Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα παιδια, πιστευω να ειμαι σε σωστη κατηγορια.

Στο PC μου οι θυρες USB (2.0) μου κανουν κατι περιεργα και καποιες δεν δεχονται παντα την συνδεση του εξ.σκληρου μου δισκου 500GB, σαν να αποδυναμωθηκαν οι θυρες USB, οι αρχισε να τα παιζει το τροφοδοτικο.

(Πολλες φορες το κανει και σε ποντικι/πληκτρολογιο).

Οταν συνδεω τον εξ.σκληρο στην οθονη μου, ολα καλα. Η απορια μου ειναι:

Kανει να τον συνδεω στην οθονη; Μηπως επηρεαζει την οθονη;

Επεξ/σία από fearless
Δημοσ.

Εχει 2 θυρες USB (3.0) η οθονη, και αντι να συνδεσω τον εξ.σκληρο στο PC (κουτι) βλεπω οτι μπορω να συνδεσω στην οθονη, ομως δεν ξερω αν αυτο επηρεαζει την οθονη.

• Like 1
Δημοσ.

γιατι να επηρεασει την οθονη?

Ξερω γω, ετσι το σκεφτηκα, μηπως με την τροφοδοσια τις οθονης οταν ειναι συνδεδεμενο υλικο.  :P 

Δημοσ.

Οι μποροστινές θύρες πολλές φορές δεν μπορούν να σηκώσουν εξωτ. δίσκους ή άλλες συσκευές που τραβάνε ρεύμα στο όριο που δίνει η usb.

Kαλύτερα να βάλεις τον δίσκο στις πίσω θύρες ή αν έχεις usb hub με τροφοδοσία.

Η οθόνη δεν μπορεί να πάθει κάτι αλλά ενδεχομένως θα ταλαιπωρήσεις τις usb θύρες της.

• Like 1
Δημοσ.

τοτε γιατι να χε Usb? :P

Σωστο, μετα σκεφτομαι πως ολες οι θυρες στο PC ειναι USB 2, ενω στην οθονη ειναι USB 3 και οτι θα ειχε θεμα να διαβασει η μητρικη αλλα επειδη δεν γνωριζω απο υλικο και μπορει να λεω βλακειες ας μην το σκεφτομαι, μιας και με την οθονη διαβαζει κανονικα το δισκο.  ;) 

Δημοσ.

Kαλύτερα να βάλεις τον δίσκο στις πίσω θύρες 

Στις πισω βαζω τον εξ.σκληρο παντα.

ή αν έχεις usb hub με τροφοδοσία.

Δεν εχω, αν παρω μπορω να το εχω συνδεμενο στην οθονη; 

Η οθόνη δεν μπορεί να πάθει κάτι αλλά ενδεχομένως θα ταλαιπωρήσεις τις usb θύρες της.

Eξωτερικα εννοεις; Aν ναι θα παρω usb hub.

Δημοσ.

Δεν εχω, αν παρω μπορω να το εχω συνδεμενο στην οθονη; 

Eξωτερικα εννοεις; Aν ναι θα παρω usb hub.

Στην οθόνη καλύτερα να βάλεις κάτι «σταθερό» που δεν θέλει πολλά βάλε/βγάλε π.χ. τον δέκτη του ασύρματου ποντικιού ή πληκτρολογίου (αν έχεις τέτοια) ή κάνα usb stick όποτε χρειάζεται.

Αν πάρεις usb hub τότε καλύτερα να έχει δική τροφοδοσία για να μην τραβάει από τον υπολογιστή σου και να το συνδέσεις κατευθείαν στο πισί, όχι στην οθόνη.

Αλλά αφού λες πως βάζεις τον σκληρό στις πίσω θύρες του πισί και παρόλα αυτά έχεις πρόβλημα τότε κάτι δεν πάει καλά με το μπόρντ ή το τροφοδοτικό σου.

Μήπως να τα στεκάρρεις λίγο ;

• Like 2
Δημοσ.

Eυχαριστω για την απαντηση σε ολους.

@dpolal υπαρχει usb hub με δικη του τροφοδοσια; Eνδιαφερον.

Θα δω πρωτα αν φταιει το τροφοδοτικο που μαλλον αυτο πρεπει να φταιει. Το εχω 1,5+ χρονο και το ειχα παρει 80€ αλλα δεν θυμαμε λεπτομεριες.

Στις πισω θυρες, η μια εχει προβλημα. Δηλαδη οτι και να συνδεσω εκει, σβηνει αμεσως το PC. Φυσικα δεν την χρησιμοποιω, την εβαλα μια ταινια πισω για να κλεισει τελειως.

Ευχομαι να μην ειναι η μητρικη. θα το κοιταξω οταν μπορω.

Δημοσ.

Θα δω πρωτα αν φταιει το τροφοδοτικο που μαλλον αυτο πρεπει να φταιει. Το εχω 1,5+ χρονο και το ειχα παρει 80€ αλλα δεν θυμαμε λεπτομεριες.

Στις πισω θυρες, η μια εχει προβλημα. Δηλαδη οτι και να συνδεσω εκει, σβηνει αμεσως το PC. Φυσικα δεν την χρησιμοποιω, την εβαλα μια ταινια πισω για να κλεισει τελειως.

Ευχομαι να μην ειναι η μητρικη. θα το κοιταξω οταν μπορω.

- 1,5 χρόνο και 80 ευρώ τροφοδοτικό μάλλον δεν είναι κακό.

- Το μπόρντ είναι.  Κοίτα μήπως ακουμπά πουθενά στο κουτί και κάνει βραχυκύκλωμα Ή ρίξε φως με έναν φακό στις ΕΠΑΦΕΣ της Usb μήπως και έχουν στραβώσει τα πινάκια μεταξύ τους.

Δημοσ.

Oκ θα το κοιταξω, βασικα θα το παω σε φιλο να το δει με τα USB, μητρικη κτλ. 

Εννοεις μητρικη, ετσι;

LOL.

Μητρική, εκ του αγγλικού motherboard ή board. :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...