Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαν ταχύτητα γενικά; Σαν ανάλυση ή οθόνη; Κομπλε ετσι; Κάνεις άνετα την δουλειά σου με βασικές και άλλες εφαρμογές.

Η ανάλυση της οθόνης εμένα προσωπικά μου φαίνεται ωραία. σαν ταχύτητα εντάξει καταλαβαίνεις μια μικρή καθυστέρηση αλλά όχι κάτι ενοχλητικό. έχω περάσει και κάποια σχετικά βαριά παιχνίδια και τα παίζει μια χαρά !! γενικά κάνεις άνετα την δουλειά σου. έχει και κάποιες ωραίες εφαρμογές της MLS τις οποίες εγώ δεν τις γνώριζα και είναι αρκετά χρήσιμες. τις επόμενες μέρες θα το δοκιμάσω και σαν gps στο αυτοκίνητο με το MLS talk and drive. για τα 49 ευρώ είμαι πολύ ικανοποιημένος εγώ και πάνω από όλα έχει τον δικέφαλο αετό πάνω !!  :) 

• Like 3
  • Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις παρέλαβα και εγώ

Άριστο 100% για τα 49€ του

Ευχαριστώ άλλη μία φορά dobro :)

(Γίνεται να κάνω κάτι ώστε να μην ακούω κάθε φορά που το ανοίγω το σύνθημα του ΠΑΟΚ;;;)

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1
Δημοσ.

(Γίνεται να κάνω κάτι ώστε να μην ακούω κάθε φορά που το ανοίγω το σύνθημα του ΠΑΟΚ;; ;)

χαχαχα και εγώ λίγο που το έψαξα δεν βρήκα αν γίνετε. το θέμα είναι ότι και αθόρυβο να το είχες το ταμπλετ όταν το έκλεισες αυτό μετά μόλις το ανοίξεις βαράει στο τέρμα :D 

Δημοσ.

Ναι αυτό ακριβώς.

Το έβαλα αθόρυβο αλλα όταν άνοιξε ξεκίνησε τα οπαδικα του :P

Τεσπα καλά αν βρεθεί λύση πείτε την.παντως ακόμα και έτσι αξίζει τα χρήματα του.

Αν ήμουν Παοκ θα ήταν όλα τα λεφτά.

Δημοσ.

Μπορειται να δωσετε εσεις που το παραλαβατε ηδη καποιες παραπανω λεπτομεριες σε σχεση με το πως τα παει η συσκευη σε απλη χρηση??

-Οθονη

-Μπαταρια

-Κολληματα και αποδοση

Δημοσ.

Οθόνη μία χαρά ευκρίνεια με πολύ καλή φωτεινότητα

Η μπαταρία κρατάει αρκετά,μετά από πολύωρη χρήση έπεσε στο μισό και λίγο πιο κάτω,οπότε μία χαρα. (Μ ηρθε με 96% φορτισμένο)

Απόδοση για τα χρήματα του με το 1gb ram και για απλή χρήση πάει πολύ καλά.μεχρι στιγμής κανένα κόλλημα.

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος αριθμός για να ενημερωθώ για την εξέλιξη της παραγγελίας μου ή άλλος τρόπος?? Από είδα με εγγραφή στην σελίδα της εταιρείας δεν εμφανίζεται σχετική παραγγελία ή δυνατότητα ενημέρωσης

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος αριθμός για να ενημερωθώ για την εξέλιξη της παραγγελίας μου ή άλλος τρόπος?? Από είδα με εγγραφή στην σελίδα της εταιρείας δεν εμφανίζεται σχετική παραγγελία ή δυνατότητα ενημέρωσης

2102501100 είναι το eshop της κοσμοτε. με τον αριθμό παραγγελίας θα σε ενημερώσουν για την εξέλιξη της 

• Like 1
Δημοσ.

Το "πανηγύρι" του Γερμανού δεν έχει τέλος.

Άλλοι τρώνε άκυρα μέσω email και άλλο μέσω τηλεφώνου.

Προχτές πόσταρα πως όποιος ενδιαφέρεται να παραλάβει την παραγγελία μου από υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης να μου στείλει μήνυμα να του δώσω στοιχεία και με ενημέρωσαν πως από το κατάστημα τους είπαν πως το τάμπλετ παραδόθηκε σε πελάτη.

Από περιέργεια και λόγω του ότι το κατάστημα είναι κοντά μου, πετάχτηκα να δω τι συνέβη και μετά από μικρό ψάξιμο είδαν πως η ταμπλέτα ήταν εκεί και περίμενε....

Τέλος πάντων, για να γλιτώνω από ταλαιπωρία τυχόν ενδιαφερόμενους, το τάμπλετ το παρέλαβα, οπότε αν υπάρχει ακόμα κάποιος από Θεσσαλονίκη που το θέλει "κολασμένα" ας επικοινωνήσει μαζί μου να κανονίσουμε μια συνάντηση να το πάρει στην τιμή του eshop, δηλαδή στα 49€.

Δεν την παλεύουν οι "Γερμανοί"....με την καμία όμως!!!

Δημοσ.

Οι άνθρωποι είναι άνω κάτω... Περιμένω τόσες μέρες έχω τάξει τα δώρα και με ενημέρωσαν σήμερα ότι δεν υπάρχει απόθεμα και ακύρωσαν την παραγγελία... Άμεσα παραγγελθηκαν δέκα συσκευές για όλους τους Γερμανούς πανελλαδικά τις οποίες θα παραλάβει ο κύριος 'Ματσαμπλοκος' και ο κύριος 'Καρδιβουργος' για όσους τους γνωρίζουν... Χωρίς να κάνω διαφήμιση που θα την κάνω εν τέλει.. Ένας είναι ο σοβαρός Γερμανός στην Ελλάδα και μιλάω για τα παιδιά με το κόκκινο λογότυπο... Yoloooooo

Δημοσ.

Οι άνθρωποι είναι άνω κάτω... Περιμένω τόσες μέρες έχω τάξει τα δώρα και με ενημέρωσαν σήμερα ότι δεν υπάρχει απόθεμα και ακύρωσαν την παραγγελία... Άμεσα παραγγελθηκαν δέκα συσκευές για όλους τους Γερμανούς πανελλαδικά τις οποίες θα παραλάβει ο κύριος 'Ματσαμπλοκος' και ο κύριος 'Καρδιβουργος' για όσους τους γνωρίζουν... Χωρίς να κάνω διαφήμιση που θα την κάνω εν τέλει.. Ένας είναι ο σοβαρός Γερμανός στην Ελλάδα και μιλάω για τα παιδιά με το κόκκινο λογότυπο... Yoloooooo

μεγαλο κακο τους εκανες τωρα...

Δημοσ.

μεγαλο κακο τους εκανες τωρα...

Θα ανοίξω ένα πηγάδι την άλλη φορά και θα τους βρίζω να μου φύγει ο θυμός...

Κάτι να νιώσουμε καλύτερα...Αυτό μου αρκεί...

Δημοσ.

Καντε τις πρεπουσες καταγγελιες και δυσφημιστε τους ,

σε οσα forums συμετεχετε ,Η  δυσφημιση τους καίει περισσοτερο απο

οποιο προστιμο ,ισως τους επιβληθει .

Προσωπικα εστειλα και κειμενο στην διοικηση  τοσο της cosmote οσο και του ΟΤΕ (ως μητρικη της cosmote)

-οπου μου απντησαν οτι το θεμα ετεθη υπο διερευνηση -

να γινεται εσωτερικη αναζητηση ευθυνων .

Επισης εκθεστε το γεγονος της ακυρωσης , με αρνητικα σχολια ,στην σελιδα τους στο facebook

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...