Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μαλλον δε θα θελει να δωσει τοσα..

Αλλα δεν ειναι καλυτερη μια DELL ή Samsung και να ειναι και IPS?

Γενικα ips ναι, αλλα οταν εχεις να κερδισεις αλλα πραγματα οπως, hz,ms, freesync και εχεις περιορισμενο budget το θυσιαζεις το ips.

Γενικα η dell ειναι top απο θεμα αξιοπιστιας-εγγυησεων-support.

Aλλα δεν βγαζουν μονο αυτες οι δυο εταιριες οθονες καλες.. υπαρχει και η asus,aoc,benQ,Eizo που προσωπικα ολες τις προτιμω απο την samsung/lg

https://www.skroutz.gr/s/9298040/LG-23MP68VQ-P.html?keyphrase=LG+23MP68VQ-P#specs

Kαι αυτη αξιζει παντως

Δημοσ.

Εχει σπαστεί με τα προβληματα που εχει παλιοτερα με την AMD και τους drivers της για τα παιχνιδια..και προτιμα Nvidia

Γιατί νομίζεις ότι η nvidia δεν έχει προβλήματα με drivers; Δεκάδες περιπτώσεις έχω διαβάσει για freezing σε win7 σε παλιές κάρτες nvidia. Προσωπικά όποτε είχα ati δεν μου είχε τύχει κανένα θέμα με drivers.

Δημοσ.

Σε θέμα drivers και η πράσινη και η κόκκινη είναι πλέον στα ίδια περίπου επίπεδα. Πείσε το φίλο ότι με τη AMD θα είναι καλύτερα σε κάθε σενάριο για την περίπτωσή του. Αν είναι φυσικά τόσο κολλημένος, δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Ας βάλει όποια θέλει. Εμείς προτείνουμε αντικειμενικά το καλύτερο.

• Like 1
Δημοσ.

και εγω πιστευω οτι και οι 2 θα εχουν παντα τα θεματακια τους.. λογικο..
και εγω εχω AMD απο το 2010 και μια χαρα ειμαι.

Μαλλον σε AMD θα παει, αλλα εξεταζει και το ενδεχομενο να παρει την ιδια με τα 8GB με 35ε παραπανω..θα ειναι πιο εξασφαλισμενος για το μελλον.
ASUS RADEON RX470 8GB ROG STRIX GAMING 90YV09J3 M0NA00

τι λετε;

Δημοσ.

και εγω πιστευω οτι και οι 2 θα εχουν παντα τα θεματακια τους.. λογικο..

και εγω εχω AMD απο το 2010 και μια χαρα ειμαι.

Μαλλον σε AMD θα παει, αλλα εξεταζει και το ενδεχομενο να παρει την ιδια με τα 8GB με 35ε παραπανω..θα ειναι πιο εξασφαλισμενος για το μελλον.

ASUS RADEON RX470 8GB ROG STRIX GAMING 90YV09J3 M0NA00

τι λετε;

Αν είναι να δώσει 35 ευρώ παραπάνω, ας πάει τουλάχιστον σ' αυτή. Η 470 8GB δεν αξίζει τόσο..

• Like 3
Δημοσ.

Λοιπον, εχει ψηθει για αυτη τελικα:
XFX RADEON RX 480 8GB RX 480P8LFB6 τωρα στα 256ε

το ιδανικο θα ηταν να παρει ενα i5 νομιζω.

Αν πουμε οτι παμε στον

Intel Pentium Dual Core G4560 Box που ξεκιναει απο 62ε

για να γλιτωσει αρκετα χρηματα σε σχεση με εναν i5 7500, ο G4560 θα τα καταφερει καλα σε ολα τα παιχνιδια ωστε να μην εχει bottleneck η GPU?

Επισης θυμαμαι οτι υπαρχαν μερικα παιχνιδια που διναν και μεγαλη βαση στον επεξεργαστη εκτος της GPU.. υπαρχουν ακομα;
Θα αντεξει 2-3 χρονια να την υποστηριζει σωστα (δεδομενου οτι δεν εχουμε τρελα με τη λεπτομερεια, δεν τα θελουμε full ποιοτητα τα γραφικα);

Δημοσ.

Αν δε θέλετε full ποιότητα στα γραφικά πάτε σε i5 και κατώτερη κάρτα.

Διόρθωση: Ο pentium θα αποτελεί/αποτελέσει bottleneck σίγουρα σε μερικά παιχνίδια, γι' αυτό δεν αξίζει τόσο και η RX 480 8GB με αυτόν. Ίσως θα ήταν καλύτερα να περιμένατε το ΑΜ4 σε λιγότερο από μήνα θα έχουμε σοβαρές εξελίξεις και αποφασίζετε τότε.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δε θέλετε full ποιότητα στα γραφικά πάτε σε i5 και κατώτερη κάρτα.

Διόρθωση: Ο pentium θα αποτελεί/αποτελέσει bottleneck σίγουρα σε μερικά παιχνίδια, γι' αυτό δεν αξίζει τόσο και η RX 480 8GB με αυτόν. Ίσως θα ήταν καλύτερα να περιμένατε το ΑΜ4 σε λιγότερο από μήνα θα έχουμε σοβαρές εξελίξεις και αποφασίζετε τότε.

τι εξελιξεις πιστευεις θα εχουμε απο αυτο; και σε σχεση με αυτα που κοιταμε εδω; να παμε σε πλατφορμα ΑΜ4 εννοεις;

Ο φιλος τωρα εχει καψα να παρει μηχανημα και να παιξει σχετικα αμεσα, δεν τον βλεπω να μπορει να περιμενει..

Δημοσ.

Λοιπον, εχει ψηθει για αυτη τελικα:

XFX RADEON RX 480 8GB RX 480P8LFB6 τωρα στα 256ε

το ιδανικο θα ηταν να παρει ενα i5 νομιζω.

Αν πουμε οτι παμε στον

Intel Pentium Dual Core G4560 Box που ξεκιναει απο 62ε

για να γλιτωσει αρκετα χρηματα σε σχεση με εναν i5 7500, ο G4560 θα τα καταφερει καλα σε ολα τα παιχνιδια ωστε να μην εχει bottleneck η GPU?

Επισης θυμαμαι οτι υπαρχαν μερικα παιχνιδια που διναν και μεγαλη βαση στον επεξεργαστη εκτος της GPU.. υπαρχουν ακομα;

Θα αντεξει 2-3 χρονια να την υποστηριζει σωστα (δεδομενου οτι δεν εχουμε τρελα με τη λεπτομερεια, δεν τα θελουμε full ποιοτητα τα γραφικα);

1000 φορες o i5. Ο g4560 σε πολλα games (και στο doom που ανεφερες) ηδη σκουζει. Προς το παρον μια χαρα θα τα παει με την 480, bottleneck ελαχιστο σε καποια παιχνιδια, αλλα για 2-3 χρονια πολυ χλωμο το κοβω.

Επισης μακρια απο 1060 3gb. Αυτη εχω, dont do it, πηγαινε στην 6αρα η εστω σε 480. Αν δεν σου φτανει το budget ψαξε για καμια σφραγισμνεη εδω στο Ιnsomnia. Επουδενη την 3gb για τα 40-50 ευρω. 

• Like 2
Δημοσ.

Γενικά-και αυτό είναι προσωπική άποψη φυσικά- δεν θεωρώ ότι ''αρμόζει'' ένας επεξεργαστής σαν τον g4560 σε μια κάρτα γραφικών όπως η rx 480. Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής είναι εξαιρετικό value for money για διπύρηνος-και αυτό οφείλεται κυρίως στα 4 threads που διαθέτει. Είναι ένας σύγχρονος i3 σε πολύ καλή τιμή, όπως και να 'χει. Όλα αυτά όμως, για να συνδιαστεί με κάποια 1050ti, rx 460, έστω και rx470. Όχι όμως για την 480. Πέραν του bottleneck που θα παρουσιάζεται, είναι λίγο ''ανισόρροπο'' να αγοράζει κάποιος επεξεργαστή των 60€ και gpu των 260€. Ενδεικτικά παραθέτω τις τιμές, προσπαθώντας όμως να εννοήσω την διαφορά δυναμικής.

Εν κατακλείδι, αν δεν μπορεί ο φίλος να περιμένει μέχρι τις νέες αφίξεις που σωστά αναφέρονται σε αυτές τα παιδιά παραπάνω, τότε με την 480 η αρμόζουσα επιλογή είναι ο 7500.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...