαρμογές για android / iOS. Τελικά, ο κόσμος και οι developers απογοητεύτηκαν και το εγκατέλειψαν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackSunrise Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Ολοι οι αποτυχημένοι παρεούλα... Το Tizen πούλησε 6 εκατομμυρια τηλέφωνα το 2016 (μεγαλος αριθμος αν αναλογιστείς οτι κυκλοφορεί σε ελάχιστες χώρες και χωρίς διαφήμιση). Επίσης το Tizen εχει σχεδον το 50% της αγοράς σε τηλεοράσεις ενώ κάθε τριμηνο μειώνει αισθητα την διαφορά του απο την Apple σε smartwatch. Αλλά ναι αφου το είπε αποτυχία ο SilentOne μάλλον θα ειναι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsalikis177 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Όταν ξεκίνησε την πορεία του στην αγορά (2011), είχε άνοδο μέχρι και το 2013. Από εκεί και μετά πήρε την κατηφόρα. Αυτοί που το προτίμησαν γιατί το παράτησαν; Το UI (live tiles) είναι πάνω κάτω το ίδιο. Μάλιστα σε σχέση με το WP7 σήμερα είναι ακόμα καλύτερο. Και τα android / iOS το 2013 δεν είχαν κανένα φοβερό και τρομερό UI. Είχαν όμως εφαρμογές. Δεν έπιασε, διότι οι χρήστες ήθελαν εφαρμογές και οι εφαρμογές (developers) ήθελαν χρήστες. Η msft με τα δισεκατομμύρια αντί να τους βοηθήσει, τους παράτησε και άρχισε να βγάζει εφαρμογές για android / iOS. Τελικά, ο κόσμος και οι developers απογοητεύτηκαν και το εγκατέλειψαν. Ο κόσμος θέλει τα βασικά. Γιατί εσύ κάθεσαι στο κινητό σου και χρησιμοποιείς διάφορες εφαρμογές εκτός από Facebook/SocialMediaApps/Youtube/Mail/Browser/1-2Games? ναι είναι και αυτό που λες... αλλά σε πολύ μικρό ποσοστό. ωστόσο μην ξεχνάμε ότι το 2011-2013 τα Android και το iOS (κυρίως το android) πάσχανε σημαντικά από multitasking και ήταν πολύ αργά. Εκεί η M$ ήταν πολύ πιο μπροστά. Αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει... γιατί? μάλλον επειδή όλα είναι τόσο γρήγορα στο μάτι που αυτές οι διαφορές στα benchmarks δεν έχουν σημασία για τον απλό χρήστη. Είναι και πολύ θέμα προώθησης. Όταν στην Ελλάδα ήρθαν πρώτα τα Android/iOS, τα WM ήταν καταδικασμένα να αποτύχουν. Όταν στις βιτρίνες έχει 99 Android κινητά και 1 WP... δεν ξέρεις καν ότι υπάρχει και κάτι άλλο εκτός από Android. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosCS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Το πρόβλημα με το Windows Phone OS δεν ήταν οι εφαρμογές αλλά το ότι ήταν άσχημα implemented. Τίποτα δεν ένοιωθε native. Σαν να ήταν όλα "από πάνω" ήτανε. Αργό navigation γενικά (that's right.. εσείς που το βρίσκεται γρήγορο μάλλον δεν πηγαίνετε από την μία άκρη του μενού στην άλλη με 4 κλίκ σε 3 δευτερόλεπτα όπως εύκολα κάνει ο ανταγωνισμός), και η έλλειψη εφαρμογών δεν βοήθησε και πολύ. Έδωσα 3 φορές ευκαιρία σε WP7, WP8 και WP8.1. Τα πράγματα δεν είχαν αλλάξει, αν και τα κινητά που είχα ήταν από τα καλά με wp. Αλλά γιατί μιλάω ακόμη γι' αυτό; Tizen! Για τηλεοράσεις και smartwatch. Αφού αυτό αποφάσισε και αυτό κάνει η samsung , και πολύ καλά κάνει !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα