Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Email οτι καταχωρήθηκε η παραγγελία μου ήρθε, ελπίζω να μην αρχίσουν τα άκυρα ......

(Στο site της cosmote το δείχνει οτι υπάρχει....)

• Moderators
Δημοσ.

115 ευρω ενα ταμπλετ 8αρι με χαμηλη αναλυση, mls, με 1GB ram, 3GB ελευθερη μνημη για εφαρμογες και android 2-3ετιας 4.4;  :huh:

Μονο εμενα μου φαινεται η τιμη του θεματος ως αυτη που θα επρεπε σχεδον να εχει; Μονος λογος να θεωρηθει προσφορα και να τρεξει κανεις, ειναι νομιζω για τους team fans λογω του λογοτυπου σε ταμπλετ και κουτι. :)

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από το γερμανο έφαγα άκυρο - το πήρα από cosmote αλλά στη φόρμα επιμένει να μου συμπληρώνει λάθος το τκ .... ίδωμεν άμα έρθει θα βάλω κάνα παοκι να το πληρώσει  :D

Επεξ/σία από dimyok
Δημοσ.

115 ευρω ενα ταμπλετ 8αρι με χαμηλη αναλυση, mls, με 1GB ram, 3GB ελευθερη μνημη για εφαρμογες και android 2-3ετιας 4.4; :huh:

Μονο εμενα μου φαινεται η τιμη του θεματος ως αυτη που θα επρεπε σχεδον να εχει; Μονος λογος να θεωρηθει προσφορα και να τρεξει κανεις, ειναι νομιζω για τους team fans λογω του λογοτυπου σε ταμπλετ και κουτι. :)

Για σερφάρισμα και απλή χρήση δεν κάνει?

Δημοσ.

Μία χαρά κάνει.

Άνετα θα βλέπεις και τα βιντεάκια σου (όχι σε τρελή ανάλυση αλλά νορμάλ) και το σερφαρισμα σου θα κάνεις.

Για 49€ είναι κομπλε.

Δημοσ.

Τσιμπησα και εγω ενα. Ευχαριστω τον ts. Με λιγο ψαξιμο βρηκα οτι προκειται για το μοντελο iq8123c spark. Φαινεται τιμιο για 50€ καινουργιο.

Δημοσ.

Πήρα και εγω ενα ,απο  cosmote να το δωρίσω σε εναν φανατικο παοκτζη που δεν τον χονευω,,,,, να παιδευεται ,χαχα

(ξεπερασμενο μηχανημα ,, αλλα για ενα πενηνταρικο καλο ειναι , για το φιλο )

thanks TS

Δημοσ.

Ανάλυση οθόνης1280x800 ...

με 49 ευρω τι ηθελες? full hd ?

και με αυτή την αναλυση μια χαρα κανεις την δουλεια σου. μην ξεχνας δινεις 49 ευρω όχι 149 ευρω ώστε να θελεις κατι παραπανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...