Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας θα ηθελα τη βοηθεια σας για το προβλημα αυτο Ολες οι θυρες usb της μητρικης και τα προγραμματα παρακολουθησης τασεων δειχνουν 4.704 βολτ Η ταση τροφοδοσιας με τον υπολογιστη ανοιχτο ειναι 5.20βολτ και με φορτιο πεφτει στα 5.17βολτ Το θεμα ειναι οτι οι εξωτερικοι δισκοι η καμερα και ποντικι δεν λειτουργουν η υπολειτουργουν Τι γινεται και εχω πτωση τασης και πως μπορω να το διορθωσω Σκεφτηκα μεχρι να ριξω 5βολτ απο το τροφοδοτικο πανω στα USB headers της μητρικης

Δημοσ.

να αλλαξεις τροφοδοτικο, αν ειναι  τοσο κατω η ταση,  οπουδηποτε στις τρεις γραμμες +3,3 +5 +12 ειναι χαμηλα το αλλαζουμε το τροφοδοτικο ποια μαρκα ειναι; και γενικα απο τι αποτελειται το pc;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kατι δεν λες καλά. με πρόγραμμα εννοείς οτι βλέπεις χαμηλά την τάση 5v που αφορά τα rails που βγάζει το τροφοδοτικό, τι σχέση έχουν οι θύρες usb, μέτρησες με πολύμετρό τις θύρες usb του υπολογιστή σου μία προς μία φαντάζομαι πως όχι ΑΡΑ αναφέρεσαι σε χαμηλή τάση της γραμμής των 5v του τροφοδοτικού σου, ποτε και σε κανένα τροφοδοτικό οι πραγματικες τασεις λειτουργίας δεν είναι ίδιες με τις ονομαστικες μια απόκλιση της τάξης του 5% είναι ανεκτή μέσα στα όρια των ποιοτικών προδιαγραφών ενός τροφοδοτικου, αν μιλάμε για κάποιο κινεζοτροφοδοτικό των 25€ τότε δεν είναι περίεργο να πέφτει τόσο η τάση του υπο φορτίο

Επεξ/σία από arrows
  • Like 2
Δημοσ.

Γιεα σας και ευχαριστω για την ανταποκριση Με το BIOS η απο το λειτουργικο μεσω εφαρμογων μου δειχνει 4.702 βολτ μετραω το τροφοδοτικο με πολυμετρο και εχω 5.2βολτ μετραω με πολυμετρο την μητρικη και εχω 4.7 βολτ

Επισης να προσθεσω οτι το τροφοδοτικο μετρηθηκε και υπο φορτιο διατηρει ελαχιστη ταση 5.17βολτ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...