warlock9_0 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 για πείτε αν ξέρει κανείς γιατί θα τρελαθώ εντελώς, μην τσακώνομαι τσάμπα έχω οτε adsl και θέλω να το αλλάξω σε vdsl που έγινε πρόσφατα διαθέσιμο στην περιοχή στο site του οτε δίνει μια τιμή για τους πρώτους 24 μήνες και μετά αλλάζει η χρέωση οι πωλητές και όποιος έχω μιλήσει στο τηλέφωνο γενικά μου λένε οτι η πρώτη τιμή είναι μόνο για νέους πελάτες και οτι εγώ θα πρέπει να πληρώνω την δεύτερη τιμή στους όρους, την αίτηση και γενικά στο site δεν το γράφει πουθενά από ό,τι διάβασα τι κανουμε?
Supernova21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Το εχω παθει με forthnet το ιδιο πριν χρονια.. Δεν γινεται κατι, ισχυει οτι ειπαν και δυσκολα θα βγαλεις ακρη. Δοκιμασε να παρεις στην εξυπηρετηση του οτε και να ρωτησεις απλα ποσο κοστιζει η αναβαθμιση του πακετου ιντερνετ (μονο) απο adsl σε vdsl, με το υπολοιπο πακετο να παραμενει ιδιο (τηλ και οτε τβ αν εχεις). Καμια φορα το κοστος να αναβαθμησεις μονο το ιντερνετ βγαινει μικροτερο απο το να κανεις νεο συμβολαιο. Εγω ειχα βαλει πριν κανα χρονο 30αρι vdsl με ote tv και τηλ. σε πολυ καλη προσφορα. Για πλακα πηρα να δω ποσο θα κοστιζε η αναβαθμιση απο 30 σε 50 mbps και μου ειπαν 3 ευρω τον μηνα εξτρα! Ενω αν εκανα το αντιστοιχο νεο συμβολαιο του οτε για τις ιδιες υπηρεσιες, μου εβγαινει 10-15 ευρω πανω. Βαλε κατω και δες ποσα πληρωνεις τωρα + οτι σου πουν σαν επιβαρυνση απο τον οτε για αναβαθμηση μονο ιντερνετ, VS ποσα θα δινεις στο νεο συμβολαιο. Αν συμφερει το πρωτο πας με κλειστα ματια...
warlock9_0 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 όσα πληρώνω τώρα για 24άρι(12 max) με απεριόριστα σταθερά και 360 κινητά μετά από πόσα χρόνια είναι όσο πουλάνε το ίδιο με 50άρι vdsl για τους πρώτους 24 μήνες ξαναλέω στους όρους δεν λέει πουθενά οτι οι τιμές είναι για νέους πελάτες
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Κλασικα ολες τα ιδια κανουν οι προσφορες ειναι μονο για νεους πελατες... αν εχεις συμβολαιο που τελειωνει κανε φορητοτητα σε αλλο παροχο και τοτε θα σε θυμηθουν.
Supernova21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Αν προκειται για προσφορα και οχι τιμη πακετου, τοτε θεωρησε το σχεδον αδυνατο να σου δωσουν την τιμη για νεους πελατες. Αν προκειται για τιμη κανονικου πακετου, τοτε το μονο που εχει να κανεις ειναι μια επισκεψη στο κοντινο σου καταστημα οπου θα τα εξηγηθεις με τον υπαλληλο...
warlock9_0 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 τι εννοείς προσφορά εγώ βλέπω στο site να λέει τόσα τον πρώτο καιρό, τόσα μετά εδώ είναι η αίτηση https://www.cosmote.gr/fixed/ote-WebProxyPortlet-1.1.6/ProxyServlet/www.cosmote.gr/storefront/renderAsset.ep?assetID=otedoubleplay_vdsl/aitisi_cosmote_home_dp_50_XL_24m_2017_01.pdf μέσα στην αίτηση γράφει στην περιγραφή προγράμματος COSMOTE Home Double Play 50 XL πρόγραμμα που περιλαμβάνει VDSL έως 50Mbps, απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις, καθώς και τρακόσια εξήντα (360) λεπτά κλήσεων προς εθνικά κινητά όλων των Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας σε μία ενιαία τιμή, συμπεριλαμβανομένου του μηνιαίου τέλους Τηλεφωνικής Γραμμής. Για τους πρώτους εικοσιτέσσερις (24) μήνες, τα μηνιαία τέλη του Προγράμματος ανέρχονται σε €44,26 ενώ στη συνέχεια διαμορφώνονται σε €51,31 ο διαχωρισμός δεν γίνεται πουθενά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα