Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή πλέον δεν είναι διαθέσιμο σε κανένα από τα δύο sites, αν κάποιος το μετανιώσει ας με ενημερώσει. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Τι πάει να πει το πήρα για να υπάρχει;

Μπορεί να'ρθει ένας άνθρωπος στο σπίτι. Να μην έχεις ένα tablet να κεράσεις;

• Like 21
Δημοσ.

Ότι πρέπει για δώρο σε Βάζελο φίλο μου.... και σε Αρειανό βεβαίως βεβαίως !!!!!!!!!!!!!

Θα στείλω ένα και στον Τσουκαλά.... στον Τάκαρο...... :-)

Δημοσ.

Ασχημα νέα ,,,  Κατα πασα πιθανοτητα θα ακυρωθουν οι παραγγελιες ,, τουλαχιστον μερικες , Μολις μιλησα με εξηπυρετηση cosmote 2102501100 ,και μου ειπαν δεν υπαρχει αποθεμα και η παραγγελια μου , παροτι ελαβα μειλ επιβεβαιωσης  , δεν θα εκτελεστει ,,,

Δημοσ.

Πεταμένα λεφτά είναι.

Τι πάει να πει το πήρα για να υπάρχει;

Παει να πει οτι για 49 ευρω δεν ειναι ασχημη επιλογη....με 1gb ram και οθονη hd!!!

Eλλαδα κανουν συνηθως πανω απο 80-90 ευρω.

Για σερφαρισμα και καμια ταινιουλα live stream στο κρεβατι αξιοπρεπεστατα θα κανεις δουλεια!!

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Παει να πει οτι για 49 ευρω δεν ειναι ασχημη επιλογη....με 1gb ram και οθονη hd!!!

Eλλαδα κανουν συνηθως πανω απο 80-90 ευρω.

Κανουν απο 60-70 ευρω. Πριν λιγες μερες, ειχε και 55€ ενα με τετοια χαρακτηριστικα αλλα με + android 5.1.

Δημοσ.

επικοινώνησα με το εσοπ της κοσμοτε και μου είπαν σήμερα θα στείλουν κανονικά την παραγγελία μου και από Δευτέρα θα παραλάβω 

Δημοσ.

Όταν το κατάστημα είναι Γερμανός πρέπει να θεωρείται σίγουρο το άκυρο πλέον :-D

Το σύστημα αποθήκης τους είναι ένας υπάλληλος που κοιτάει τα ράφια του κι ένας άλλος έρχεται με post it με τα στοιχεία της παραγγελίας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...