notist Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα.Πριν τις γιορτές αγόρασα το zte e8ql 4g για να έχω δεδομένα κινητής.Δούλεψε με σήμα και δεδομένα με what's up κάρτα περίπου 1 μήνα και ξαφνικά έχασε το σήμα και δεν μπορούσα ούτε να πάρω ούτε να με πάρουν τηλέφωνο.Έβγαλα την κάρτα την δοκίμασα στο κινητό μου και είχε σήμα κανονικά.Άρα δεν έφταιγε η κάρτα και αποφάσισα να το πάω στο Γερμανό που το είχα αγοράσει.Μου είπαν ότι θα το στείλουν στην ZTE για έλεγχο και θα κάνει περίπου 15 ημέρες.Αφού περάσαν και τους κάλεσα εγώ τελικά εχθές,μου είπαν ότι θα μου το αντικαταστήσουν γιατί δεν φτιάχνεται.Πήγα λοιπόν σήμερα και πήρα ακριβώς το ίδιο.Δεν έχει και πολλές επιλογές να αγόραζα κάτι άλλο.Κάτι fluo δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους και μετά έπρεπε να πάω σε samsung tab a η ipad με μεγάλη διαφορά χρημάτων,που σε αυτή τι φάση δεν διαθέτω.Έρχομαι σπίτι το ανοίγω,βάζω την κάρτα sim τίποτα.Χειρότερα από το προηγούμενο δεν την έβλεπε καθόλου από την αρχή.Επίσης το ρούτερ vdsl της cosmote στα 2 μέτρα απόσταση και έλεγε σήμα κακό η δεν είχε καθόλου!!!Αυτό δηλαδή που πήρα σήμερα είναι χειρότερο από το πρώτο.Αύριο θα τους το πάω πίσω και αν μου πούνε πάλι 15 ημέρες για έλεγχο για το ίδιο πράγμα θα τους το κοπανίσω στο κεφάλι.Και το διάλεξα γιατί ήταν σε καλή τιμή,να παίρνει κάρτα κινητής και λέω η ZTE είναι καλή εταιρία δεν είναι τούβλο χ,που και εκεί είχα αλλάξει 4 ίδια,για να παίξει τελικά το πέμπτο.Η θα ζητήσω πιστωτικό αλλά δεν ξέρω τι να πάρω από εκεί.Μπορώ με πιστωτικό να πάρω και από κατάστημα cosmote η όχι? Υ.Γ.Σούπερ γκαντέμης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheAccountant Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Εχεις επιλεξει ενα ταμπλετ που ουτε η ZTE η ιδια δεν το γνωριζει. Κυκλοφορει αποκλειστικα Ελλάδα. Ποιος ξερει τι φασον τριτης διαλογής ειναι... Αναγκαστικα θα το πας πισω και φροντισε να παρεις τιποτε αλλο.... αν εχεις επιλογη ή να σου δώσουν πιστωτικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notist Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Καλημέρα.Κι όμως δούλευε μια χαρά μέχρι να χάσει την κάρτα sim.Δεν κόλλαγε στα παιχνίδια που έβαζε ο μικρός μου π.χ.pokemon go που ήθελε με το 3g να τα κυνηγάει,στις σελίδες στο internet.Το μόνο μείον που είδα αλλά το είχα πάρει ήδη,ήταν ότι λόγω 8gb μνήμης,δεν μπορούσα να μεταφέρω έστω ένα μέρος των παιχνιδιών η εφαρμογών στην κάρτα μνήμης. Και στα δεδομένα όταν τα άνοιγα το είχα κάνει να μοιράζει στο δικό μου κινητό και στις κόρης μου το tablet την περίοδο των γιορτών,που είχε δώσει το whats up 5gb internet για ένα μήνα με 5€.Τι να πω κρίμα....Αααα για Ελλάδα μόνο.Για αυτό έψαχνα θήκη και μεμβράνη εξωτερικό και δεν έβρισκα τίποτα.Κατάλαβα. Το κακό με αυτές τις αλυσίδες,είναι ότι εγκλωβίζεσαι και όπως είπα και πριν έχουν συγκεκριμένες μάρκες και μοντέλα πολύ ακριβότερα από τα σκρουτζομάγαζα.Π.χ.Fluo..αυτό και αν δεν το ξέρει η μάνα του.MLS θα μπλέξω χειρότερα.Και μετά samsung&aple.Το tab a 2016 το 7άρι το έχει προσφορά φαντάσου στα 189€ όταν στο σκρούτζ ξεκινάει από τα 135€. Επίσης ξέχασα να πω ότι είναι του μικρού μου,που έχει στο ενεργητικό του 4 ήδη χαλασμένα σπασμένα tablet,και είναι ένας λόγος που δεν θέλω να δώσω πολλά παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Ζητα τα λεφτα πισω και παρε αλλο απο σκρουτζ. Και να το αλλαξεις παλι την ιδια καταλήξει θα εχεις,μαλλον ολοι η παρτίδα ειναι προβληματική Δες αυτα για να μην ξεφύγεις πολυ https://www.skroutz.gr/s/8636325/Samsung-Galaxy-Tab-A-2016-7-WiFi-8GB.html https://www.skroutz.gr/s/10630307/Vodafone-Smart-Tab-Speed-6-8-4G-16GB.html https://www.skroutz.gr/s/10156846/Lenovo-Tab-3-730x-Voice-7-4G-8GB.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notist Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Μπορώ να πάρω τα χρήματα πίσω?Χλωμό το κόβω...για πιστωτικό το βλέπω.Πάω σε λίγο και ενημερώνω.Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notist Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Καλημέρα.Τελικά με έτρωγε και μένα ο ποπός μου.Χρήματα δεν επιστρέφουν,το κάτι καλύτερο έχει τουλάχιστον 80€ διαφορά από σκρουτζομάγαζο,και πήρα πάλι το ίδιο.Δούλεψε 20 ημέρες και πάλι τα ίδια.Στο άσχετο κάνει επανεκκίνηση,και μόλις ανοίγει δεν βλέπει την κάρτα sim whats up.Πάλι πίσω πάλι 15 ημέρες περίμενε στην zte για να πει τα ίδια,δηλαδή αντικατάσταση.Δεν δοκιμάζω την τύχη μου για τρίτη φορά,το ξέρω το έργο.Κανείς φίλος που το έχει η είχε υπάρχει να μας πει αν του έκανε τα ίδια,η εγώ έπεσα σε ελαττωματική παρτίδα?Το πρόβλημα είναι μόνο με την sim.Σαν tablet λειτουργεί κανονικά.Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notist Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Και όμως για τρίτη φορά δοκίμασα την τύχη μου και πάλι τα ίδια πάλι αντικατάσταση.Έφυγε το 2017 μπήκε το 2018 και σχεδόν ένα χρόνο μετά πάλι τα ίδια.Είναι δυνατόν να μην έχω βρει διαβάσει στα διάφορα φόρουμ,κάποιος να έχει το ίδιο πρόβλημα? 2 πράγματα συμβαίνουν.Η δεν το αγοράζει κανείς η εγώ είμαι σούπερ γκαντέμης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Έπεσες στην παρτίδα ή το δεύτερο.... Αυτό είναι που λένε να μην σου κάτσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JeSter_D Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Καλημέρα, τα ZTE αυτά εχουν όλα πρόβλημα, πήγαινε το στο κατάστημα και αφου το στείλουν στο σερβις,θα σου δώσουν πιστωτικό. Τουλάχιστον σε 5-6 που έχω στείλει εγώ τον τελευταίο μήνα δίνουν πιστωτικό σε όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notist Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, JeSter_D είπε Καλημέρα, τα ZTE αυτά εχουν όλα πρόβλημα, πήγαινε το στο κατάστημα και αφου το στείλουν στο σερβις,θα σου δώσουν πιστωτικό. Τουλάχιστον σε 5-6 που έχω στείλει εγώ τον τελευταίο μήνα δίνουν πιστωτικό σε όλα. Καλημέρα.Επιτέλους βρέθηκε άλλος ένας που ευτυχώς βγάζει τον τίτλο του γκαντέμη που νόμιζα χαχαχαχα. Εσύ με ξεπέρασες.Εγώ είμαι στο τρίτο.Εσύ 5-6 ωραία.Τα δύο προηγούμενα πράγματι μου έδωσαν πιστωτικό,αλλά εγώ εκεί επέμενα χαχαχαχα, Το πρωί σήμερα μου ήρθε μήνυμα από το γερμανό ότι ήρθε και το έχουν επισκευάσει?!!!Τι έχουν επισκευάσει?Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων έκαναν?Αυτό το ξέρω και εγώ.Το θέμα είναι να του περάσουν ένα λειτουργικό που να διορθώνει το πρόβλημα της κάρτας sim,γιατί για τα λεφτά του μια χαρά ταμπλετακι είναι. Θα πάω το απόγευμα και θα ενημερώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JeSter_D Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, notist είπε Καλημέρα.Επιτέλους βρέθηκε άλλος ένας που ευτυχώς βγάζει τον τίτλο του γκαντέμη που νόμιζα χαχαχαχα. Εσύ με ξεπέρασες.Εγώ είμαι στο τρίτο.Εσύ 5-6 ωραία.Τα δύο προηγούμενα πράγματι μου έδωσαν πιστωτικό,αλλά εγώ εκεί επέμενα χαχαχαχα, Το πρωί σήμερα μου ήρθε μήνυμα από το γερμανό ότι ήρθε και το έχουν επισκευάσει?!!!Τι έχουν επισκευάσει?Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων έκαναν?Αυτό το ξέρω και εγώ.Το θέμα είναι να του περάσουν ένα λειτουργικό που να διορθώνει το πρόβλημα της κάρτας sim,γιατί για τα λεφτά του μια χαρά ταμπλετακι είναι. Θα πάω το απόγευμα και θα ενημερώσω. οχι δεν κατάλαβες εγώ στέλνω τα χαλασμένα δεν έχω πάρει ποτέ τέτοιο τάμπλετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notist Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, JeSter_D είπε οχι δεν κατάλαβες εγώ στέλνω τα χαλασμένα δεν έχω πάρει ποτέ τέτοιο τάμπλετ Ε εντάξει.Τουλάχιστον ισχύει ότι έχει πρόβλημα η παρτίδα χαχαχαχα.Κάτι είναι κι αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notist Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα.Πήγα στο γερμανό και με βαρέθηκαν φαίνεται να μου κάνουν αντικατάσταση,και μου έφτιαξαν το ίδιο.Στα σχόλια επισκευής λέει: Αναβάθμιση λογισμικού."Η συσκευή σας εξοπλίστηκε με την τελευταία έκδοση λογισμικού(ΟΥΑΟΥΥ)για την καλύτερη απόδοση της.Παρακαλούμε επαναπρογραμματίστε τις προσωπικές σας ρυθμίσεις στο μενού'' Έβαλα την κάρτα sim και την είδε.Θα μου πεις και στο καινούργιο την έβλεπε μέχρι να κάνει restart και να την χάσει.Θα δείξει αν όντως έστρωσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα