sountdim Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα Insomnia, Θέλω να συνδέσω 2 ακουστικά 1 στο πίσω Panel και ένα στο Front Panel.Συνδέω τα ακουστικά στην θύρα του front panel για τον ήχο αλλά δεν αναγνωρίζεται από το ASUS realtek HD audio manager.Ενώ οι θύρες USB του Front Panel λειτουργούν κανονικά και τις αναγνωρίζει το PC οι υποδοχές του ήχου(πράσινη) και του μικροφώνου(κόκκινη) δεν αναγνωρίζονται όσο και να προσπαθώ βάζοντας-βγάζοντας τις συσκευές.Έχω δοκιμάσει και ηχεία χωρίς αποτέλεσμα...
Chrisgs Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Εγω που ειχα το παρομοιο προβλημα,υπαρχει καπου μια επιλογη που λεει disable front panel audio jack detection,δυστυχως δν μπορω να σου πω περισσοτερα γιατι δν εχω το προγραμμα αυτο στο πισι μου,αλλα σε ολα τα φορουμ που εψαχνα για το θεμα αυτο καναν με το Realtek HD audio manager.Ελπιζω να βοηθησα εστω και λιγο 1
sountdim Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Εγω που ειχα το παρομοιο προβλημα,υπαρχει καπου μια επιλογη που λεει disable front panel audio jack detection,δυστυχως δν μπορω να σου πω περισσοτερα γιατι δν εχω το προγραμμα αυτο στο πισι μου,αλλα σε ολα τα φορουμ που εψαχνα για το θεμα αυτο καναν με το Realtek HD audio manager.Ελπιζω να βοηθησα εστω και λιγο https://s23.postimg.org/nvyfxgjyz/4d961c60430445d0b07f2d3cbf187608.png Που βρίσκεται η επιλογή αυτή??την ψάχνω εξωνυχιστικά και δεν βρίσκω κάτι...
Chrisgs Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Εμενα βρισκοταν εκει -> Δοκιμασε στις για προχωρημενους τι σου βγαζει,και επισης εχεις καλο front panel?(παιζει ρολο μου φαινεται) 1
sountdim Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Εμενα βρισκοταν εκει -> \ Δοκιμασε στις για προχωρημενους τι σου βγαζει,και επισης εχεις καλο front panel?(παιζει ρολο μου φαινεται) Εμένα βγάζει το παραπάνω στις ρυθμίσεις για τους προχωρημένους....Front panel ναι καλό είναιι....Το σήμα με το φακελάκι δεν μου το βγάζει
Chrisgs Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Για δοκιμασε να πατησεις Το "Καντε την μπροστινη και την πισω συσκευη εξοδου να αναπαραγουν ταυτοχρονα 2......" 1
Chrisgs Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Αφου συνδεεις συσκευη και δεν αναγνωριζεται,εχεις σκεφτει να ψαξεις μηπως δεν εχει συνδεθει κατι καλα στην μητρικη;Γιατι το usb με τα jack του front panel εχουν διαφορετικα βυσματα
sountdim Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Το HD AUDIO είναι μια χαρά μέσα στην μητρική..Ποντάρω στο ότι έχει χαλάσει το καλώδιο
Chrisgs Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Αν οντως δεν αναγνωριζει ηχεια,ακουστικα και ο,τι εχεις δοκιμασει μαλλον αυτο θα φταιει.Ειχα κ γω ιδιο θεματακι μεχρι που πηρα αλλο φροντ πανελ ( απο παλιο πισι ).Υπαρχουν κ κατι φιξακια στο youtube αλλα θα το προτεινα μονο αν ξερεις τι κανεις :Ρ
ntosko Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Είχα και εγώ ενα τέτοιο θέμα. Το έλεισα πηγαίνοντας στο Bios και εκεί μέσα ( αν μιλάμε για την onboard καρτα ήχου) βρήκα μια επιλογή που έλεγε πως να ειναι το Front Audio. Την επιλογή αυτή την έκανα από HD Audio σε AC'97 και από τότε δουλεύουν τα βίσματα τα μπροστά. Δοκίμασέ το. 1
sountdim Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Είχα και εγώ ενα τέτοιο θέμα. Το έλεισα πηγαίνοντας στο Bios και εκεί μέσα ( αν μιλάμε για την onboard καρτα ήχου) βρήκα μια επιλογή που έλεγε πως να ειναι το Front Audio. Την επιλογή αυτή την έκανα από HD Audio σε AC'97 και από τότε δουλεύουν τα βίσματα τα μπροστά. Δοκίμασέ το. ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΨΕ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα