Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλήμερα σε όλους τους προλαλησαντες χωρίς απολυτά να μπορω να διαφωνισω σε οτι εχει ειπωθει για ενα θεμα σαν ((την πειρατεια)) φτου κακα στην γλωσσα μου λεμε τωρα εγω παλι βλεπω και μια διαφορετικη πλευρα του θεματος δηλ

Steam, netflix, spotify κλπ Τα ΝΟΜΙΜΑ και καλα  ποπ το καλαμποκι τυπου και οι κλωνοι του ,κοντι και κλπ κλπ ειναι η τελοσπαντων ειναι πιθανον η προκεχωρημενη πεμπτη φαλλαγκα του συστηματος imagine μια γενια που βρισκει χωρις πολλη προσπαθεια οτι ειναι διαθεσιμο απο ταινιες και κλπ πχ και βεβαια εχει καλομάθει στην ευκολια χρησης φτανοντας σε μια ηλικια οχι πολυ μακρινη που η μονη πιθανη αντιστοιχα ευκολη λυση θα ειναι η συνδρομη και κρινω απο τον εαυτο μου κοντευω τα πρωτα -ηντα  και ειλικρινα δεν εχω χρονο και διαθεση  να ψαξω πως πχ ρυθμιζεται ο κοντι προτιμω το το ποπ το καλαμποκι βαριεμαι να περιμενω τα τορρεντς δοκιμασα το νετφλιξ μου φανηκε φτωχο αλλα ισως κολλησω εκει και τερμα

πιστεψτε με υπαρχουν πολλοι σαν και μενα και γινονται περισσοτεροι μερα με τη μερα η να το πω και αλιως ((ειναι πολλα τα λεφτα αρη ))

θα ηθελα να διαβασω την αποψη του κοινου ευχαριστω.

Δεν έχεις και άδικο, κρίνοντας από την Ελλάδα και μόνο χθες διάβαζα μια επικεφαλίδα ότι οι συνδρομητές του cosmote tv έφτασαν τους 500.000. Θέλουμε να βρίσκουμε και να βλέπουμε τα πάντα, μας φαίνεται λογικό να πληρώνουμε γι' αυτό και πιθανότατα αν δεν μπορούμε να το βρούμε δωρεάν όσοι το κάνουμε θα είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε στο μέλλον γι' αυτό.

Απ' την άλλη αμφιβάλλω οι εταιρείες με τους μετόχους που θέλουν συνεχώς κέρδη αν βλέπουν τόσο μακροπρόθεσμα.

Δημοσ.

Σε αυτα που γνωριζω,κατεβαζεις και διαμοιραζεις κανονικοτατα,απλα το προγραμμα κανει την δουλεια για εσενα,αντι να ανοιγεις εσυ το torrent!Οι servers ουσιαστικα εχουν το magnet link και οχι ολοκληρο το αρχειο ταινιων,το οποιο εχουν οι ιδιοι οι χρηστες και απλα κανουν peer to peer.Αυτο που περιγραφεις,ειναι ενας παλιοτερος τροπος πειρατειας,της πρωτης δεκαετιας του 2000(napster,kazaa κλπ)!

αναφέρεται σε προγράμματα που διαμοιράζουν περιεχόμενο μέσω streaming/hosting servers και όχι αυτά που είναι κατ' ουσίαν user friendly torrent clients

Δημοσ.

Η πειρατεία είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει... Ότι "μέτρα" και να πάρουν θα αποτύχουν...  Όλοι το ξέρουμε αυτό (Βλ. denuvo).

Ακριβώς. Στην τελική σε περίπτωση που τους ζαλίζουν περισσότερο τα @@@ πατάνε μια αποστολή το κάθε torrent μέσω e-mail και άντε γεια η υπόθεση! Λύσεις υπάρχουν πολλές.

Δημοσ.

Steam, netflix, spotify κλπ και εχω μηνες να κατεβάσω αρχεια...

Ναι γιατί ποτέ δε θα ενδιαφερόσουν να δεις για παράδειγμα τη ταινία "Army of Shadows 1969" ή Ninotchka (1939).

Ευτυχώς που υπάρχουν τα torrent.

• Like 1
Δημοσ.

Η 'πειρατεία' είναι όντως μια Λερναία Ύδρα με φιλάνθρωπο χαρακτήρα αλλά χωρίς Ηρακλή στο τοπίο.

Δημοσ.

Παει και αυτό άπατο, αντε να δουμε τι άλλη μλκια θα σκεφτούν για να περιορίσουν την "πειρατεία", ενας σίγουρος τροπος πάντως ειναι να καταργήσουν το ίντερνετ :)

μπα ακομη και αυτο να εκαναν θα εβρισκες bootleg πραγμα παντου , σε ταξιδια πχ η απο εισαγωγες. 

εγω προ dsl εποχων αγοραζα bootleg VCD απο ενα μαγαζι στην ομονοια (anime) .

Δημοσ.

Προφανώς βαρέθηκαν να το συνεχίσουν γιατί το δίκτυο δεν ανήκει σε κανέναν οπότε είναι λογικό...

Δημοσ.

Δε συμφερει να μας κοψουν το ναρκωτικο γιατι θα ξεσηκωθουμε

Εκτός από ναρκωτικό η πειρατεία είναι και μέσο προώθησης του hardware. Με τεράστια πειρατική συλλογή είναι εντονότερο το κίνητρο αναβάθμισης.

Αυτός που θα κατεβάσει τζάμπα το RE7 π.χ. θα διαπιστώσει ότι με την παλιά του high end κάρτα(π.χ. 980) δεν μπορεί να απολαύσει γραφικά αντάξια της κάρτας του, γιατί δεν διαθέτει 6 GB+ vram. 6 Gb για να βλέπεις τέσσερις τοίχους. Ρίχνεις την ποιότητα των shadows από το "very high" στο δήθεν "high" και βλέπεις σκιές χειρότερες από game του 2008.

Μετά έχουμε το Conan Exiles που ζητάει gtx 1070 για τελείως μέτρια γραφικά σε 1080p.

Εντελώς τυχαία όλα αυτά.

Δημοσ.

παιδια κατι ασχετο αλλα και σχετικο με το θεμα προσφατα πριν λιγο καιρο βγηκε το Resident evil 7 και οπος ηταν πι8ανων το crackαραν το παιχνιδι ειδα ενα ποστ στο 9gag που ελεγε οτι crackαραν το Resident evil 7 στα comments oλοι εγραφαν οι παραπανω δηλαδη μακαρι να βρεθει καποιος τροπος να μην γινονται crack τα παιχνιδια αλλα καλυτερα ειναι να τα αγοραζεις τα παιχνιδια.δεν ξερω γιατι ομως εκει στο εξωτερικο ολοι ειναι πλουσιοι ή ηλιθιοι?

Δημοσ.

Το είπα και το ξαναείπα. Τσάμπα παιδεύονται και χάνουν και λεφτά. Ότι και να κάνουν δεν μπορούν να αποτρέψουν την ανταλλαγή αρχείων που μπορεί να γίνει και προσωπικά. Υπάρχει μια πολύ απλή λύση. Να κάνουν το κόστος απόκτησης προσιτό σε όλους όποτε να μην υπάρχει λόγος πειρατείας. Αλλά ακόμη και τότε θα υπάρξουν πειρατές απλά ίσως λιγότεροι.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχεις και άδικο, κρίνοντας από την Ελλάδα και μόνο χθες διάβαζα μια επικεφαλίδα ότι οι συνδρομητές του cosmote tv έφτασαν τους 500.000. Θέλουμε να βρίσκουμε και να βλέπουμε τα πάντα, μας φαίνεται λογικό να πληρώνουμε γι' αυτό και πιθανότατα αν δεν μπορούμε να το βρούμε δωρεάν όσοι το κάνουμε θα είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε στο μέλλον γι' αυτό.

Απ' την άλλη αμφιβάλλω οι εταιρείες με τους μετόχους που θέλουν συνεχώς κέρδη αν βλέπουν τόσο μακροπρόθεσμα.

Οι υπηρεσίες πληρόνονται πληρώνονται. Όπως και η δουλειά του άλλου. Προφανώς και φαίνεται λογικό να πληρώνεις γι' αυτά.

Επεξ/σία από Kercyn
Δημοσ.

Οι υπηρεσίες πληρόνονται. Όπως και η δουλειά του άλλου. Προφανώς και φαίνεται λογικό να πληρώνεις γι' αυτά.

Η απάντηση μου πήγαινε στο αν είμαστε διατεθειμένοι να αγοράσουμε ή όχι τέτοιες υπηρεσίες. Δεν σχολίασα κάτι άλλο.

Δημοσ.

Αυτό το σύστημα εφαρμόζεται στις ΗΠΑ. Αλλα ένα πράγμα που πρέπει να γνωριζετε είναι οτι η πειρατεία ποτέ δεν πεθαίνει. Η τεχνολογία έχει την δυνατότητα να προωθήσει DRM σε επιπεδο hardware αλλα ή ερεύνα κοστίζει και καμία εταιρία Motherboard/CPU δεν είναι διαθετημένη να πάρει τέτειο ρίσκο αυτή την στιγμή.

Εγω προσωπικά τώρα πλέων χρησιμοποιώ μόνο Seedbox που μου στοιχίζει γύρα στα $3-$4 τον μήνα και συμφέρει διότι δεν χρειάζεται ποια να έχω υπολογιστή ανοιχτό μέρα νύχτα και με τα 100Mbps Ιντερνετ που έχω κατεβάζω άνετα 40+ Gb την ώρα. 

Και για κάποιος απο τους παλιούς θα τους θυμήσω αυτό πριν ακριβώς 30 χρόνια.

http://www.e-compupress.gr/magazines/free/pixel/29/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...