Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Πριν από 1 μήνα αγόρασα ένα καινούριο S7. Τις τελευταίες μέρες διαπίστωσα ότι όταν με παίρνουν τηλέφωνο, εμφανίζεται απενεργοποιημένο ενώ έχω σήμα κανονικά και μπορώ να πάρω τηλέφωνο. Επίσης η ειδοποίηση κλήσεων καθυστέρησε ~3 ώρες.  Αυτό συνέβει 2 φορές.

Γύρισα από 4g σε 3g για να δω αν συνεχίζεται. Δεν έχω εφαρμογές μέσα, εκτός από messenger, viber.

Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει?

Δημοσ.

Να το πας πισω.

Καλύπτετε απο την εγγυηση

Θα το παρει ο τεχνικος, θα το κοιταξει, θα το τεσταρει εκεινη την ωρα, θα δει οτι δεν εχει τιποτα και θα το στειλει πισω. Ετσι θα μεινει 2 βδομαδες χωρις κινητο.

Καλησπέρα

Πριν από 1 μήνα αγόρασα ένα καινούριο S7. Τις τελευταίες μέρες διαπίστωσα ότι όταν με παίρνουν τηλέφωνο, εμφανίζεται απενεργοποιημένο ενώ έχω σήμα κανονικά και μπορώ να πάρω τηλέφωνο. Επίσης η ειδοποίηση κλήσεων καθυστέρησε ~3 ώρες.  Αυτό συνέβει 2 φορές.

Γύρισα από 4g σε 3g για να δω αν συνεχίζεται. Δεν έχω εφαρμογές μέσα, εκτός από messenger, viber.

Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει?

Αρχικα κανε ενα wipe cache partition, και στη συνεχεια την προσευχη σου.

• Like 1
Δημοσ.

Να το πας πισω.

Καλύπτετε απο την εγγυηση

Αν δεν βγάλω άκρη με άλλους τρόπους, θα το πάω πίσω εννοείται.

Θα το παρει ο τεχνικος, θα το κοιταξει, θα το τεσταρει εκεινη την ωρα, θα δει οτι δεν εχει τιποτα και θα το στειλει πισω. Ετσι θα μεινει 2 βδομαδες χωρις κινητο.

Αρχικα κανε ενα wipe cache partition, και στη συνεχεια την προσευχη σου.

Χάνεις saved logins κλπ με το wipe cache partition?

Δημοσ.

Αυτο συμβαινει παντα οταν σε παιρνουν τηλεφωνο;;

'Η μονο μερικες φορες;

Σε αυτα τα θεματα μπορει να φταιει και το δικτυο.

Δημοσ.

Χάνεις saved logins κλπ με το wipe cache partition?

Προφανως και οχι. system cache κανει delete οχι τα data που ειναι στον αποθηκευτικο σου χωρο.

Δημοσ.

Αυτό συμβαίνει και σε μένα, συνέβαινε και σε διάφορες συσκευές που είχα επομένως δεν ξέρω κατά πόσο είναι θέμα συσκευής.

Συγκεκριμένα θυμάμαι με το s6 μου να με παίρνουν τηλέφωνο, να βγαίνει ως απενεργοποιημενο και να έρχεται SMS άμεσα.

Από ότι θυμάμαι χρειαζόταν ένα απλό restart για να έρθει στα ίσα του.

Δοκίμασε wipe cache partition μπορεί να δουλέψει.

Δημοσ.

Και εγω το παθαινω συνεχεια με cosmote που εχω, και στο g2 το παλιο μου κινητο. Αλλα εμενα μου το εκανε οταν ημουν στο δωματιο μου που δεν εχει καθολου καλο σημα. Αν το παθαινει και εξω με καλο σημα τοτε τι να πω...

Ps: για το σημα μην κοιτας ποσες μπαρες εχει, πηγαινε settings-> about device->status->sim card status και εκει δειχνει το signal strength. Αν ειναι μικροτερο του -100dbm (πχ -110 dbm), αν εχεις μεγαλυτερη τιμη πχ -85 dbm τοτε εχεις καλυτερο σημα ασχετα με το ποσες γραμμες δειχνει.

Δημοσ.

Αυτο συμβαινει παντα οταν σε παιρνουν τηλεφωνο;;

'Η μονο μερικες φορες;

Σε αυτα τα θεματα μπορει να φταιει και το δικτυο.

2 φορές έχει συμβεί έως τώρα. Τουλάχιστον τώρα το πρόσεξα.

Μέχρι στιγμής με 3g όλα καλά. Το signal strength το παρακολουθώ και φαίνεται να έχει σήμα όταν εμφανίζεται κλειστό σε εισερχόμενες κλήσεις.

Θα δοκιμάσω wipe cache και βλέπουμε.

Ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες!

Δημοσ.

Το είχα και εγώ αυτό το προβλήμα.. έχει σχέση με το 4g.. άλλαξε μια σιμ. Μίλησε με τον πάροχο σου εξήγησε το πρόβλημα ότι δεν δέχεσαι κλήσεις και ίσως σου κάνουν δωρεάν την αντικατάσταση... για εμένα αυτή ήταν η λύση.. προσπαθούσα να γυρίσω τον διακόπτη από 4g αλλά μάταια... σε iPhone γίνονταν όλα αυτά... Δύσκολα να είναι θέμα της συσκευής σου.. αν δεν φτιάξει και έτσι δοκίμασε να απενεργοποιήσεις εντελώς το 4g ως υπηρεσία με ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση...

Επίσης με τις πολλές μου επικοινωνίες στην εξυπηρέτηση πελατών μια φορά μου είπαν πως αναβαθμίζεται το δίκτυο της περιοχής μου και για αυτό γίνεται αυτό.. τώρα ίσως να έτυχε πάνω στην αλλαγή της σιμ να τελείωσε και η αναβάθμιση δικτύου... το έκανε το ίδιο πρόβλημα στην ίδια περιοχή ίδιο πάροχο σε αλλά 2 άτομα γνωστά μου. Σε ποια περιοχή στο κάνει εσένα;

Δημοσ.

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης συμβαίνει. Ξαναλέω ότι η κάρτα SIM αγοράστηκε μαζί με το κινητό, δηλαδή πριν από ένα μήνα.

Αλλά προτιμώ να το ψάξω έτσι από το να πάω στο service και να προσπαθώ να το αποδείξω.

Δημοσ.

Επειδή το πάθα κ γω πριν δυο μέρες σε Xiaomi κινητό όμως κ σε μήνυμα αλλά κ σε κλήση κ εμφανιζόμουν απενεργοποιημένος ενώ δεν το κλείνω ποτέ , πιο πολύ θέμα παρόχου μου κάνει , στην περίπτωση μου ξέρω ότι αυτός που με καλούσε δεν έχει καθόλου καλό σήμα στο σπίτι του κ το μήνυμα άργησε 40 λεπτά περίπου . Cosmote κ οι δύο έχουμε . Πρώτη φορά μου έτυχε κάτι τέτοιο κ παραξενεύτηκα . Μέτα όταν βρεθήκαμε κάναμε δοκιμές αλλά όλα καλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...