vaggelis30 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπερα στα παιδια !!! Καιρο ειχα να γραψω εδω..πολυ καιρο για την αληθεια!!1 Λοιπον παιδες η φαση εχει ως εξης .. Ειπα να αλλαξω μητρικη στης αδερφης μου το desktop ..κι ετσι εγινε λοιπον!!! Παιρνω μια μεταχειρισμενη με Lga 775 συγκεκριμενα τη G-41MT-D3V της Gigabyte η οποια λειτουργει με DDR3 μνημες.. Ο πωλητης εγραφε οτι το ενα DIMM ειναι χαλασμενο και ετσι λειτουργει μονο το ενα socket μνημης. Παιρνω λοιπον και μια καινουρια crusial DDR3 4Gb στα 1600 ...τη κουμπωνω και κανω το σταυρο μου !!! @ρχιδι@ !!! Να μη σας τα πολυλογω μου λεει ενας φιλος που το χει περισσοτερο απο μενα σ αυτα οτι μια απ αυτες τις μητρικες της Gigabyte αν δεν εχει κουμπωμενες και τις δυο μνημες πανω δεν ξεκιναει !! Επισης οπως δειχνει και η φωτο στα socket των μνμων λεει Dual channel 1333 ενω αυτη που του βαλλα ειναι στα 1600 !!! Τι γινεται ??? Οντως δεν λειτουργει η συγκεκριμενη μητρικη με μια μνημη ??? Λιγο κουλο μου φαινεται !!! Να προσθεσω οτι ο επεξεργαστης μου ειναι core 2 quad Τα φωτα σας παιδια !!! Παρακαλω πολυ !!!! Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2017 από vaggelis30 1
Sheogorath Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δουλεύει κανονικά και με μια μνήμη, σε ίδιο ακριβώς μοντέλο μητρικής δούλευα μια 4άρα κάποτε. Ή η μητρική έχει πρόβλημα ή η μνήμη είναι ασύμβατη.
vaggelis30 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Το θεμα ταχυτητων παιζει ρολο ?πως θα δω αν ειναι συμβατη ? Στο site της Gigabyte λεει γιατ τη συγκεκριμενη Support for DDR3 1333(O.C.)1066/800 MHz memory module Η μνημη που χω πανω ειναι 1600 . τι λετε ?
Nikdev Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δες στο bios, αν μπορείς να τη ρυθμίσεις χαμηλότερα 1066 ή 1333
50EuroUser Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Η DDR3 που 'χεις είναι dual Side ή single side ; Άμα το dimm δεν έχει mem chips και στις 2 πλευρές δεν θα παίξει λογικά. Έχεις άλλη DDR3 να δοκιμάσεις ; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα