GeorgeSmirlis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα σας Δευτέρα 30/1/17 έπειτα από επικοινωνία μου με την nova (forthnet) ξεκίνησα την διαδικασία αναβάθμισης και ενεργοποίησης του Vdsl. Αφού βεβαιώθηκα οτι θα παίρνω από καμπίνα (καφαο) 49,9down τότε έδωσα το οκ. Και ρωτώ. Πόσες μερες παίρνει η όλη διαδικασία; Σε πόσες μερες σας ήρθε το Μοντεμ με κούριερ στο σπίτι σας; Μένω Θεσσαλονίκη οποτε αν φεύγει από Αθήνα μέσα σε μια-δυο μερες θα έπρεπε να το εχω. Όμως τίποτα. Αφού συνδέσω το καινούριο Μοντεμ θα πάρω τηλ στην nova για να γίνει η σύνδεση; Σωστά τα λέω; Αυτά.
Supernova21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δεν υπαρχει απαντηση στο ποτε θα στο φερουν... Φυσικα και εχουν ρουτερ στη Θεσ/νικη, δεν ερχεται απο αθηνα... Εμενα γυρισαν το προφιλ σε vdsl σε 2 μερες, και το ρουτερ ηρθε καμια εβδομαδα μετα. Απο την αλλη οταν χρειαστηκα αντικατασταση ρουτερ, το νεο εφτασε την ακριβως επομενη απο την αιτηση μου... Γενικα, δεν υπαρχει fixed χρονος. Αναλογα την διαθεσιμοτητα και την δουλεια που εχει πεσει...
GeorgeSmirlis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Ήρθε σήμερα το μοντεμακι. Ειναι το μικρό άσπρο zte. Το στείλαν από Αθήνα. Ναι Αθήνα ενώ είναι Θεσσαλονίκη. Τεσπα το καλό ειναι οτι θα εχω Vdsl το σκ!
mar2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Μπορείς να μας πεις το μοντελο γτ μπορει να σου εκαναν και λαθος ;
GeorgeSmirlis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Zte zxhn h168n. Δεν έγινε κανένα λάθος. Μου είπαν οτι δίνουν αναλόγως την διαθεσιμότητα. Επίσης μου είπαν οτι 99% θα πάρω technicolor όμως ήμουν το 1% με το zte. Σε adsl2 κλείδωσε σταθερότατα και πιο ψηλά κατα 100kb/a απο το tp link μου. (8970 με τρεις κεραίες wifi)
GeorgeSmirlis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 30/1/17 έγινε η αίτηση για αναβάθμιση. Σήμερα 7/2/17 και ακόμα δεν εχω πάρει Vdsl. Στην nova δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Ο ένας μου λέει σήμερα θα γίνει ο άλλο σε 24ωρες ο άλλος σε 9 με 10 εργάσιμες απο την αίτηση κτλ. Μου σπασαν τα νεύρα. Τουλάχιστον να συννενοηθουν να λένε ένα πράγμα. Τεσπα, υπομονή....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Ούτε στον ΟΤΕ δεν θα γινόταν η αναβάθμιση εντός 24 ωρών από την στιγμή που γίνεται η παροχή από καμπίνα. 10 εργάσιμες είναι το σωστό νούμερο νομίζω... 1
GeorgeSmirlis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Παιδια ολα καλα. Σημερα τελειωσαν ολα με την ενεργοποιηση και του fast path. Τελικο αποτελεσμα? 50/5 και 6ms ping. Ειμαι πολυ χαρουμενος!
vasdim1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Έχοντας σύνδεση adsl στη nova και με ταχύτητες από τις χειρότερες, πραγματικό κατέβασμα με 200 Kbps, αποφάσισα και χθες 17/2 έκανα αίτηση για αναβάθμιση από adsl σε vdsl με κόστος +10 ευρώ το μήνα. Παρέλαβα αμέσως το ρούτερ και μου είπαν πως η σύνδεση ( από KV) θα γίνει σε 10 μέρες περίπου. Το kv απέχει περίπου 50 μέτρα από το σπίτι μου και είναι από τα καινούργια που τοποθέτησε ο ΟΤΕ σε αντικατάσταση των παλιών. Με την σύνδεση θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα.
vasdim1 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Λοιπόν ακριβώς την 10η εργάσιμη μέρα, δηλ. χθες, μου ήρθε μήνυμα ότι η σύνδεσή μου σε vdsl πραγματοποιήθηκε. Βάζω το ρούτερ zte που μου έδωσαν και βλέπω ότι συγχρονίζω σε ADSL. Παίρνω τηλ. στην τεχνική υποστήριξη και μου λένε πρέπει να περιμένω ένα 24ωρο για να γίνουν κάποιες ρυθμίσεις από τον ΟΤΕ. Μόλις πέρασε το 24ωρο και έχω VDSL με τα παρακάτω χαρακτηριστικά
iparou Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Υπήρχε downtime στην τηλεφωνία κατά την μετάβαση από ADSL σε VDSL ?
vasdim1 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Υπήρχε downtime στην τηλεφωνία κατά την μετάβαση από ADSL σε VDSL ? Σήμερα για πολύ λίγο. Αν κατάλαβα καλά ούτε 5 λεπτά, ίσως και πολύ λιγότερο. Για χθές που έγινε η μετάβαση δεν ξέρω πόση ώρα αλλά και πάλι για λίγο πρέπει να ήταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα