pc gamer 1992 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους μόλις πριν 1 μήνα περίπου αγάρασα ένα pc(πύργο) desktopτης DELL στα 980 ευρώ από γνωστή αλυσίδα καταστημάτων. Τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι : επεξεργαστής intel i core 7 6700 3.40 gh με δυνατότητα προέκτασης στα 400 gh, σκηρό δίσκο 2000 tb μνήμη , κάρτα γραφικών amd radeon r9 360 oem με 2 gb μνήμη, ram 16 gb. Τον υπολογιστή πέραν των δυνατοτήτων του τον πήρα και για παιχνίδια έχοντας πάρει ήδη το attila total war και το fallout 4 τα οποία μου τα έπαιζε και τα 2 με εξαιρετικά γραφικά και ανάλυση . Θα ήθελα γνώμες για αναλογία τιμής - δυνατοτήτων και αν είναι καλή επιλογή γενικότερα. Επιπλέον θα ήθελα να μου πείτε αν είναι σε θέσει να μου παίζει games του 2016-2017 με μετρια ανάλυση τουλάχιστον χωρίς αναβάθμιση. Επίσης σκεφτομουν να πάρω ένα ps4 slim , αξίζει να το πάρώ για τους αποκλειστικους τίτλους του και αν ναι το pc μου με αυτά τα χαρακτηριστικά έχει καλύτερα γραφικά από ενα ps4 (to casual όχι το pro) . Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
bromiaris Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Με σχεδόν 1000 ευρώ θα μπορούσες να χτίσεις ένα πραγματικά τούμπανο μηχάνημα με τα πιο ποιοτικά υλικά, γιατί αυτή την στιγμή γνωρίζεις ποια μητρική αγόρασες? Είναι καλή? Ποιον σκληρό δίσκο σου έβαλε? Το τροφοδοτικό είναι μάρκα με έκαψες πχ Turbo –x? κλπ κλπ Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2017 από bromiaris 2
tanasen01 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δεν θα σου αρέσει η γνώμη μου... 1) δεν έχεις ssd 2) η κάρτα είναι ξεπερασμένη, σε ένα χρόνο από τώρα δεν θα μπορείς να παίζεις καινούριους τίτλους 3) πλήρωσες για branded PC υπεραξία κάπου 150€ 4) πλήρωσες τη μεγάλη αλυσίδα υπεραξία κάπου 100€ Με τα ίδια λεφτά έφτιαχνες πολύ καλύτερο PC. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα