Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ακριβως όταν θελεις τα πολλα χάνεις και λίγα ! Αυτο ακομα να το καταλάβουν οι εταιρίες

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Παει και αυτό άπατο, αντε να δουμε τι άλλη μλκια θα σκεφτούν για να περιορίσουν την "πειρατεία", ενας σίγουρος τροπος πάντως ειναι να καταργήσουν το ίντερνετ :)
καταργηται τι ίντερνετ δεν γίνεται αυτό με τιποτα
Δημοσ.

(μετά τα «έξι χτυπήματα» δεν υπήρχε καμία επίπτωση, όπως η υποβολή αγωγής ή η διακοπή της ιντερνετικής σύνδεσης.)

Αγωγή ενω σε παρακολουθούν τί κατεβάζεις, παραβιάζοντας την ιδιωτική σου ζωή, και διακοπή υπηρεσίας για την οποία πληρώνεις συνδρομή.

• Like 1
Δημοσ.

Το άρθρο δεν αφορά την φτωχή ελλαδα, αλλα την παγκόσμια πειρατεία, πειρατεία υπάρχει και σε πλούσιες χώρες, δεν ειναι προνόμιο των φτωχων, πέρα του οτι για μερικούς είναι και "ιδεα"

προβλημα υπαρχει σε ολες τις χωρες ......

Δημοσ.

Τα πειρατικά προγράμματα και τα e-books δεν τους νοιάζουν εκεί στην Αμερική; Γιατί βλέπω μόνο ότι έχει σχέση με μουσική και βίντεο. Εκτός αν είναι πολύ περιορισμένη η πειρατεία σε αυτά τα δυο. 

Δημοσ.

Να μειώσουν το (παράνομο) κέρδος τους από 1000%%% (αισχροκέρδεια) στο 30% ας πούμε οπότε όλα τα προϊόντα θα φτηνύνουν τουλάχιστον κατά 50%.

• Like 1
Δημοσ.

Steam, netflix, spotify κλπ και εχω μηνες να κατεβάσω αρχεια...

άμα ακούς μόνο mainstream πράγματα, ίσως και να είναι εφικτό. Αν ψάχνεις "λίγο" πιο ψαγμένα πράγματα, αμέσως καταλαβαίνεις ότι δεν σε καλύπτουν.

Δεν είναι τυχαίο που τόσος κόσμος εξυμνούσε το what.cd με άλμπουμ που δεν υπήρχαν πουθενά αλλού, ούτε επί πληρωμής...

ένα άλλο μικρό παράδειγμα είναι, ελληνικές ταινίες από 80s.

• Like 1
Δημοσ.

καλήμερα σε όλους τους προλαλησαντες χωρίς απολυτά να μπορω να διαφωνισω σε οτι εχει ειπωθει για ενα θεμα σαν ((την πειρατεια)) φτου κακα στην γλωσσα μου λεμε τωρα εγω παλι βλεπω και μια διαφορετικη πλευρα του θεματος δηλ

Steam, netflix, spotify κλπ Τα ΝΟΜΙΜΑ και καλα  ποπ το καλαμποκι τυπου και οι κλωνοι του ,κοντι και κλπ κλπ ειναι η τελοσπαντων ειναι πιθανον η προκεχωρημενη πεμπτη φαλλαγκα του συστηματος imagine μια γενια που βρισκει χωρις πολλη προσπαθεια οτι ειναι διαθεσιμο απο ταινιες και κλπ πχ και βεβαια εχει καλομάθει στην ευκολια χρησης φτανοντας σε μια ηλικια οχι πολυ μακρινη που η μονη πιθανη αντιστοιχα ευκολη λυση θα ειναι η συνδρομη και κρινω απο τον εαυτο μου κοντευω τα πρωτα -ηντα  και ειλικρινα δεν εχω χρονο και διαθεση  να ψαξω πως πχ ρυθμιζεται ο κοντι προτιμω το το ποπ το καλαμποκι βαριεμαι να περιμενω τα τορρεντς δοκιμασα το νετφλιξ μου φανηκε φτωχο αλλα ισως κολλησω εκει και τερμα

πιστεψτε με υπαρχουν πολλοι σαν και μενα και γινονται περισσοτεροι μερα με τη μερα η να το πω και αλιως ((ειναι πολλα τα λεφτα αρη ))

θα ηθελα να διαβασω την αποψη του κοινου ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...