Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξεθάβω το thread γιατι πηρα τηλ. το ΟΤΕ και μου ειπαν πως μονο εαν το σπιτι διαθέτη συναγερμο δινουν το εν λογο powerbank :(

Ε πες οτι έχεις συναγερμό.

Δημοσ.

Ε πες οτι έχεις συναγερμό.

Το θέμα είναι ότι αν τους το πεις αυτό επιμένουν να έρθει ο δικός τους τεχνικός να το συνδέσει όπως και δήποτε. Κυρίως για να βεβαιωθούν ότι όντως υπάρχει συναγερμός και δεν τους κοροϊδεύεις. Γιατί είναι και εξοπλισμός που κοστίζει μία περιουσία άλλωστε, και δεν χαρίζεται έτσι εύκολα. :P

Δημοσ.

εγω παιδια παρατηρησα με το ups 2 mgbs κατω στο συχρονισμο εναντι με το τροφοδοτικο

Πρέπει υποχρεωτικά να το τροφοδοτήσεις από αυτό χωρίς τον μετασχηματιστή του ? Δεν γίνετε να κουμπώσουμε το modem κανονικά με τον δικό του μετασχηματιστή πάνω σ'ένα UPS (αντί για πρίζα) και το UPS μόνιμα στη πρίζα να διατηρείται φορτισμένο και να ενεργοποιείται όταν πέσει το ρεύμα ?

Δημοσ.

Δεν είναι κανονικό UPS και δεν παρέχει στην έξοδο 230VAc, ώστε να βάλεις κατευθείαν τον μετασχηματιστή του modem/router,

Είναι miniUPS που παρέχει στην έξοδο 12VDc, κατευθείαν στο modem/router παρακάμπτοντας τον μετασχηματιστή του.

Δημοσ.

Ξεθάβω  το thread γιατι πηρα τηλ. το ΟΤΕ και μου ειπαν πως μονο εαν το σπιτι διαθέτη συναγερμο  δινουν το εν λογο  powerbank :(

:S και γιατί ακριβώς αυτό?

Δημοσ.

Απλά θέμα κόστους. Βάσει προγραμματισμού του ΟΤΕ, όλες οι τηλεφωνικές συνδέσεις θα γυρίσουν σε VoIP μέχρι το 2018/19.

Φαντάσου το κόστος που πρέπει να καταβάλει ώστε να έχουν όλοι οι πελάτες του miniUPS (3.5+ εκατομμύρια). Οπότε ορίζει ότι μόνο όσοι έχουν συναγερμό, άρα απαιτείται για την ασφάλεια η συνεχόμενη λειτουργία της σύνδεσης, θα μπορούν να το πάρουν με χρησιδάνειο.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Πήρα τηλέφωνο σήμερα δεν έχω συναγερμό τους το είπα έχω διακοπές ρεύματος αρκετές και Παρασκευή το πρωί θα έρθει. Δεν έφεραν καμία αντίρρηση κατευθείαν για αποστολή δωρεάν με ρώτησε. 

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μου χαλασε το mini ups που ειχε δωσει ο οτε. Πανε περιπου 3 χρονια αν θυμαμαι καλα, απο τοτε που γυρισε σε voip.

Το παλιο τι να το κανω; Λαμπακι bad status αναμενο.

Δημοσ.

Για ποιόν λόγο να χρειάζεται γείωση από την στιγμή που και το ρούτερ δεν έχει γείωση? 

Μια συσκευή που δουλεύει με πολύ λίγα volt και amper δεν χρειάζεται γείωση. 

Έχεις δει στον φορτιστή του κινητού σου γείωση? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...