Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,Η μητρικη μου για καποιο λογο δεν δουλευει στο κουτι που την ειχα εδω και κανα χρονο ενο οταν την εχω πανω στο κουτι της δουλευει κανονικα!!!! ολα αρχισαν πριν λιγες μερες που ανοιξα το pc και δεν λειτουργουσε η καρτα δικτυου και μολις το εκανα restart ολα μια χαρα ,μετα απο λιγο ακουστικε ενας θοριβος μπιιιιιιιιιιιιιιιιι και εκλεισε αμεσως! και μετα δεν ανοιγε δηλαδη το board ηταν νεκρο (λεω θα τα φτησε) ξανα και ξανα προσπαθουσα αλλα δε...

την αφαιρεσα και την ξανα δοκιμασα εκτος κουτιου και μπαπ δουλεψε καμπανα!!!! 

δεν αλαξα τιποτα και το κουτι δεν το πειραξα τι να φτεει λετε να παρω αλλο κουτι ή να βλεπω για αλη μητρικη (δεν εχει εγγυηση) ?  :wacko:

Δημοσ.

Καταρχην ποια μητρικη και πιο κουτι εχεις?

Μηπως βραχυκυκλωνε η μητρικη πανω στο κουτι?

Αποστατες εχεις βαλει αναμεσα στο κουτι και μητρικη?

Δημοσ.

Καταρχην ποια μητρικη και πιο κουτι εχεις?

Μηπως βραχυκυκλωνε η μητρικη πανω στο κουτι?

Αποστατες εχεις βαλει αναμεσα στο κουτι και μητρικη?

Μητρικη εχω την MSI a78m-e45 v2 και ναι αποστατες εχω βαλει και τους ειχα αντικαταστισει να δω αν φτενε αυτοι αλλα τιποτα..

Δημοσ.

To κουτι σιγουρα δεν φταιει..

Καταρχην , ειπες δουλεψε και μετα εκλεισε.. 

Mηπως σου ανεβασε θερμοκρασια ο επεξεργαστης και εκλεισε λογο θερμοκρασιας?

Λογικο που μετα  προσπαθουσες και δεν αναβε.. και οταν αποσυνδεσες την μητρικη,περασε καποιος χρονος,κρυωσε και ξανανοιξε..

Παστα υπαρχει καινουργια στον επεξεργαστη?η ψυχτρα παταει καλα?

Τσεκαρες γενικα θερμοκρασιες?

Αλλη μια περιπτωση, τσεκαρε τα καλωδια απο τροφοδοτικο,ανεμιστηρες κουτιου ,  καλωδια γενικα μεσα στο πυργο, να μην βραχυκυκλωνουν πουθενα

• Like 1
Δημοσ.

To κουτι σιγουρα δεν φταιει..

Καταρχην , ειπες δουλεψε και μετα εκλεισε.. 

Mηπως σου ανεβασε θερμοκρασια ο επεξεργαστης και εκλεισε λογο θερμοκρασιας?

Λογικο που μετα  προσπαθουσες και δεν αναβε.. και οταν αποσυνδεσες την μητρικη,περασε καποιος χρονος,κρυωσε και ξανανοιξε..

Παστα υπαρχει καινουργια στον επεξεργαστη?η ψυχτρα παταει καλα?

Τσεκαρες γενικα θερμοκρασιες?

Αλλη μια περιπτωση, τσεκαρε τα καλωδια απο τροφοδοτικο,ανεμιστηρες κουτιου ,  καλωδια γενικα μεσα στο πυργο, να μην βραχυκυκλωνουν πουθενα

ο cpu και γενικα το συστημα δουλευει στους 30-45 βαθμους (παστα εχω αλλαξει τον προιγουμενο μηνα και η ψυκτρα ειναι σαν καινουργια) οποτε δεν εχω τετοιο θεμα,ειχα δοκιμασει χθες την μητρικη με αλλα σταντ και με τροφοδοτικο απεξω αλλα τιποτα εχω δοκιμασει πολλα αλλα τιποτα...

Δημοσ.

Τα καλωδια του κουτιου τσεκαρε,

βαλτα παλι στο κουτι ολα και μην συνδεσεις τιποτα απο τα καλωδια του κουτιου στην μητρικη..

Μετα βαλτο σε λειτουργια( του δινεις εκκινηση με ενα κατσαβιδακι,ελπιζω να ξερεις πως ε?)

Αφου παρει μπροστα, αν παιζει και ολα καλα, αφου τον εχεις σε λειτουργια προσπαθησε να συνδεεις τους ανεμιστηρες πανω στην μητρικη,και μετα τα usb του κουτιου,Αν ολα καλα,μετα κλειστο και συνδεσε τα υπολπιπα power button,hdd led, p.led, reset button και ξανανοιξε τον.

Καντα ολα αυτα και πες μας αποτελεσματα

Δημοσ.

Τα καλωδια του κουτιου τσεκαρε,

βαλτα παλι στο κουτι ολα και μην συνδεσεις τιποτα απο τα καλωδια του κουτιου στην μητρικη..

Μετα βαλτο σε λειτουργια( του δινεις εκκινηση με ενα κατσαβιδακι,ελπιζω να ξερεις πως ε?)

Αφου παρει μπροστα, αν παιζει και ολα καλα, αφου τον εχεις σε λειτουργια προσπαθησε να συνδεεις τους ανεμιστηρες πανω στην μητρικη,και μετα τα usb του κουτιου,Αν ολα καλα,μετα κλειστο και συνδεσε τα υπολπιπα power button,hdd led, p.led, reset button και ξανανοιξε τον.

Καντα ολα αυτα και πες μας αποτελεσματα

Ουτε με κατσαβιδι λειτουργει (εχω δοκιμασει και αλλο κουμπι) το εχω δοκιμασει ακομα και αν βγαλο ολα τα καλοδια αλλα καμια διαφορα!!!, ειλικρινα δεν μου εχει ξαναγινει κατι τετοιο και δεν ξερω τι να κανω!!!

Δημοσ.

Είναι και msi μητρική, εγώ θα την άλλαζα. Το κουτί, λαμαρίνα είναι, να σου κάνει νούμερα, αν δεν περισεύει κανα κομμάτι μέταλο, αδύνατον ;)

• Like 1
Δημοσ.

Είναι και msi μητρική, εγώ θα την άλλαζα. Το κουτί, λαμαρίνα είναι, να σου κάνει νούμερα, αν δεν περισεύει κανα κομμάτι μέταλο, αδύνατον ;)

Λες να παω για καμοια asrock ή asus ? 

Μπορει να παραδωθηκε..περιμενε μηπως παρεις καμια απαντηση απο κανεναν αλλο..

Οκ.ευχαριστω για την βοηθεια! 

Δημοσ.

Λες να παω για καμοια asrock ή asus ? 

Οκ.ευχαριστω για την βοηθεια! 

Σε αυτο το σοκετ κοιτα αποκλειστικα σε Asus.

Aν μπορεις βεβαια να τα δωσεις και να αλλαξεις και σοκετ ακομα καλυτερα, δες το σαν ευκαιρια.. ;)

Δημοσ.

Σε αυτο το σοκετ κοιτα αποκλειστικα σε Asus.

Aν μπορεις βεβαια να τα δωσεις και να αλλαξεις και σοκετ ακομα καλυτερα, δες το σαν ευκαιρια.. ;)

Εγω θα προτιμουσα να το γυρναγα σε intel αλλα επιδη λεφτα δεν παιζουν για mobo-cpu καλητερα να παρω μια μητρικη!! 

αυτη ασπουμε δεν ειναι καλη?

Δημοσ.

Υπαρχει κατι πραγματικα vfm  και με καλυτρες αποδοσεις απο το δικο σου..

cpu:https://www.skroutz.gr/s/10787786/Intel-Pentium-Dual-Core-G4560-Box.html?from=catspan&keyphrase=g4560

mobo:https://www.skroutz.gr/s/8101045/Asrock-B150M-HDS.html

ram:https://www.skroutz.gr/s/5437944/Kingston-ValueRAM-8GB-DDR4-2133Mhz-KVR21R15S4-8.html

Aν δεν σε ενδιαφερει, κοιτα  καμια φθηνη Asus/gigabye,asrock μητρικη.

μην ξοδευεσαι,δεν υπαρχει λογος

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...