mobile_32 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 επικοινώνησα με το εσοπ της κοσμοτε και μου είπαν σήμερα θα στείλουν κανονικά την παραγγελία μου και από Δευτέρα θα παραλάβω Το ίδιο και με το eshop του Γεραμνού, Δευτέρα θα είναι στο κατάστημα μου είπαν.
dobro Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 χα.χα.χα.χα...... να 'στε καλα....φοβερο το χιουμορ σας!..απολαυση. keep smiling..... 2
dimigar Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Όταν το κατάστημα είναι Γερμανός πρέπει να θεωρείται σίγουρο το άκυρο πλέον Κι όμως.. Η παραγγελία σας με αριθμό 11xxxxx βρίσκεται στο στάδιο «Αποστολή» Η παραγγελία σας έχει αποσταλεί με την εταιρία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ ταχυμεταφορές και αριθμό φορτωτικής ND5898xxxxxGR. Τον αριθμό φορτωτικής μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για να εντοπίσετε και να συνεννοηθείτε για την παράδοση της παραγγελία σας, επικοινωνώντας με την εταιρία courier στο τηλέφωνο 11120 (από σταθερό και κινητό) και 8001182000 (από σταθερό χωρίς χρέωση) Με εκτίμηση 1
stelios18120 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Οπότε περιμένεις να παραλλαβεις Μία χαρά. Edit: μόλις μπήκα στα μαιλ μου έχω παρόμοιο μαιλ. Οπότε θα παραλλαβω και εγώ :) Για 49€ με μεταφορικά μία χαρά τιμη για την απλή χρήση που το θέλω. Ευχαριστώ άλλη μία φορά ts
funbreaker Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Μα γιατι, υπαρχει κανενα καλυτερο μεχρι 50€; Τι σημασία έχει. Δεν πιστεύω πως είναι λειτουργικές συσκευές με τέτοια χαρακτηριστικά οπότε όσο κι αν κάνουν είναι πεταμένα.
user27 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Αναλογως τις απαιτησεις του καθενος. Σημασια εχει οτι τα παιδια εδω το εξαφανισαμε, δεν ειναι τυχαιο.
AlexoudaS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Τι σημασία έχει. Δεν πιστεύω πως είναι λειτουργικές συσκευές με τέτοια χαρακτηριστικά οπότε όσο κι αν κάνουν είναι πεταμένα. Τι δλδ δεν θα λειτουργεί? Δεν πειράζει θα το έχω σαν κορνίζα του ΠΑΟΚ! 1
vairass Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μια χαρά θα λειτουργεί, έχω ήδη ένα Lenovo στα ίδια χαρακτηριστικά περίπου και πάει τούμπανο. Πολύ καλή προσφορά απο την Παοκαρα. 1
funbreaker Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δεν είπα πως δεν θα λειτουργεί αλλά πως δεν θα είναι λειτουργικό. Είχα ένα αντίστοιχο και κολλούσε συνέχεια και μου έσπαγε τα νεύρα, είχε χαμηλής διάρκειας μπαταρία, κακή οθόνη κτλ οπότε το παράτησα.
stelios18120 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μήπως είχε 512mb ram? Η μπορεί να το είχες παραφορτωσει γ αυτό να κολλάγε Αν κάνεις "νορμάλ" χρήση με 1gb ram εντάξει τα βασικά τα κάνεις άνετα.
vairass Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δεν είπα πως δεν θα λειτουργεί αλλά πως δεν θα είναι λειτουργικό. Είχα ένα αντίστοιχο και κολλούσε συνέχεια και μου έσπαγε τα νεύρα, είχε χαμηλής διάρκειας μπαταρία, κακή οθόνη κτλ οπότε το παράτησα. Δεν κολλάει φίλε μου έχω σου λέω ένα ίδιο και λίγο κατώτερο, τούμπανο πάει.
othon.gr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Καλημέρα παλικάρια. Όποιος δεν πρόλαβε την προσφορά και τον ενδιαφέρει ακόμα με την προϋπόθεση να παραλάβει ακόμα και σήμερα το tablet από υποκατάστημα Γερμανός ανατολικά της πόλης (Θεσσαλονίκη), ας μου στείλει μήνυμα να του δώσω όνομα και αριθμό παραγγελίας. Το tablet βρίσκεται ήδη στο κατάστημα και περιμένει... Έχασα το χρόνο μου με το ν' ασχολούμαι με άτομα που τους χαρίζεις γάιδαρο και τον κοιτάνε στα δόντια...περιμένω μήνυμα... 3
mobile_32 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Περιμένω και το πρώτο review από τους αγοραστές εδω (εμένα παντός από εχθές βράδυ λέει οτι το προϊόν έφυγε από τις αποθήκες, δεν έχει έρθει ακόμα ειδοποίηση οτι ειναι στο κατάστημα).
stelios18120 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ πήρα τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ κούριερ και μ είπαν ότι δεύτερα θα μ κάνουν την παράδοση στο σπίτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα