Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

εχω ένα πολύ καλό κιτ υδρόψυξης με backplate και για 1151, αξίζει?, με τους kabylake ποιο σύντομα θα μου τελειώσει το vcore παρά θα ανεβάσω θερμοκρασία, επίσης η συντηρηση της υδρόψυξης σε σύγκριση με αέρα είναι τελείως διαφορετικό ζήτημα και δέν έχεις να φοβάσαι και διαρροές.

Δημοσ.

Πόσοι σουρεαλιστές χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα.

Μπλε.

τη γαργαλιερα γρηγορα, τι δε καταλαβες?,οι kabylake δεν ανεβαζουν θερμοκρασίες,εχω κιτ υδροψυξης σαν αυτό http://www.e-shop.gr/xspc-raystorm-d5-ex240-watercooling-kit-p-PER.810722 + 1 μονό 120 στο loop, πιο γρηγορα θα φτασω στο όριο ρευματα παρά θερμοκρασίες, δέν μιλάω για sealed υδρόψυξη.

• Moderators
Δημοσ.

Το νόημα του topic? Να μας πεις ότι έχεις την υδροψυξη? Να μας πεις ότι πήρες kaby? Και τα 2?

Αν έχεις την υδροψυξη και τον επεξεργαστή στήσε και δες μόνος σου αν σε καλύπτει η όχι, τι θέμα συντήρησης στην υδροψυξη θέλει μια φορά το χρόνο (αν όχι 6μηνο) αλλαγή σε υδροψυξη και ίσως σωλήνες

• Like 1
Δημοσ.

Το νόημα του topic? Να μας πεις ότι έχεις την υδροψυξη? Να μας πεις ότι πήρες kaby? Και τα 2?

Αν έχεις την υδροψυξη και τον επεξεργαστή στήσε και δες μόνος σου αν σε καλύπτει η όχι, τι θέμα συντήρησης στην υδροψυξη θέλει μια φορά το χρόνο (αν όχι 6μηνο) αλλαγή σε υδροψυξη και ίσως σωλήνες

To νόημα είναι απλό,μήπως το custom watercooling τίναξε τα πέταλα?,γιατί να βάλω στο σύστημα μία αντλία 750λιτρα/ωρα και να κουράζω psu ,να καίω ρεύμα κτλ , κτλ, όταν ένα καλό aircooler κάνει την δουλειά?,απλά θέλω να δώ τί θα ξεφορτωθώ και τί θα αγοράσω,ούτε να τρολάρω κανέναν θέλω ούτε να πουλήσω μούρη οτι το φυσάω το παραδάκι, αν ήθελα τρολιές θα έγραφα στο 4chan.

Δημοσ.

Μη τη βάλεις.

Άλλωστε έχει απεριόριστη λογική να αγοράσεις 400 ευρώ κιτ υδρόψυξης

και μετά να αναρωτιέσαι αν αξίζει να καίς 15watt για να δουλεύει η αντλία του.

Άσε που κουράζεται και το psu...

Αυτό που το πας...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μη τη βάλεις.

Άλλωστε έχει απεριόριστη λογική να αγοράσεις 400 ευρώ κιτ υδρόψυξης

και μετά να αναρωτιέσαι αν αξίζει να καίς 15watt για να δουλεύει η αντλία του.

Άσε που κουράζεται και το psu...

Αυτό που το πας...

όταν το πήρα εγω δέν είχε τόσο, και το πήρα απευθείας απο xspc όχι απο e-shop, όσο για τα 15 watt απο πού προκύπτουν?, μία αντλία έχει χονδρικά 12v*2a =24w,  τα οποία είναι πολύ περισσότερα από ένα ανεμιστήρα, χωρίς κάν να δούμε τι σημαίνει 2 a επιβάρυνση στο rail του psu,τέλος πάντων συνέχισε της τρολιές και τις ειρωνίες, προφανώς δέν έχεις επίπεδο για κάτι καλύτερο.

Επεξ/σία από cpc464
Δημοσ.

Chill παίδες, ας απαντήσουμε σοβαρά.

Σοβαρά στο ότι επιβαρύνεται 2Α το rail του psu?

όταν το πήρα εγω δέν είχε τόσο, και το πήρα απευθείας απο xspc όχι απο e-shop,

Εντάξει τότε μην το σκέφτεσαι καθόλου.

Αφού το πήρες πιο φτηνά από 400, πέτα το.

Είπαμε βαραίνει το rail του psu.

Μόνος σου τα γράφεις, τι δεν καταλαβαίνεις?

υγ η d5 στο 2-3 καίει περίπου 15 watt, εκτός κι αν τη βάλεις στο 5 για δυό ψυγειά(κια)

• Like 1
Δημοσ.

Σοβαρά στο ότι επιβαρύνεται 2Α το rail του psu?

Εντάξει τότε μην το σκέφτεσαι καθόλου.

Αφού το πήρες πιο φτηνά από 400, πέτα το.

Είπαμε βαραίνει το rail του psu.

Μόνος σου τα γράφεις, τι δεν καταλαβαίνεις?

υγ η d5 στο 2-3 καίει περίπου 15 watt, εκτός κι αν τη βάλεις στο 5 για δυό ψυγειά(κια)

Εμένα αγαπητέ στον q9550 που είχα το 08 με 2 4870 gpu επάνω 2Α παραπάνω μου έκλειναν το pc με etasis 800w psu, και όσο για το υ.γ σου, ποιός σου είπε ότι εγώ θα είχα την αντλία στο 2-3, πάντα υπολογίζω μέγιστο φορτίο.

Chill παίδες, ας απαντήσουμε σοβαρά.

Πρώτα σε περιορίζουν οι θερμοκρασίες σε kaby, εκτός αν κάνεις delid φυσικά.

Είναι λίγο overkill αυτή η λύση, ok, ευχαριστώ Sheogorath.

Δημοσ.

Βαλε μια ψυκτρα απο χαλκο και με φαν Low rpm

Βασικα εγω στην θεση θα συνδεα την υδροψυξη με τον θερμοσιφωνα και θα ειχα ζεστο νερο χειμωνα καλοκαιρι

• Moderators
Δημοσ.

Εμένα αγαπητέ στον q9550 που είχα το 08 με 2 4870 gpu επάνω 2Α παραπάνω μου έκλειναν το pc με etasis 800w psu, και όσο για το υ.γ σου, ποιός σου είπε ότι εγώ θα είχα την αντλία στο 2-3, πάντα υπολογίζω μέγιστο φορτίο.

Είναι λίγο overkill αυτή η λύση, ok, ευχαριστώ Sheogorath.

Τότε κάτι έπαιζε με το τροφοδοτικό σου εκτός αν είχες και άλλα φορτία που δεν αναφέρεις τα 30 έξτρα watt στη 12 άρα δεν πρεπει να είναι πρόβλημα για κανένα τροφοδοτικό εκτός αν είναι οριακό σε watt

Όπως και να έχει πλέον η υδροψυξη δεν είναι τόσο απαρατήρητη όσο παλιότερα αλλά είναι στο χέρι του καθενός τι θα κάνεις, εσύ αναφέρεις 750 l/h Οπότε δεν έχεις αυτό που βάζεις στο λινκ αλλά το πολύ υποδεέστερο σετ σαν το παρακάτω

http://www.skroutz.gr/s/10555099/XSPC-RayStorm-750-EX420.html

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...