TAKISTRIGONIS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Ψάχνω να βρώ τροφοδοτικό με οσο πιο λίγα watt μπορει να είμαι οκ , ο Η/Υ θα είναι 24/7 ανοιχτός και θέλω όσο λιγότερη κατανάλωση ρεύματος γίνετε, Μητρική asrock z270m itx/ac, cpu g4560 ram 8gb, 5-6 hdd, 1ssd χωρίς κάρτα γραφικών με τα ενσωματωμένα είμαι. Του έχω βάλει ένα pico psu 250w και δεν είμαι σίγουρος αν είναι οκ. Τα έχω σε πολύ μικρό κουτί , το έχω κάτι σαν nas server κυρίως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Αν είναι επώνυμα, είναι αρρκετά Άλλη φορά εδώ http://www.insomnia.gr/topic/487346-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-desktop%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%82/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arrows Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Ειναι λάθος η προσέγγιση του θέματος που σε απασχολεί, ΔΕΝ εξαρτάται η κατανάλωση του συστήματος σου απο το μέγεθος των ονομαστικών watt ενός τροφοδοτικού, αλλά από την κατανάλωση των συσκευών όπου είναι συνδεδεμένες σε αυτό, (μητρική, κάρτα(ες) γραφικών, επεξεργαστής, δίσκοι, μνήμες, ανεμιστήρες κλπ. Ειτε 1kw τροφοδοτικό χρησιμοποιήσεις είτε 350w έαν η υποθετικά η συνολική κατανάλωση των συσκευών που έχεις σε αυτό είναι 250w η κατανάλωση σε ρεύμα δε θα έχει κάποια διαφορά σε κανένα απο τα δύο τροφοδοτικά. Αυτά γενικά, ειδικότερα στο τροφοδοτικό σαν συσκευή παίζει βασικό ρόλο το efficiency, η ποιότητα του (active pfc), ποιότητα components κλπ, Όσο λοιπόν ποιοτικότερο (αρα ακριβότερο) είναι ένα τροφοδοτικό τόσο υψηλότερο efficiency θα έχει άρα μικρότερες απώλειες και θα είναι μικρότερη η κατανάλωση του ρεύματος και συνάμα υψηλότερη η αξιοπιστία του, απο ένα φτηνότερο του 20άρικου. Καλύτερα ακόμη να έχεις ενα μεγαλύτερο τροφοδοτικό με μεγαλύτερο headroom απο ένα οριακό για τα watt του συστήματος σου, και πιο αξιόπιστα θα δουλεύει και πολύ πιο άνετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKISTRIGONIS Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Τώρα του έχω βάλει ένα 630watt τροφοδοτικό, οπότε δίνει το ρεύμα που ζητάει όχι να δίνει να καίει συνέχεια 630? Αν ζητάει 200, θα καταναλώνει 200 όχι περισσότερο? αυτό θα καίει σωστά κατάλαβα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gaspazet Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Σωστά κατάλαβες φίλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Capone009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Χιλια συγνωμη για την ενοχληση αλλα ειμαι καινουργιος στο site και ψαχνω ενα pico psu για το htpc μου και δεν βρησκω πουθενα...μηπως θα μπορουσατε να με βοηθησετε...σας Ευχαριστω πολυ Δημητρης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Χιλια συγνωμη για την ενοχληση αλλα ειμαι καινουργιος στο site και ψαχνω ενα pico psu για το htpc μου και δεν βρησκω πουθενα...μηπως θα μπορουσατε να με βοηθησετε...σας Ευχαριστω πολυ Δημητρης Καλησπέρα φίλε Δημήτρη. Για να ξέρεις, για τροφοδοτικά ρωτάμε εδώ, όχι τίποτα, το βλέπουν περισσότερα άτομα. http://www.insomnia.gr/topic/487346-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-desktop%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%82/ Πες εκεί το σύστημά σου, και τα λεφτά που διαθέτεις, να σου προτείνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα