Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ασχημα νέα ,,,  Κατα πασα πιθανοτητα θα ακυρωθουν οι παραγγελιες ,, τουλαχιστον μερικες , Μολις μιλησα με εξηπυρετηση cosmote 2102501100 ,και μου ειπαν δεν υπαρχει αποθεμα και η παραγγελια μου , παροτι ελαβα μειλ επιβεβαιωσης  , δεν θα εκτελεστει ,,,

Να υποθεσω μαλλον μια απο τα ιδια και εγω. Δεν εχω λαβει ακομα email για αποστολη. Το τηλ εξυπηρετησης λειτουργει απο δευτερα.

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μ ήρθε μήνυμα ότι έκαναν απόπειρα παράδοσης του ταμπλέτ και μ ήρθε σε μήνυμα στο κινητό.

Εν τω μεταξύ κανείς δεν μ χτύπησε το κουδούνι.

Παίρνω τηλ στον αριθμό που μου ήρθε και δεν το σηκώνει άνθρωπος.περιεργα πράγματα.

Δημοσ.

Σφαλμα στο συστημα τους. Η παραδοση το σαββατο κοστιζει παραπανω για αυτο σου ειπανε δευτερα. Αν πηγαινες αυτοπροσωπως στην κουριερ θα στο δινανε φυσικα.

• Like 2
Δημοσ.

Βασικά παίρνω και στο τηλέφωνο που ήρθε στο μήνυμα και δεν υπάρχει,ήταν λάθος.

Βρήκα το σωστό τηλέφωνο και δεν το σηκώνει κανείς,ώστε να πάω εγώ έστω να το πάρω από εκεί επειδή δεν είναι μακριά (3χλμ ειναι) οπότε να κάνω υπομονή μέχρι δεύτερα;

Δημοσ.

zalisleo, on 03 Feb 2017 - 1:15 PM, said:snapback.png

Ασχημα νέα ,,,  Κατα πασα πιθανοτητα θα ακυρωθουν οι παραγγελιες ,, τουλαχιστον μερικες , Μολις μιλησα με εξηπυρετηση cosmote 2102501100 ,και μου ειπαν δεν υπαρχει αποθεμα και η παραγγελια μου , παροτι ελαβα μειλ επιβεβαιωσης  , δεν θα εκτελεστει ,,,

Να υποθεσω μαλλον μια απο τα ιδια και εγω. Δεν εχω λαβει ακομα email για αποστολη. Το τηλ εξυπηρετησης λειτουργει απο δευτερα.

Δυστυχως ειμαστε σε αυτους που μας ΑΚΥΡΩΣΑΝ τις παραγγελιες ,

Σε δευτερη επικοινωνια που ειχα μαζι τους , μου επιβεβαιωσαν οτι η παραγγελια μου ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ

παρότι ελαβα e-mail επιβεβαιωσης , και το tablet ηταν διαθεσιμο οταν εγινε η παραγγελια.

Εγω ηδη αρχισα να γραφω τις σχετικες καταγγελιες ,,,Επισης το cosmote συμβολαιο του κινιτου μου θα το διακοψω  , 

και θα το παω σε αλλη πιο αξιοπιστη εταιρια ,,,γιατι η συμπεριφορα τους ειναι απαραδεκτη

Δημοσ.

zalisleo, on 03 Feb 2017 - 1:15 PM, said:snapback.png

Δυστυχως ειμαστε σε αυτους που μας ΑΚΥΡΩΣΑΝ τις παραγγελιες ,

Σε δευτερη επικοινωνια που ειχα μαζι τους , μου επιβεβαιωσαν οτι η παραγγελια μου ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ

παρότι ελαβα e-mail επιβεβαιωσης , και το tablet ηταν διαθεσιμο οταν εγινε η παραγγελια.

Εγω ηδη αρχισα να γραφω τις σχετικες καταγγελιες ,,,Επισης το cosmote συμβολαιο του κινιτου μου θα το διακοψω  , 

και θα το παω σε αλλη πιο αξιοπιστη εταιρια ,,,γιατι η συμπεριφορα τους ειναι απαραδεκτη

Και σε εμενα ακυρο. Και απο απο τους τυχερους με το 950xl, την καμενη δωροεπιταγη και το γραψιμο στην συνεχεια. Το λες και μαζοχισμο

Δημοσ.

Παρέλαβα χθες το πρωί από την κουριερ και μπορώ να πω πως το ταμπλετ είναι πάρα πολύ καλό για τα 49 ευρώ ! εντύπωση μου έκανε η μπαταρία του που ενώ το δούλεψα αρκετές ώρες αυτό αντέχει και πέφτει πολύ αργά 

• Like 1
Δημοσ.

post-315255-0-62706400-1486301353_thumb.jpg

Το σημα του παοκ πισω ειναι αυτοκόλητο; τυπωμενο;

τυπωμένο στο καπάκι πάνω είναι. δεν μπορείς να το αφαιρέσεις δηλαδή 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...